010 - 750 44 00 Contact
Bedrijfsfestival organiseren

Bedrijfsfestival organiseren

Wil jij ook een bedrijfsfestival organiseren als personeelsfeest of bedrijfsfeest? Advance Events is specialist wanneer het gaat om festivals voor het bedrijfsleven. Of het nu gaat om een muziekfestival, een jubileumfestival, een paradefestival of bijvoorbeeld een zomer- of winterfestival maakt niet uit: voor vrijwel ieder denkbaar bedrijfsfestival hebben wij een feestelijk festivalconcept bedacht.

Meer informatie aanvragen

Al vele bedrijfsfestivals georganiseerd

Bedrijfsfestivals zijn sinds vrij recent erg actueel bij het bedrijfsleven. Wij hebben inmiddels al aardig wat bedrijfsfestival mogen organiseren. Bijvoorbeeld een openingsfestival voor The Greenery en een Familiefestival voor Alfa Accountants. Voor Vopak organiseerde wij het Nazomer Festival, terwijl voor Hamifleurs er een Kerstfestival op de agenda stond.

Kort geleden organiseerden wij voor ASML een enorm bedrijfsfestival voor ruim 2000 personen, waarbij één zaal was ingericht als muziekfestival, terwijl de andere zaal was vormgegeven als Parade Festival. Weet jij al welk festivalthema jij voor jullie bedrijfsfeest wilt gebruiken?

Met een bedrijfsfestival scoor je altijd!

Veel eigen festivalmaterialen

Omdat Advance Events zeer veel festival organiseert en zelfs een speciaal festivallabel voor bedrijfsevenementen in het leven heeft geroepen (www.festivalophetbedrijf.nl), hebben wij de afgelopen tijd enorm geïnvesteerd in festival materialen en middelen.

Zo staan er in ons magazijn honderden houten veilingkistjes, vele meters prikverlichting en festivalvlaggenlijnen, zitzakken, strandstoelen en tal van houten festivalborden. Ook steigerhouten festivalmeubilair en typische bedrijfsfestival decoraties ontbreken niet. Ben je benieuwd welke materialen voor jouw bedrijfsfestival ingezet kunnen worden? Je bent van harte welkom voor een rondleiding, waarbij we in ons festival experience center kunnen brainstormen over de invulling van jouw bedrijfsfestival.

Personeelsfeest? Organiseer een bedrijfsfestival!

Bedrijfsfestival als personeelsfeest

Ben je op zoek naar een succesvol thema voor het personeelsfeest of bedrijfsfeest? Met een bedrijfsfestival scoor je altijd! Wij kunnen je bedrijfsfestival overal organiseren: in een bestaande feestlocatie, in jullie eigen bedrijfspand of op het parkeerterrein naast het kantoor. Wij zorgen daarbij voor sfeervolle stretchtenten, foodtrucks en ludiek festival entertainment.

Wat dacht je bijvoorbeeld van de Caraband of het VW Fotobusje? Maar ook ludieke entertainmentonderdelen zoals de silent swing (een reuze schommel), bakkiebikecinema, de greenscreen photostudio of de silent disco behoren tot de mogelijkheden. https://www.advance-events.nl/news/27/38/Van-koelloods-naar-feestlocatie

Meer informatie voor jullie bedrijfsfestival ontvangen?

Hieronder geven we je met een aantal foto's alvast een goed beeld van de bedrijfsfestivals die wij kunnen organiseren. Heb je er al zin in? We komen graag bij je langs om te brainstormen over de invulling van jullie bedrijfsfestival. Bel ons voor een vrijblijvende afspraak via telefoonnummer 010 - 750 4400 of vul het contactformulier in. Bekijk ook eens de case van het familiefestival voor Vopak, of het openingsfestival voor The Greenery.

Meer informatie aanvragen

Cases

Evenementenbedrijf Advance Events zorgt voor spraakmakende evenementen met impact! Laat je inspireren door cases van andere bedrijfsevenementen, georganiseerd door ons evenementenbureau. #advanceevents #verrassendveelzijdig 

Bekijk meer cases

Wij werken voor

Relatie events, openingen, jubileumfeesten, open dagen, personeelsfeesten, personeelsweekend, relatie events... Als evenementenbureau en event partner worden we voor veel evenementen ingezet. We zijn trots te werken voor:

Logo APM Terminals - Advance Events Logo Chemgas - Advance Events
Logo CPM - Advance Events Logo Erasmus - Advance Events
Logo Grontmij - Advance Events Logo Harding - Advance Events
Logo Provimi - Advance Events Logo Schuuring - Advance Events
Logo Independer - Advance Events Logo Nedmag - Advance Events
Logo Franciscus - Advance Events Logo ABB - Advance Events
Logo Intermax - Advance Events Logo Vopak - Advance Events

CONTACT OPNEMEN

Op zoek naar een evenementenbureau voor de totaalorganisatie van je evenement of bedrijfsfeest? Of zoek je een deskundig event partner die bepaalde onderdelen van jullie evenement kan regelen? Benieuwd welke rol wij als evenementenorganisatie kunnen invullen? Neem contact met ons op.

Contact opnemen

Volg ons via:

© 2018 Advance Events - Sitemap - Disclaimer - Privacy - Leveringsvoorwaarden