010 - 750 44 00 Contact
Ballonnen-advance.jpg

"Fun & Pleasure @ the Beach" Familiedag voor ICT bedrijf

Voor CSC, toonaangevend specialist op het gebied van systeemintegratie en IT dienstverlening, hebben wij een actieve familiedag op het strand georganiseerd. De kernwoorden: Fun and Pleasure!

Familiedag op het strand

Voor CSC hebben wij meerdere familiedagen mogen organiseren. Enkele jaren terug vond de familiedag plaats op het KNVB sportcentrum in Zeist, maar dit keer werd gekozen voor een familiedag op het strand. Een gezellige beachclub in IJmuiden met een groot privé strand en ideale mogelijkheden in de directe omgeving voor tal van fun-activiteiten. Alle activiteiten waren vormgegeven in een spelcircuit, inclusief een competitie element. De familiedag op het strand werd gezamenlijk afgesloten met een heerlijke zomerbarbecue.

Familiedag op het strand van IJmuiden

Activiteiten tijdens de familiedag

De gasten konden deelnemen aan beachvolley, bounce hockey, discgolf en boogschieten. Op het water waren er activiteiten zoals branding raften en een drakenboot race. De echte daredevils kozen voor de teamtower en tokkelde van grote hoogte naar beneden. Voor degene die het iets rustiger aan wilde doen was er een natuurwandeling met een gids door de Kennemerduinen. Speciaal voor de kids werd er op het strand een Tipi tent geplaatst. Van hieruit werden activiteiten georganiseerd zoals bijvoorbeeld schminken, vliegeren, zandkastelen bouwen en een speurtocht naar een schat. De wat oudere kinderen bouwde hun eigen vlot. Kortom, er was werkelijk voor ieder wat wils!

Strand, zee en zon: familiedag op het strand!

Ook voor jullie familiedag bedenken we met plezier een leuk en attractief programma. Bel ons op telefoon 010 - 7504400 of stuur een bericht. Bekijk ook de informatie pagina over een familiedag op het werk.

Meer informatie aanvragen

Cases

Evenementenbedrijf Advance Events zorgt voor spraakmakende evenementen met impact! Laat je inspireren door cases van andere bedrijfsevenementen, georganiseerd door ons evenementenbureau. #advanceevents #verrassendveelzijdig 

Bekijk meer cases

Wij werken voor

Relatie events, openingen, jubileumfeesten, open dagen, personeelsfeesten, personeelsweekend, relatie events... Als evenementenbureau en event partner worden we voor veel evenementen ingezet. We zijn trots te werken voor:

Logo APM Terminals - Advance Events Logo Chemgas - Advance Events
Logo CPM - Advance Events Logo Erasmus - Advance Events
Logo Grontmij - Advance Events Logo Harding - Advance Events
Logo Provimi - Advance Events Logo Schuuring - Advance Events
Logo Independer - Advance Events Logo Nedmag - Advance Events
Logo Franciscus - Advance Events Logo ABB - Advance Events
Logo Intermax - Advance Events Logo Vopak - Advance Events

CONTACT OPNEMEN

Op zoek naar een evenementenbureau voor de totaalorganisatie van je evenement of bedrijfsfeest? Of zoek je een deskundig event partner die bepaalde onderdelen van jullie evenement kan regelen? Benieuwd welke rol wij als evenementenorganisatie kunnen invullen? Neem contact met ons op.

Contact opnemen

Volg ons via:

© 2018 Advance Events - Sitemap - Disclaimer - Privacy - Leveringsvoorwaarden