010 - 750 44 00 Contact
Ballonnen-advance.jpg

Jubileumfeest op stijlvol partyjacht Grace Kelly

Naast het relatie evenement, mochten wij ook het 100 jarig jubileumfeest voor de medewerkers van Hempel organiseren. Aan boord van het prachtige partyjacht Grace Kelly met de Rotterdamse haven als decor.

100 jarig jubileumfeest met klasse

Honderd jaar is dubbel goud. Daarom had Hempel gekozen voor een chique en stijlvolle opzet van het 100 jarig jubileumfeest. Alle medewerkers, inclusief partners, waren uitgenodigd voor een prachtig feest aan boord van de stijlicoon Grace Kelly. Dit partyjacht is één van de meest luxe partyschepen in Rotterdam. De gasten werden door de kapitein en de nautische hostesses verwelkomd met een sprankelend glaasje champagne en diverse appetizers. Na de jubileumspeech werden de trossen los gegooid en ging het feest van start.

Partyjacht Grace Kelly, stijlicoon voor jubileumfeesten!

Een jubileumfeest in de Rotterdamse haven

Gedurende de avond werden alle highlights van de Rotterdamse haven aangedaan. Doordat het prachtig weer was, genoten de gasten op het bovendek waarbij ze gebruik maakte van de ronde loungesets. De kok serveerde vanaf de Green Egg barbecue heerlijke gegrilde gerechtjes zoals kipsaté, gamba's en vegetarische spiesjes. Dit werd aangevuld met een stijlvol Walking Dinner waarbij de gerechtjes in Hempel attributen werden geserveerd. Bedacht en uitgevoerd door Advance en de Chef-kok. Gedurende de vaart kon men genieten van divers entertainment en een muzikale jubileumshow. 

Een 100 jarig jubileumfeest organiseren?

Wil je meer weten over onze mogelijkheden of over het partyjacht Grace Kelly? Stuur ons een bericht of bel ons via 010 - 750 4400. Meer inspiratie jubileumfeesten.

Meer informatie aanvragen

Cases

Evenementenbedrijf Advance Events zorgt voor spraakmakende evenementen met impact! Laat je inspireren door cases van andere evenementen en bedrijfsfeesten, georganiseerd door ons evenementenbureau. #advanceevents #verrassendveelzijdig 

Bekijk meer cases

Wij werken voor

Relatie events, openingen, jubileumfeesten, open dagen, personeelsfeesten, personeelsweekend, relatie events... Als evenementenbureau en event partner worden we voor veel evenementen ingezet. We zijn trots te werken voor:

Logo APM Terminals - Advance Events Logo Chemgas - Advance Events
Logo CPM - Advance Events Logo Erasmus - Advance Events
Logo Grontmij - Advance Events Logo Harding - Advance Events
Logo Provimi - Advance Events Logo Schuuring - Advance Events
Logo Independer - Advance Events Logo Nedmag - Advance Events
Logo Franciscus - Advance Events Logo ABB - Advance Events
Logo Intermax - Advance Events Logo Vopak - Advance Events

CONTACT OPNEMEN

Op zoek naar een evenementenbureau voor de totaalorganisatie van je evenement of bedrijfsfeest? Of zoek je een deskundig event partner die bepaalde onderdelen van jullie evenement kan regelen? Benieuwd welke rol wij als evenementenorganisatie kunnen invullen? Neem contact met ons op.

Contact opnemen

Volg ons via:

© 2018 Advance Events - Sitemap - Disclaimer - Privacy - Leveringsvoorwaarden