010 - 750 44 00 Contact
Vuurwerk-advance.jpg

Cases

Evenementenbureau Advance Events werkt voor diverse opdrachtgevers door heel Nederland. We organiseren feestelijke evenementen met impact! Van officiële opening tot jubileumfeest en van bedrijfsweekend tot personeelsfeest. Hieronder geven wij je een overzicht van events die wij hebben mogen organiseren.

Wil je meer weten, een afspraak maken of een voorstel voor jullie evenement ontvangen? Vul dan het contactformulier in of bel ons op telefoon 010 - 7504400.
Bekijk ook de eventvideo's op ons Youtube kanaal.

Familiedag met eigen pretpark Van Iperen

Van Iperen Familiefestival - een familiedag op een eigen pretpark voor 650 gasten, volledig in festivalsferen. Inclusief ludiek entertainment, bijzonder amusement, foodtrucks en dergelijke. Een maatwerk familiedag die met recht onvergetelijk werd!

Lees meer
Bedrijfsweekend in Limburg voor CPM

Welkom op het personeelsweekend in Limburg! Een verrassend, onbezorgd en compleet verzorgd weekend waarbij er voor iedereen wat wils is en waarbij gezelligheid en plezier bovenaan staan.

Lees meer
50 jarige verjaardag VIP party

Op zoek naar een volledig verzorgde VIP Party ter gelegenheid van een 50-jarige verjaardag? Advance Events kan je ook helpen bij de organisatie en uitvoering van een stijlvolle private party. 

Lees meer
Beens Groep viert 60-jarig jubileum met een jubileumfestival als familiedag

Beens Groep viert in 2019 haar 60-jarig jubileum. Zes decennia die in het teken staan van het beschermen van Nederland tegen het water, werken aan betere vaarwegen en het bedenken van slimme oplossingen in de waterbouw en baggerwerken. Sinds de oprichting in 1959 een familiebedrijf dat gevestigd is in Genemuiden. Sinds enkele jaren heeft Beens Groep ook een vestiging in het Noordhollandse Schagen.

Lees meer
Openingsfeest nieuw HQ en DC Dillewijn Zwapak

Voor Dillewijn Zwapak, groothandel in verpakkingsmaterialen voor de bloemendetailhandel, mocht Advance Events het openingsevenement verzorgen van het nieuwe HQ en distributiecentrum in Amstelveen. Ruim 800 gasten waren uitgenodigd voor een swingend openingsfeest in het thema Summer Vibes!

Lees meer
100 jarig jubileumfeest Knaap Bouwbedrijf

Knaap Bouwbedrijf uit Rotterdam Nesselande vierde onlangs haar 100-jarig bedrijfsjubileum. Rondom het 100-jarige bestaan werden twee jubileumevenementen georganiseerd: een jubileumreceptie voor relaties, klanten en stakeholders en een jubileumfeest voor medewerkers met partner, familie en vrienden. Advance Events mocht beide jubileumevenementen voor het familiebedrijf organiseren en uitvoeren.

Lees meer
50-jarig bedrijfsjubileum

Ter gelegenheid van het 50-jarigbedrijfsjubileum van de wereldleider op het gebied van biologische gewas bescherming, mochten wij een week lang een viertal evenementen organiseren. Speciaal voor de jubileumweek werd een grote...

Lees meer
jubileumfeest Chemgas in Hulstkampgebouw

Ter ere van het 50-jarig bedrijfsjubileum nodigde Chemgas haar relaties uit om dit bijzondere moment gezamenlijk te vieren. Een onvergetelijk feest met een gouden randje in het authentieke Hulstkamp Gebouw!

Lees meer
Jubileumfeest 50 jaar Koppert

Voor Koppert Biological Systems, wereldspeler en marktleider wanneer het gaat om biologische gewasbescherming, mochten wij ter gelegenheid van het 50-jarige bedrijfsjubileum een geweldig personeelsfeest organiseren voor ruim 900 gasten....

Lees meer
Openingshow: kleinste lasershow

Voor ARCNL, het Advanced Research Center for Nanolithography, mochten wij de officiële opening verzorgen van het nieuwe laserlaboratorium op het Science Park. Ruim 300 wetenschappers waren van de partij.

Lees meer
Zomers Openingsfestival

Voor de vierde keer op rij hebben wij het Academisch schooljaar op de Erasmus Universiteit van Rotterdam samen met de studenten in festival setting mogen openen.

Lees meer
Zorg-festival als openingsfeest

Samen met de Zorgboulevard Rotterdam en zorgpartners zoals het Maasstad Ziekenhuis en Aafje hebben wij het openingsfeest voor publiek mogen verzorgen voor meer dan 15.000 belangstellenden.

Lees meer
Winter Wonderland Familiedag

In opdracht van een Rotterdams containeroverslagbedrijf organiseerden wij voor ruim 2.300 gasten een Winter Wonderland Familiedag met kerstmarkt. De locatie was een enorme partytent op de eigen terminal.

Lees meer
Open huis tussen scrap metals

HKS Metals verwerkt jaarlijks een miljoen ton ijzer, metalen en elektronica en is de grootste metaalrecycler van Nederland. Na de uitbreiding in 's Gravendeel werd er voor klanten een Open Huis georganiseerd.

Lees meer
Opening met Braziliaans carnaval

Voor Koppert Biological Systems mochten wij de feestelijke opening organiseren van het nieuwe kantoor in Berkel en Rodenrijs. Gezien het internationale karakter koos men voor het thema Around the World.

Lees meer
Scheepsdoop nieuw schip

Voor Chemgas Shipping, onderdeel van de Jeager Group, verzorgden wij de scheepsdoop van het nieuwe zeeschip Sefarina. Deze bijzondere doopceremonie werd gehouden bij de kade van de Cruise Terminal.

Lees meer
Bruine kroeg afscheidsborrel

De maand januari staat in het teken van goede voornemens, de beste wensen en de nieuwjaarsborrels. Zo ook bij Vopak! Dit jaar kreeg hun nieuwjaarsborrel echter een internationaal tintje. De plantmanager vertrekt naar een Vopak vestiging...

Lees meer
Hollandse Open Dag in fabriek

Een open dag voor relaties uit heel Europa. Een klantendag waarin de thema's innovatie en vernieuwing centraal stonden, mede vanwege het nieuwe pand in Zaandam dat recentelijk betrokken was.

Lees meer
Teambuilding - Connection Day

Voor een onderdeel van de Belastingdienst mochten wij een actief teambuilding evenement organiseren, waar ruim 800 medewerkers afkomstig van 12 verschillende regio's bij aanwezig waren.

Lees meer
Teambuilding op en om het water

Voor ruim 70 technische fanatiekelingen organiseerden wij een teambuildingsdag. Na een ochtend zeilen op het Markermeer, werden ze opgesloten op Fort Pampus om vervolgens in teams te ontsnappen! 

Lees meer
Piano Party openingsfeest

Voor de Verwater Groep mochten wij een tweedaags openingsfeest organiseren. De eerste dag voor relaties en stakeholders en de tweede dag voor alle eigen- en inhuurmedewerkers met hun partner.

Lees meer
Openingsfeest in eigen loods

Voor Harding Safety, producent van onder andere de bekende oranje reddingsboten, organiseerden wij in het nieuwe bedrijfspand te Schiedam een spetterend openingsfeest voor de medewerkers.

Lees meer
Sinterklaasfeest APM terminals

In opdracht van diverse opdrachtgevers organiseren wij jaarlijks het Sinterklaasfeest voor de kinderen van de medewerkers. We maken er een totaalprogramma van met show, spektakel, Sint en cadeautjes.

Lees meer
Zeilen op de Verkade familiedag

De familiedag voor de medewerkers van de koekjesfabrikant Verkade speelde zich af op de Loosdrechtse Plassen. De gasten genoten van een ludiek watersportprogramma en een zomerse barbecue.

Lees meer
Presentatie met 'grondgeluiden'

Koppert Biological Systems organiseerde een seminar over de toepassing van microbiologie in de land- en tuinbouw. Tijdens dit evenement vond de introductie van een revolutionair nieuw product plaats.

Lees meer
Personeelsfeest Roaring ‘20-Great Gatsby

Voor een bekende Rotterdamse container terminal organiseerden wij een personeelsfeest in de stijl van de Roaring Twenties in het prachtige Hulstkamp Gebouw te Rotterdam.

Lees meer
Opening met HeartBeats op Erasmus

De Erasmus Universiteit Rotterdam is groeiende. Plannen zijn gemaakt en de nieuwe campus is voltooid: een plek om samen te studeren, te eten en te genieten! Advance Events verzorgde de feestelijke opening.

Lees meer
Opening bedrijfspand The Greenery

De opdracht voor dit feest was feitelijk: organiseer op onze eigen locatie in Breda twee bijzondere gebeurtenissen in één geweldig evenement. Niet alleen de officiële opening van het nieuwe distributiecentrum, maar...

Lees meer
Opening Campus met rollerdisco

In Rotterdam-Kralingen is een ruim 300 meter lange boulevard in gebruik genomen. Langs de plaza kunnen studenten loungen, studeren, eten en vrienden ontmoeten. Advance Events verzorgde de opening in twee fases.

Lees meer
Open Dag: Robots in de fabriek

Voor een bekende producent van hoogwaardige afsluiters, mochten wij een Open Dag voor medewerkers organiseren. Alle medewerkers en directe familieleden waren uitgenodigd voor een kijkje in de fabriek tijdens een gezellige Open Dag.

Lees meer
Open Dag in nieuw bedrijfspand

Voor CPM Europe, onderdeel van de CPM Group Worldwide, hebben wij een Open Dag georganiseerd in de nieuwe productiefaciliteit in Zaandam. De eerste dag voor relaties en de tweede dag voor de medewerkers.

Lees meer
Wereldfeest Around the World

Zusterbedrijven Marflex Europe en Snijders Automation uit Oud-Beijerland vierde gezamenlijk een bedrijfsjubileum, waarbij alle medewerkers waren uitgenodigd voor een wereldfeest op eigen locatie.

Lees meer
Open Dag bij havenbedrijf

Voor een bekende containerterminal in de Rotterdamse haven mochten wij een driedaagse Open Dag organiseren, waarbij de bezoekers met bussen een rondleiding kregen op de containerterminal.

Lees meer
Olympic Games voor wederverkopers

Samsung en Vodafone komen rondom de Olympische spelen met een speciale actie. Deze actie moest ruchtbaarheid krijgen bij de klanten en relaties van hen. Een relatiedag dus waar teambuilding en kennis maken met de actie voorop stond. Dat...

Lees meer
Maidentrip grootste schip ter wereld

Voor MSC en APM Terminals mochten wij de  maidentrip voor de MSC Oscar verzorgen. De MSC Oscar is 's werelds grootste containerschip en deed voor het eerst de Rotterdamse haven aan. Een uitstekend moment voor een...

Lees meer
Klanten-event Intermax in powerboats

Een klanten-evenement voor Intermax met een origineel programma in Rotterdam, inclusief spectaculaire activiteiten en een diner aan boord van het cruiseschip ss Rotterdam. Een programma met impact!

Lees meer
Zakelijk jubileum 100 jaar Hempel

Hempel bestaat inmiddels meer dan 100 jaar! Het 100-jarig jubileumfeest voor Hempel was een uniek event voor een bijzondere mijlpaal. Advance Events mocht dit jubileumevenement van A tot Z verzorgen.

Lees meer
Heartbeats met Kensington Erasmus Universiteit

De Erasmus Universiteit is voortdurend in ontwikkeling. De laatste jaren is er een nieuw hart op de campus ontstaan: het Plaza. Wij organiseerden de officiële opening met het HeartBeat Festival.

Lees meer
Haren in de wind: Klanten Dag

Een bijzonder klantenbinding-event voor relaties. Een originele Burton Rally over de Veluwe inclusief diverse pitstops met unieke communicatie-onderdelen en 'Once in a lifetime' ervaringen.

Lees meer
Klantendag in een reddingsboot voor Palfinger

Voor Harding Safety, onder andere bekend van de oranje reddingsboten, organiseerden wij een klantendag ter gelegenheid van de opening van het nieuwe bedrijfspand en opleidingscentrum in Schiedam.

Lees meer
Expeditie Robinson Company

Op het landgoed Netl Park (voorheen Brennels) organiseerden wij voor onderwijsinstelling Landstede een eigen Expeditie Robinson. Ruim 125 leraren streden om immuniteit voor de eilandraad.

Lees meer
Chique jubileumfeest Burdock

Burdock Bouw & Infra vierde haar 10-jarig jubileumfeest met ruim 500 professionals, relaties en medewerkers. Er werd gekozen voor een stijlvol jubileumgala in het prachtige Hotels van Oranje in Noordwijk.

Lees meer
Walking Dinner in Delfshaven voor Topcon

Een intensievere samenwerking in Noord-Afrika bracht Topcon op het idee om klantendagen te organiseren. Tijdens een tweedaags programma werden internationale gasten in Nederland uitgenodigd.

Lees meer
Activiteitenweekend voor AZ

Voor AZ, de voetbalclub uit Alkmaar, organiseerden wij een teambuildingsweekend. Medewerkers, staff en spelers werden meegenomen voor 2 dagen Fun & Pleasure aan het strand in Noordwijk.

Lees meer
Mafia party in de fabriek QBtec

Maffia-sferen in de fabriek van QBtec, producent van hoogwaardige frituurwanden en bakovens. Een bijzonder personeelsfeest, georganiseerd in de fabriekshal met het thema Al Capone's Nightclub.

Lees meer
Familiedag in de gevangenis voor Intermax

Een familiedag in de gevangenis... een unieke familiedag die wij voor Intermax Managed Hosting mochten organiseren in de Noord Singel gevangenis in Rotterdam. Een echte Prison Escape.

Lees meer
Officiële Opening Grontmij/Sweco

Met verschillende kantoren door Nederland, heeft Grontmij nu ook Rotterdam bereikt! Tijdens de officiële ingebruikname van het nieuwe regiokantoor, kwam het gevoel -"We zijn thuis" duidelijk naar voren.

Lees meer
Familiedag in festivalsfeer Vopak

Zomerse sferen, gekleurde lampionnen, een festivaltent, heerlijke livemuziek, de geuren van de BBQ, verse sappen, warme koffie en honderden lachende mensen. Dat waren de ingrediënten van het perfecte familiefestival tijdens...

Lees meer
Familiedag @ the Beach voor CSC

Deze tekst word getoon op de overzichts pagina van cases

Lees meer
De Vrienden van: personeelsfeest ASML

Voor ASML mochten wij het personeelsfeest voor de medewerkers van de Twinscan Factory verzorgen. Ruim 2.500 medewerkers met partners genoten van het personeelsfeest De Vrienden van ASML.

Lees meer
Afscheidsfeest directeur Mokveld

Stijlvol evenement met luxe catering en prachtige aankleding - en dat midden in de fabriek!

Lees meer
Open Dag 50-jarig bedrijfsjubileum

Voor de wereldleider op het gebied van biologische gewasbescherming mochten wij, ter gelegenheid van het 50-jarig bedrijfsjubileum, een groots opgezette Open Dag c.q. familiedag organiseren. Ruim 2.500 belangstellenden, zoals...

Lees meer
Familiedag in festivalsfeer The Greenery

Een festival kan op iedere locatie. Dat is bewezen met het festival in de koelloods van The Greenery. Op vrijdag organiseerden we een relatie-dag voor alle telers en de relaties. Die avond is de feestzaal omgebouwd, zodat we zaterdag...

Lees meer
Internationaal Jubileum Event Nedmag

Ruim 80 internationale relaties kwamen vanuit de hele wereld naar Rotterdam om samen het 35-jarig bedrijfsjubileum van Nedmag Industries te vieren. Het was een combinatie van informele activiteiten en een business gerelateerde...

Lees meer
Gouden jubileumfeest - personeelsfeest

Voor een expert in verbindingstechnologie mochten wij het Gouden jubileumfeest voor de medewerkers organiseren. Ruim 1.200 gasten waren aanwezig bij dit bijzondere 50-jarig jubileumfeest in Hart van Holland.

Lees meer
Het recept van Zeelandia, personeelsfeest

Voor Zeelandia, leverancier van bakkerij ingrediënten, organiseerden wij een maatwerk-personeelsfeest met het thema "Het Recept van Zeelandia". 700 gasten maakten een feestelijke reis in Fort St. Gertrudis.

Lees meer
Jubileumfeest op partyjacht voor Hempel

Naast het relatie evenement, mochten wij ook het 100 jarig jubileumfeest voor de medewerkers van Hempel organiseren. Aan boord van het prachtige partyjacht Grace Kelly met de Rotterdamse haven als decor.

Lees meer
Gouden jubileumfeest Chemgas

Het 50-jarig jubileumfeest voor Chemgas Shipping vond plaats in Bunnik. Er werd gekozen voor een Gouden feest verspreid over twee avonden zodat ook alle nautische medewerkers er bij konden zijn.

Lees meer
Toon meer cases

Wij werken voor

Relatie-events, openingen, jubileumfeesten, open dagen, personeelsfeesten, personeelsweekend... Als ervaren evenementenbureau en eventpartner worden we door veel grote en kleine bedrijven voor evenementen ingezet.

Logo APM Terminals - Advance Events Logo Chemgas - Advance Events
Logo CPM - Advance Events Logo Erasmus - Advance Events
Logo Grontmij - Advance Events Logo Harding - Advance Events
Logo Provimi - Advance Events Logo Schuuring - Advance Events
Logo Independer - Advance Events Logo Nedmag - Advance Events
Logo Franciscus - Advance Events Logo ABB - Advance Events
Logo Intermax - Advance Events Logo Vopak - Advance Events

Benieuwd welke rol wij als evenementenorganisatie kunnen invullen? Neem contact met ons op.

Contact opnemen
Offerte aanvragen

Volg ons via:

© 2020 Advance Events - Sitemap - Disclaimer - Privacy - Leveringsvoorwaarden
Akkoord met cookies
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kunt cookies ook niet accepteren.