010 - 750 44 00 Contact
Advance Events Festival @ Vopak-62.jpg

Familiedag in festivalsfeer: het Familiefestival

Zomerse sferen, gekleurde lampionnen, een festival tent, heerlijke livemuziek, de geuren van de BBQ, verse sappen, warme koffie en honderden lachende mensen. Dat waren de ingrediënten van het perfecte familiefestival tijdens de familiedag die we voor een bekende speler in de petrochemie mochten organiseren. 

Innovatie en ontwikkeling tijdens de familiedag

Het familiefestival werd gehouden om het thuisfront kennis te laten maken met het volledig verbouwde pand. Daarnaast werd er tijdens de familiedag van alles te vertellen over de ontwikkelingen en innovaties binnen het bedrijf. Tijdens het familiefestival kreeg het thema innovatie dan ook een belangrijke plaats. Bijvoorbeeld met de kennisquiz tijdens de rondleiding. Met voetstapstickers werd een route door het pand uitgezet en met een vragenlijst in de hand liepen de families rond het kantoor. Onderweg werden zij op een futuristische foto gezet bij de Green Screen fotostudio, mochten zij een kijkje nemen bij de 3D printer en kon men zelf een drone besturen middels een viral bril. Voor de kinderen was er het Mad Science laboratorium waar allerlei proeven gedaan werden.

Het familiefestival: stretch tenten, foodtrucks, lemonade jars en heel veel fun & pleasure

Fun & Pleasure voor jong en oud

Omdat er gekozen was voor een familiefestival als invulling van de familiedag, was er van alles te beleven. Er was een groot festivalterrein met attracties als springkussens, ballenbak, race simulatoren, table magic, kidscorner en rondvaarten. Er was ook heerlijke festivalcatering met o.a. de BQQ foodtruck, de sappen Piaggo en de poffertjes Daf. Muzikaal was het Rotterdamse trio De Flamingo's actief, waarbij zij werden afgewisseld met optredens van eigen medewerkers van de klant (Got Talent). Advance Events heeft veel voorzieningen voor het familiefestival in eigen beheer. We kunnen dan ook voor jullie familiedag of open dag een scherpe offerte maken voor een aangekleed familiefestival. Middels feest-bouwstenen kun je de basis zelf uitbreiden. Geïnteresseerd? Stuur ons een mailtje

Benieuwd naar de mogelijkheden van een familiefestival als familiedag op jullie bedrijf? Neem dan contact met ons op via telefoon 010 - 7504400 of vul het contactformulier in. Bekijk ook eens de info pagina over een open dag of open huis. Meer informatie over de offerte voor jullie familiedag kun je hier vinden.

Meer informatie aanvragen

Cases

Evenementenbedrijf Advance Events zorgt voor spraakmakende evenementen met impact! Laat je inspireren door cases van andere bedrijfsevenementen, georganiseerd door ons evenementenbureau. #advanceevents #verrassendveelzijdig 

Bekijk meer cases

Wij werken voor

Relatie events, openingen, jubileumfeesten, open dagen, personeelsfeesten, personeelsweekend, relatie events... Als evenementenbureau en event partner worden we voor veel evenementen ingezet. We zijn trots te werken voor:

Logo APM Terminals - Advance Events Logo Chemgas - Advance Events
Logo CPM - Advance Events Logo Erasmus - Advance Events
Logo Grontmij - Advance Events Logo Harding - Advance Events
Logo Provimi - Advance Events Logo Schuuring - Advance Events
Logo Independer - Advance Events Logo Nedmag - Advance Events
Logo Franciscus - Advance Events Logo ABB - Advance Events
Logo Intermax - Advance Events Logo Vopak - Advance Events

CONTACT OPNEMEN

Op zoek naar een evenementenbureau voor de totaalorganisatie van je evenement of bedrijfsfeest? Of zoek je een deskundig event partner die bepaalde onderdelen van jullie evenement kan regelen? Benieuwd welke rol wij als evenementenorganisatie kunnen invullen? Neem contact met ons op.

Contact opnemen

Volg ons via:

© 2018 Advance Events - Sitemap - Disclaimer - Privacy - Leveringsvoorwaarden