010 - 750 44 00 Contact
Bedrijfsjubileum

Bedrijfsjubileum

Ben je op zoek naar verrassende ideeën voor jullie bedrijfsjubileum? Of je nu kiest voor meerdere kleinschalige jubileumevents die het hele jaar door plaatsvinden of juist kiest voor één groot jubileumfeest waar iedereen tegelijk voor wordt uitgenodigd: wij helpen je het bedrijfsjubileum onvergetelijk te maken. Vanaf het eerste concept tot aan de uitvoering en organisatie. 

Meer informatie aanvragen

Een opvallend bedrijfsjubileum

Het bedenken van een opvallend concept voor een bedrijfsjubileum vraagt om creativiteit. Welke vorm voor jullie bedrijfsjubileum het beste is hangt af van vele factoren. Graag komen wij bij je langs voor een adviesgesprek, waarbij we je inspireren met ideeën en je adviseren welk invulling van het bedrijfsjubileum het beste bij jullie wensen aansluit. Na een grondige analyse van jullie bedrijfs-DNA en de doelgroepen, bedenken wij een creatief concept voor het jubileum evenement. Aansluitend zorgen wij voor een deskundige organisatie en vlekkeloze uitvoering.

Een onvergetelijk bedrijfsjubileum vraagt om creativiteit en is maatwerk!

Originele invulling van het bedrijfsjubileum

Advance Events is al vele jaren actief in de organisatie van bijzondere jubileumevenementen. De ene keer gaat het om een chique avondprogramma voor honderden genodigden, de andere keer is het een spannende rally waar steeds een kleinere groep relaties voor wordt uitgenodigd. De invulling van het bedrijfsjubileum is altijd volledig aangepast op het bedrijf, de doelgroep en de aard van de gasten. Luxe en stijlvol of juist informeel en gezellig. Vraag nu het gratis en vrijblijvend overzicht 'voorbeeldcases voor een bedrijfsjubileum' aan ter inspiratie voor jullie eigen bedrijfsjubileum.

De beste locatie voor het bedrijfsjubileum? Het eigen bedrijfspand!

Jubileum event op eigen locatie

Een evenement ter gelegenheid van het bedrijfsjubileum kan op verschillende locaties plaatsvinden. We hebben op veel verrassende locaties al eens een jubileumevent mogen organiseren: van oude forten, kerken en kastelen tot bekende hotels, futuristische schepen en prachtige evenementencentra. Toch is er een locatie die er steeds weer met kop en schouders bovenuit stijgt: het eigen bedrijfspand! Wil je weten of we ook bij jullie de fabriekshal, magazijn of kantine kunnen ombouwen tot jubileumzaal? Bel ons voor een vrijblijvend locatiebezoek via 010-7504400.

Hoe willen jullie het bedrijfsjubileum vieren?

Wij bieden al meer dan 25 jaar creatieve totaaloplossingen voor bedrijfsjubileum evenementen. De vijf kernwaarden Kwaliteit, Creativiteit, Innovatief, Persoonlijk en Passie zitten diep in onze organisatie verankerd en vormen het fundament van alles wat we doen, wie we zijn en waar we voor staan. Onze kracht? Doen wat je beloofd, met een tomeloze inzet. Wil je een offerte ontvangen of een vrijblijvend advies voor jullie bedrijfsjubileum? Neem contact met ons op of bel ons via 010-7504400.

Meer informatie aanvragen

Bekijk de cases

Binnenkort zelf een bedrijfsjubileum organiseren voor relaties?
Bekijk onderstaande cases voor inspiratie.

Bekijk meer cases

Wij werken voor

Relatie events, openingen, jubileumfeesten, open dagen, personeelsfeesten, personeelsweekend, relatie events... Als evenementenbureau en event partner worden we voor veel evenementen ingezet. We zijn trots te werken voor:

Logo APM Terminals - Advance Events Logo Chemgas - Advance Events
Logo CPM - Advance Events Logo Erasmus - Advance Events
Logo Grontmij - Advance Events Logo Harding - Advance Events
Logo Provimi - Advance Events Logo Schuuring - Advance Events
Logo Independer - Advance Events Logo Nedmag - Advance Events
Logo Franciscus - Advance Events Logo ABB - Advance Events
Logo Intermax - Advance Events Logo Vopak - Advance Events

CONTACT OPNEMEN

Op zoek naar een evenementenbureau voor de totaalorganisatie van je evenement of bedrijfsfeest? Of zoek je een deskundig event partner die bepaalde onderdelen van jullie evenement kan regelen? Benieuwd welke rol wij als evenementenorganisatie kunnen invullen? Neem contact met ons op.

Contact opnemen

Volg ons via:

© 2018 Advance Events - Sitemap - Disclaimer - Privacy - Leveringsvoorwaarden