010 - 750 44 00 Contact
openingsfeest-erasmus-universiteit-rotterdam.jpg

Opening met HeartBeats op Erasmus

De Erasmus Universiteit Rotterdam is groeiende. Plannen zijn gemaakt en de nieuwe campus is voltooid: een plek om samen te studeren, te eten en te genieten! Advance Events verzorgde de feestelijke opening.

Feestelijke opening voor duizenden gasten

De feestelijke opening van de campus werd vormgegeven als een groots opgezet festival, voor genodigden, medewerkers en alle studenten van de Erasmus Universiteit. De feestelijke opening van de campus viel samen met de start van het nieuwe Academisch jaar. Hiermee maakte het HeartBeat Festival haar intrede! Een zomers en kleurrijk festival, in het hart van de campus, met muziek, plezier en gezelligheid. Dit festival heeft inmiddels een vaste plek verworven en mag Advance Events vol trots al een aantal jaren voor de Erasmus Universiteit organiseren.

Het Heart Beat Festival, start van het Academisch jaar.

Feestelijke opening met bijzondere act

Met een spectaculaire openingsact, waarbij opera zangeressen, steltlopers, een motorrijder op een Harley en vuurwerk een rol speelde, werd de nieuwe Campus officieel geopend. Ruim 3.500 gasten genoten van een feestelijke opening met aansluitend een geweldig festival. Met heerlijke catering, swingende muziek en optredens van o.a. Kensington en Dotan. Het Heart Beat Festival is een samenwerking met de studenten, waarbij zij zorgen voor de line-up en de artiestenbegeleiding en Advance Events de totaal regie van het festival verzorgd! Heb je zelf ideeën voor een festival? Laat het ons weten!

Bekijk de film van het HeartBeat Festival

Een festival als bedrijfsfeest organiseren? Wij hebben diverse ideeën die we je graag tonen. Neem contact met ons op.

Meer informatie aanvragen

Cases

Evenementenbedrijf Advance Events zorgt voor spraakmakende evenementen met impact! Laat je inspireren door cases van andere evenementen en bedrijfsfeesten, georganiseerd door ons evenementenbureau. #advanceevents #verrassendveelzijdig 

Bekijk meer cases

Wij werken voor

Relatie events, openingen, jubileumfeesten, open dagen, personeelsfeesten, personeelsweekend, relatie events... Als evenementenbureau en event partner worden we voor veel evenementen ingezet. We zijn trots te werken voor:

Logo APM Terminals - Advance Events Logo Chemgas - Advance Events
Logo CPM - Advance Events Logo Erasmus - Advance Events
Logo Grontmij - Advance Events Logo Harding - Advance Events
Logo Provimi - Advance Events Logo Schuuring - Advance Events
Logo Independer - Advance Events Logo Nedmag - Advance Events
Logo Franciscus - Advance Events Logo ABB - Advance Events
Logo Intermax - Advance Events Logo Vopak - Advance Events

CONTACT OPNEMEN

Op zoek naar een evenementenbureau voor de totaalorganisatie van je evenement of bedrijfsfeest? Of zoek je een deskundig event partner die bepaalde onderdelen van jullie evenement kan regelen? Benieuwd welke rol wij als evenementenorganisatie kunnen invullen? Neem contact met ons op.

Contact opnemen

Volg ons via:

© 2018 Advance Events - Sitemap - Disclaimer - Privacy - Leveringsvoorwaarden