010 - 750 44 00 Contact
Ballonnen-advance.jpg

Een familiedag in festivalsfeer

Een festival kan op iedere locatie. Dat is bewezen met het festival in de koelloods van The Greenery. Op vrijdag organiseerde we een relatie dag voor alle telers en de relaties. Die avond is de feestzaal omgebouwd zodat we zaterdag klaar waren voor de ruim 1200 gasten tijdens de familiedag.

JUBILEUMFEEST IN FESTIVALSFEER

Een twintig jarig jubileum én een gloednieuw distributiecentrum, 2 redenen voor een feest dus. Of eigenlijk voor 2 feesten! The Greenery vierde op vrijdag een relatie dag. Ongeveer 400 relaties en telers kwamen naar de koelloods die volledig was omgetoverd tot een festivalterrein. “onherkenbaar en ongelooflijk” aldus de CEO. De koelcel was omgebouwd tot een indoor festival met een zakelijk karakter. Uniek aan de grote locatie was de grote stretchtent binnen. Die zorgde voor een knusse sfeer met een typisch festival tintje. Binnen werden de gasten muzikaal onthaalt en na een woordje van diverse sprekers werd het plenaire gedeelte afgesloten met een candle light gedicht. Al lachend liepen de gasten naar de borrelruimte waar zij een glaasje prosecco kregen. Tijdens de borrel was er de mogelijkheid om met een hip festivaltreintje een indrukwekkende rondleiding door het nieuw distributiecentrum te krijgen.

Een festival kan op iedere locatie en past bij ieder doel!

VAN RELATIEDAG NAAR FAMILIEDAG

Die avond werden de 400 stoelen opgeruimd en werd er plaats gemaakt voor de familiedag die op zaterdag plaatsvond. Binnen no time stond de kids, fun and pleasure corner klaar! Een greenscreen, een groente en fruit karikaturist, een knutselhoek, een schminkclown, een hilarisch bewustwordingstheater… er was van alles te beleven. Ook voor volwassenen was het feest. Aan de loadingdoc stond een Greenery vrachtwagen die fungeerde als silent disco! Uiteraard reden de festivaltreintjes vandaag ook door het nieuwe distributiecentrum voor een rondleiding. Ook qua eten ontbrak het de gasten aan niets! Hostessen liepen rond met zakjes friet met truffelmayonaise, er was een “pluk-je-eigen-salade-bar”, een VW-busje met broodjes hamburger en pulled chicken, een stampotten buffet, de ballen bakfiets, poffertjes… er was voor ieder wat wils!

Een festival voor een relatie,- en een familiedag

EEN FESTIVAL EVENEMENT OP EIGEN TERREIN

Een evenement in festival setting wordt steeds populairder. Het voordeel van een festival concept is dat het past bij alle doelgroepen, het kan in alle locaties (zelfs in een grote koelcel) en het kan worden toegepast in verschillende evenementen. Organiseer je een personeelsfeest, een jubileum of een relatiedag? Heb je een productlancering, een nieuw pand of wil je een kerstborrel organiseren? Een festivalsetting kan altijd!

Meer informatie aanvragen

Cases

Evenementenbedrijf Advance Events zorgt voor spraakmakende evenementen met impact! Laat je inspireren door cases van andere evenementen en bedrijfsfeesten, georganiseerd door ons evenementenbureau. #advanceevents #verrassendveelzijdig 

Bekijk meer cases

Wij werken voor

Relatie events, openingen, jubileumfeesten, open dagen, personeelsfeesten, personeelsweekend, relatie events... Als evenementenbureau en event partner worden we voor veel evenementen ingezet. We zijn trots te werken voor:

Logo APM Terminals - Advance Events Logo Chemgas - Advance Events
Logo CPM - Advance Events Logo Erasmus - Advance Events
Logo Grontmij - Advance Events Logo Harding - Advance Events
Logo Provimi - Advance Events Logo Schuuring - Advance Events
Logo Independer - Advance Events Logo Nedmag - Advance Events
Logo Franciscus - Advance Events Logo ABB - Advance Events
Logo Intermax - Advance Events Logo Vopak - Advance Events

CONTACT OPNEMEN

Op zoek naar een evenementenbureau voor de totaalorganisatie van je evenement of bedrijfsfeest? Of zoek je een deskundig event partner die bepaalde onderdelen van jullie evenement kan regelen? Benieuwd welke rol wij als evenementenorganisatie kunnen invullen? Neem contact met ons op.

Contact opnemen

Volg ons via:

© 2018 Advance Events - Sitemap - Disclaimer - Privacy - Leveringsvoorwaarden