010 - 750 44 00 Contact
Vuurwerk-advance.jpg

Heartbeats met Kensington

De Erasmus Universiteit is voortdurend in ontwikkeling. De laatste jaren is er een nieuw hart op de campus ontstaan: het Plaza. Wij organiseerden de officiële opening met het HeartBeat Festival.

Beleef het nieuwe hart van de campus

In hetzelfde jaar dat de Erasmus Universiteit 100 jaar bestond, werd ook de volledig vernieuwde campus in gebruik genomen. Samen met de EUR hebben wij het HeartBeat Festival bedacht. Een theater- en muziekfestival op campus en bedoeld voor de medewerkers van de universiteit en alle studenten. De eerste editie stond in het teken van de officiële opening van de nieuwe campus, alsmede het 100-jarig jubileum van de Rotterdamse universiteit. Inmiddels is het HeartBeat Festival een jaarlijks terugkerend evenement geworden waarmee het nieuwe Academisch jaar wordt geopend. 

Locatie: Campus Erasmus Universiteit Rotterdam

Beleving en uit je dak gaan!

Naast genieten van muziek van onder andere Kensington, Dotan en de Hermes House Band kon je lekker dansen bij twee DJ acts die de ‘dance’ sfeer helemaal compleet maken: de Rotterdamse DJ’s en producers NINO & FRANKIE en het duo Holl & Rush, studenten van de EUR. Daarnaast waren er diverse foodtrucks en verrassend amusement zoals het levend bankstel, de skywatch waarmee je vanaf 50 meter hoogte uitzicht had over de campus, het fotohokje, CocoChoco met haar knalroze caravan en natuurlijk de Hartendames. Kortom, het was tot in de laatste uurtjes goed feesten op de Plaza!

Lustrum editie in 2017

Ook in 2017 weer van de partij!

Wil je ook een festival organiseren?

Hebben jullie interesse om een bedrijfsevenement in de vorm van een festival te organiseren? Wij kunnen je helpen met de opzet en invulling, maar ook met de uitvoering en productie. Zullen we samen eens een brainstormsessie plannen?

Lees meer over onze rol als organisatiebureau.

Meer informatie aanvragen

Cases

Evenementenbedrijf Advance Events zorgt voor spraakmakende evenementen met impact! Laat je inspireren door cases van andere evenementen en bedrijfsfeesten, georganiseerd door ons evenementenbureau. #advanceevents #verrassendveelzijdig 

Bekijk meer cases

Wij werken voor

Relatie events, openingen, jubileumfeesten, open dagen, personeelsfeesten, personeelsweekend, relatie events... Als evenementenbureau en event partner worden we voor veel evenementen ingezet. We zijn trots te werken voor:

Logo APM Terminals - Advance Events Logo Chemgas - Advance Events
Logo CPM - Advance Events Logo Erasmus - Advance Events
Logo Grontmij - Advance Events Logo Harding - Advance Events
Logo Provimi - Advance Events Logo Schuuring - Advance Events
Logo Independer - Advance Events Logo Nedmag - Advance Events
Logo Franciscus - Advance Events Logo ABB - Advance Events
Logo Intermax - Advance Events Logo Vopak - Advance Events

CONTACT OPNEMEN

Op zoek naar een evenementenbureau voor de totaalorganisatie van je evenement of bedrijfsfeest? Of zoek je een deskundig event partner die bepaalde onderdelen van jullie evenement kan regelen? Benieuwd welke rol wij als evenementenorganisatie kunnen invullen? Neem contact met ons op.

Contact opnemen

Volg ons via:

© 2018 Advance Events - Sitemap - Disclaimer - Privacy - Leveringsvoorwaarden