010 - 750 44 00 Contact
Ballonnen-advance.jpg

Familiedag in de gevangenis

Een familiedag in de gevangenis... een unieke familiedag die wij voor Intermax Managed Hosting mochten organiseren in de Noord Singel gevangenis in Rotterdam. Een echte Prison Escape.

Gevangenis als decor voor familiedag

Een familiedag in de gevangenis organiseren, menen jullie dat? Dat was de eerste reactie van Intermax toen wij met dit bijzondere plan aankwamen. Ze wisten toen nog niet dat de oude Noord Singel gevangenis in Rotterdam voor een aantal jaren te gebruiken was voor bedrijfsevenementen. Samen met het organisatiecomité van Intermax maakten we er een onvergetelijke familiedag van, met unieke activiteiten die je, als het goed is, nooit in het dagelijks leven zal tegenkomen. Zijn jullie al klaar voor de Prison Escape? 

Noord Singel Gevangenis: uniek familiedag decor

Slechts op bezoek

Ga direct naar de gevangenis... het bekende kaartje uit het spel Monopoly werd vandaag werkelijkheid. De familiedag in de gevangenis speelde zich af in twee vleugels en op de binnenplaats. Er waren tal van activiteiten waar men aan kon deelnemen. Abseilen vanaf de gevangenismuur, een speurtocht door alle cellen en groepsspelletjes op de buitenplaats. Daarnaast kon men in één van de cellen, verkleed in echte gevangenistenue's op de foto. Oud-medewerkers van dit bijzondere cellencomplex gaven rondleidingen en de dag werd afgesloten met een heerlijke barbecue. Het was met recht onvergetelijk!

Foto's familiedag in de gevangenis

De Noord Singel gevangenis is niet meer beschikbaar, maar er zijn tal van andere locatie. Meer weten? Neem contact met ons op. Bekijk ook de inspiratie pagina over familiedag organiseren.

Meer informatie aanvragen

Cases

Evenementenbedrijf Advance Events zorgt voor spraakmakende evenementen met impact! Laat je inspireren door cases van andere evenementen en bedrijfsfeesten, georganiseerd door ons evenementenbureau. #advanceevents #verrassendveelzijdig 

Bekijk meer cases

Wij werken voor

Relatie events, openingen, jubileumfeesten, open dagen, personeelsfeesten, personeelsweekend, relatie events... Als evenementenbureau en event partner worden we voor veel evenementen ingezet. We zijn trots te werken voor:

Logo APM Terminals - Advance Events Logo Chemgas - Advance Events
Logo CPM - Advance Events Logo Erasmus - Advance Events
Logo Grontmij - Advance Events Logo Harding - Advance Events
Logo Provimi - Advance Events Logo Schuuring - Advance Events
Logo Independer - Advance Events Logo Nedmag - Advance Events
Logo Franciscus - Advance Events Logo ABB - Advance Events
Logo Intermax - Advance Events Logo Vopak - Advance Events

CONTACT OPNEMEN

Op zoek naar een evenementenbureau voor de totaalorganisatie van je evenement of bedrijfsfeest? Of zoek je een deskundig event partner die bepaalde onderdelen van jullie evenement kan regelen? Benieuwd welke rol wij als evenementenorganisatie kunnen invullen? Neem contact met ons op.

Contact opnemen

Volg ons via:

© 2018 Advance Events - Sitemap - Disclaimer - Privacy - Leveringsvoorwaarden