010 - 750 44 00 Contact
Ballonnen-advance.jpg

Spetterend Gouden jubileum voor Chemgas Shipping

Het 50-jarig jubileumfeest voor Chemgas Shipping vond plaats in Bunnik. Er werd gekozen voor een Gouden feest verspreid over twee avonden zodat ook alle nautische medewerkers er bij konden zijn.

50-jarig jubileumfeest Chemgas

Voor dit 50-jarig jubileumfeest was gekozen voor de Golden Anniversary Party in de prachtige landelijke locatie De Landgoederij, centraal gelegen in Bunnik. Het Gouden karakter van het feest kwam in alle gelederen naar voren. Een hartelijke ontvangst op de gouden loper, een welkom met gouden bubbles, feestelijke gouden ballondecoraties tot aan de Golden Anniversary Showgirls die zorgden voor amusement en de gastenbegeleiding. Voor dit bedrijfsjubileum ontwierp Advance Events ook het 'gouden' uitnodigingstraject met website.

Locatie: De Landgoederij, Bunnik

Een avond vol gezelligheid en belevingen

Nadat iedereen met een glaasje gouden Champagne in de hoofdzaal was aangekomen, doofde het zaallicht en werd het bedrijfsjubileum geopend met een spectaculaire full-colour lasershow over 50-jaar Chemgas. Hierna opende het foodconcept met o.a. een smokey barbecue, een foodtruck met kaasgerechten, live-cooking met streekgerechten en bijzondere walking dinner lekkernijen. Men kon heerlijk dansen op de muziek van de band of de DJ en er was divers amusement. De avond werd afgesloten met een 'spetterend' optreden van de Waterdrums.

Meer informatie Gouden Jubileumfeest?

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jullie jubileumfeest? Stuur ons een bericht of bel ons via telefoon 010-7504400. Meer informatie over jubileumfeesten organiseren.

Meer informatie aanvragen

Cases

Evenementenbedrijf Advance Events zorgt voor spraakmakende evenementen met impact! Laat je inspireren door cases van andere bedrijfsevenementen, georganiseerd door ons evenementenbureau. #advanceevents #verrassendveelzijdig 

Bekijk meer cases

Wij werken voor

Relatie events, openingen, jubileumfeesten, open dagen, personeelsfeesten, personeelsweekend, relatie events... Als evenementenbureau en event partner worden we voor veel evenementen ingezet. We zijn trots te werken voor:

Logo APM Terminals - Advance Events Logo Chemgas - Advance Events
Logo CPM - Advance Events Logo Erasmus - Advance Events
Logo Grontmij - Advance Events Logo Harding - Advance Events
Logo Provimi - Advance Events Logo Schuuring - Advance Events
Logo Independer - Advance Events Logo Nedmag - Advance Events
Logo Franciscus - Advance Events Logo ABB - Advance Events
Logo Intermax - Advance Events Logo Vopak - Advance Events

CONTACT OPNEMEN

Op zoek naar een evenementenbureau voor de totaalorganisatie van je evenement of bedrijfsfeest? Of zoek je een deskundig event partner die bepaalde onderdelen van jullie evenement kan regelen? Benieuwd welke rol wij als evenementenorganisatie kunnen invullen? Neem contact met ons op.

Contact opnemen

Volg ons via:

© 2018 Advance Events - Sitemap - Disclaimer - Privacy - Leveringsvoorwaarden