010 - 750 44 00 Contact
bedrijfsjubileum-voor-klanten-organiseren.jpg

Haren in de wind: Klanten binding tijdens company rally

Een bijzonder klantenbinding event voor relaties. Een originele Burton rally over de Veluwe, inclusief diverse pitstops met unieke communicatie onderdelen en 'once in a lifetime' ervaringen.

Klantenbinding in een Burton

Onze opdrachtgever, dé specialist in het gehele infrastructuur management op de Nederlandse telecommarkt. Met meer dan 50 jaar ervaring is zij de bakermat. Ter gelegenheid van het 50-jarig jubileum wilde onze opdrachtgever voor haar grootste klanten een bijzonder relatie evenement waarbij communicatie en klantenbinding centraal stonden. Gebaseerd op deze wensen ontwikkelden wij de Burton Rally door de prachtige natuur van de Hoge Veluwe en langs een aantal letterlijke hoogtepunten (netwerkmasten) van de opdrachtgever.

Klantenbinding programma op de Veluwe

Klantenbinding: samen uniek dingen doen!

Feitelijk omvatte het klantenbinding event een 10-tal evenementen. Per keer werden er 40 klanten uitgenodigd voor een bijzondere rally in originele Burtons. De rally begon bij het bedrijf van onze opdrachtgever en bracht de gasten op de mooiste plekjes van de Hoge Veluwe. Onderweg waren er diverse pitstops met unieke activiteiten. Zo kon men meedoen aan een roofvogelworkshop en een off-road parcours rijden met sandbuggy's. Ook waren er behendigheidsproeven. De dag werd afgesloten met een walking dinner in het dolfinarium, waar alles werd verteld over de communicatietechnieken van dolfijnen.

Bekijk de foto's van dit relatie evenement.

Wil je weten hoe wij voor jullie een klantenbinding programma kunnen samenstellen? Neem contact met ons op.

Meer informatie aanvragen

Cases

Evenementenbedrijf Advance Events zorgt voor spraakmakende evenementen met impact! Laat je inspireren door cases van andere bedrijfsevenementen, georganiseerd door ons evenementenbureau. #advanceevents #verrassendveelzijdig 

Bekijk meer cases

Wij werken voor

Relatie events, openingen, jubileumfeesten, open dagen, personeelsfeesten, personeelsweekend, relatie events... Als evenementenbureau en event partner worden we voor veel evenementen ingezet. We zijn trots te werken voor:

Logo APM Terminals - Advance Events Logo Chemgas - Advance Events
Logo CPM - Advance Events Logo Erasmus - Advance Events
Logo Grontmij - Advance Events Logo Harding - Advance Events
Logo Provimi - Advance Events Logo Schuuring - Advance Events
Logo Independer - Advance Events Logo Nedmag - Advance Events
Logo Franciscus - Advance Events Logo ABB - Advance Events
Logo Intermax - Advance Events Logo Vopak - Advance Events

CONTACT OPNEMEN

Op zoek naar een evenementenbureau voor de totaalorganisatie van je evenement of bedrijfsfeest? Of zoek je een deskundig event partner die bepaalde onderdelen van jullie evenement kan regelen? Benieuwd welke rol wij als evenementenorganisatie kunnen invullen? Neem contact met ons op.

Contact opnemen

Volg ons via:

© 2018 Advance Events - Sitemap - Disclaimer - Privacy - Leveringsvoorwaarden