010 - 750 44 00 Contact
Ballonnen-advance.jpg

Het recept van; maatwerk personeelsfeest

Voor Zeelandia, leverancier van bakkerij ingrediënten, organiseerden wij een maatwerk personeelsfeest met het thema "Het Recept van Zeelandia". 700 gasten maakten een feestelijke reis in Fort St. Gertrudis.

Maatwerk personeelsfeest met interactie

Het Recept van Zeelandia; een maatwerk personeelsfeest dat speciaal op de wensen en het publiek van Zeelandia bedacht is. Dit keer mochten de medewerkers zelf de ingrediënten van het feest bepalen. In het interactieve voortraject kon men via een speciale feestwebsite keuzes maken uit verschillende ingrediënten qua entertainment, muziek, catering en sfeer. Nadat alle door de medewerkers zelf uitgekozen ingrediënten waren samengebracht, ontstond een ongeëvenaard top feest waar men het nu nog steeds over heeft.

Locatie personeelsfeest: Fort St. Gertrudis

Personeelsfeest met meerdere sfeerzalen

Het personeelsfeest van Zeelandia speelde zich af in een aantal verschillende ruimtes in het prachtige Fort St. Gertrudis. De binnenplaats van dit historische pand was ingericht als hoofdzaal. De Fabriek vormde het toneel van een bedrijfstheater met Duo Beton, terwijl De Bruine Kroeg dienst deed als Zeeuws Café. The Club was omgebouwd tot een trendy lounge met witte casino spelen, mind reading en een karikatuurtekenaar. In de verschillende ruimten waren er diverse proeverijen, een greenscreen photostudio en tal van verrassende amusement onderdelen.

Bekijk de foto's van dit maatwerk personeelsfeest

Advance Events heeft meer personeelsfeesten georganiseerd dan er belletjes in een glas champagne zitten. Al meer dan 25 jaar verzorgen wij bruisende bedrijfsfeesten met impact! We staan te popelen om ook de verwachtingen van jullie personeelsfeest te overtreffen. Ben je benieuwd hoe we voor jullie een maatwerk personeelsfeest organiseren? Neem contact met ons op of bel ons kantoor via telefoon 010 - 750 4400. Bekijk ook deze pagina over personeelsfeesten.

Meer informatie aanvragen

Cases

Evenementenbedrijf Advance Events zorgt voor spraakmakende evenementen met impact! Laat je inspireren door cases van andere evenementen en bedrijfsfeesten, georganiseerd door ons evenementenbureau. #advanceevents #verrassendveelzijdig 

Bekijk meer cases

Wij werken voor

Relatie events, openingen, jubileumfeesten, open dagen, personeelsfeesten, personeelsweekend, relatie events... Als evenementenbureau en event partner worden we voor veel evenementen ingezet. We zijn trots te werken voor:

Logo APM Terminals - Advance Events Logo Chemgas - Advance Events
Logo CPM - Advance Events Logo Erasmus - Advance Events
Logo Grontmij - Advance Events Logo Harding - Advance Events
Logo Provimi - Advance Events Logo Schuuring - Advance Events
Logo Independer - Advance Events Logo Nedmag - Advance Events
Logo Franciscus - Advance Events Logo ABB - Advance Events
Logo Intermax - Advance Events Logo Vopak - Advance Events

CONTACT OPNEMEN

Op zoek naar een evenementenbureau voor de totaalorganisatie van je evenement of bedrijfsfeest? Of zoek je een deskundig event partner die bepaalde onderdelen van jullie evenement kan regelen? Benieuwd welke rol wij als evenementenorganisatie kunnen invullen? Neem contact met ons op.

Contact opnemen

Volg ons via:

© 2018 Advance Events - Sitemap - Disclaimer - Privacy - Leveringsvoorwaarden