010 - 750 44 00 Contact
Ballonnen-advance.jpg

Open Dag in nieuw bedrijfspand

Voor CPM Europe, onderdeel van de CPM Group Worldwide, hebben wij een Open Dag georganiseerd in de nieuwe productiefaciliteit in Zaandam. De eerste dag voor relaties en de tweede dag voor de medewerkers.

Open Dag in nieuwe omgeving

CPM Europe heeft haar oude fabriek in Amsterdam ingeruild voor een ultra moderne productiefaciliteit in Zaandam. Om de medewerkers en het thuisfront kennis te laten maken met de nieuwe werkomgeving, werd een gezellige Open Dag georganiseerd. Naast het nieuwe pand werd een grote partytent geplaatst die dienst deed als ontvangstruimte. Na een feestelijke ontvangst kon men deelnemen aan een rondleiding door het nieuwe pand waarbij uitleg werd gegeven over alle afdelingen. De rondleiding eindigde bij de familie fotostudio waar iedereen op de foto ging. De foto's werden direct uitgeprint en meegegeven.

Open Dag in nieuw bedrijfspand

Open Dag met fun & pleasure

De Open Dag voor de medewerkers werd gekenmerkt door een aantal unieke belevingen. Zo kon men instappen in de skywach die de gasten tot 50 meter hoogte bracht, waarna men een prachtig uitzicht had over de omgeving van het nieuwe pand. De catering was volledig afgestemd op Zaanse streekgerechten. Zelfs de koekjesfabrikant Verkade had gezorgd voor een koekjeskraam. Naast dit alles waren er diverse amusement onderdelen, zoals een Kids Corner, een ballonnenclown en een schminkstudio. Voor deze Open Dag regelde wij het uitnodigingstraject, de tent en inrichting, het entertainment en zelfs de catering.

Bekijk het filmpje van deze Open Dag

Laat je inspireren door het filmpje. Meer weten? Neem contact met ons op. Bellen kan ook: telefoon 010 - 7504400.

Kijk ook eens op de info pagina over een open dag organiseren

Meer informatie aanvragen

Cases

Evenementenbedrijf Advance Events zorgt voor spraakmakende evenementen met impact! Laat je inspireren door cases van andere evenementen en bedrijfsfeesten, georganiseerd door ons evenementenbureau. #advanceevents #verrassendveelzijdig 

Bekijk meer cases

Wij werken voor

Relatie events, openingen, jubileumfeesten, open dagen, personeelsfeesten, personeelsweekend, relatie events... Als evenementenbureau en event partner worden we voor veel evenementen ingezet. We zijn trots te werken voor:

Logo APM Terminals - Advance Events Logo Chemgas - Advance Events
Logo CPM - Advance Events Logo Erasmus - Advance Events
Logo Grontmij - Advance Events Logo Harding - Advance Events
Logo Provimi - Advance Events Logo Schuuring - Advance Events
Logo Independer - Advance Events Logo Nedmag - Advance Events
Logo Franciscus - Advance Events Logo ABB - Advance Events
Logo Intermax - Advance Events Logo Vopak - Advance Events

CONTACT OPNEMEN

Op zoek naar een evenementenbureau voor de totaalorganisatie van je evenement of bedrijfsfeest? Of zoek je een deskundig event partner die bepaalde onderdelen van jullie evenement kan regelen? Benieuwd welke rol wij als evenementenorganisatie kunnen invullen? Neem contact met ons op.

Contact opnemen

Volg ons via:

© 2018 Advance Events - Sitemap - Disclaimer - Privacy - Leveringsvoorwaarden