010 - 750 44 00 Contact
bedrijfsjubileum-voor-klanten-organiseren.jpg

Jubileumfeest op ss Rotterdam

In 2015 bestond Hempel 100 jaar! Het 100-jarig jubileumfeest voor Hempel was één van de weinige bedrijfsjubilea waarbij het 100 jarig bestaan wordt gevierd. Dit jubileum is eigenlijk het eeuwfeest. Dus dubbel goud!

100-jarig jubileumfeest op bijzondere locatie

Hempel is één van 's werelds grootste leveranciers van coatings voor de marine-, decorative-, protective-, jacht- en containermarkt. Zo leverde het bedrijf ook alle verf voor het cruiseschip ss Rotterdam. Tijdens de bouw in de jaren '50 maar ook tijdens de renovatie begin deze eeuw. Juist daarom werd het ss Rotterdam uitgekozen als locatie voor dit feest waarvoor alle klanten uit Nederland en België waren uitgenodigd. Na een hartelijk welkom gaf de directie een korte toelichting over de historie en de strategie van het bedrijf.

Locatie: cruiseschip ss Rotterdam

100-jarig jubileumfeest World Wide

Op dezelfde dag dat het 100-jarig jubileumfeest van Hempel plaatsvond op het ss Rotterdam, waren er over de gehele wereld vrijwel gelijktijdig jubileumfeesten in alle landen waar Hempel actief is. In Rotterdam konden de gasten genieten van prachtig weer waarbij het buitendek van het ss Rotterdam uitstekend gebruikt kon worden. Hollandse nieuwe maatjes haring, Zeeuwse oesters, garnalen- en vleesspiesjes van de barbecue: het was culinair genieten! Het Rotterdamse trio De Flamingo's zorgde voor een vrolijke muzikale noot.

Een aantal foto's van dit 100-jarig jubileumfeest

Wil je het ss Rotterdam ook voor jullie bedrijfsjubileum gebruiken? Laat het ons weten, we informeren je graag over de mogelijkheden! Bekijk ook eens de informatie pagina over jubileumfeesten.

Meer informatie aanvragen

Cases

Evenementenbedrijf Advance Events zorgt voor spraakmakende evenementen met impact! Laat je inspireren door cases van andere evenementen en bedrijfsfeesten, georganiseerd door ons evenementenbureau. #advanceevents #verrassendveelzijdig 

Bekijk meer cases

Wij werken voor

Relatie events, openingen, jubileumfeesten, open dagen, personeelsfeesten, personeelsweekend, relatie events... Als evenementenbureau en event partner worden we voor veel evenementen ingezet. We zijn trots te werken voor:

Logo APM Terminals - Advance Events Logo Chemgas - Advance Events
Logo CPM - Advance Events Logo Erasmus - Advance Events
Logo Grontmij - Advance Events Logo Harding - Advance Events
Logo Provimi - Advance Events Logo Schuuring - Advance Events
Logo Independer - Advance Events Logo Nedmag - Advance Events
Logo Franciscus - Advance Events Logo ABB - Advance Events
Logo Intermax - Advance Events Logo Vopak - Advance Events

CONTACT OPNEMEN

Op zoek naar een evenementenbureau voor de totaalorganisatie van je evenement of bedrijfsfeest? Of zoek je een deskundig event partner die bepaalde onderdelen van jullie evenement kan regelen? Benieuwd welke rol wij als evenementenorganisatie kunnen invullen? Neem contact met ons op.

Contact opnemen

Volg ons via:

© 2018 Advance Events - Sitemap - Disclaimer - Privacy - Leveringsvoorwaarden