010 - 750 44 00 Contact
officiele-opening-voor-klanten-organiseren.jpg

Typisch Hollandse Open Dag in Amerikaanse fabriek

Een open dag voor relaties uit heel Europa. Een klantendag waarin de thema's innovatie en vernieuwing centraal stonden, mede vanwege het nieuwe pand in Zaandam dat recentelijk betrokken was.

Thema klantendag: innovatie!

CPM Europe, onderdeel van de Amerikaane CPM Group worldwide, is marktleider als het gaat om speciale machines voor de biomass, diervoederindustrie en oilseed. Nadat het bedrijf van Amsterdam verhuisd was naar een uiterst moderne productiefaciliteit in Zaandam, werd speciaal voor klanten en relaties een Open Dag georganiseerd. Deze klantendag stond volledig in het teken van innovatie en vernieuwing. Eén van de hoogtepunten was dan ook de lezing door astronaut André Kuipers, die naadloos aansloot op het thema.

Het nieuwe CPM Europe pand in Zaandam

Van partypaviljoen tot walking dinner

Voor de Open Dag werd echt alles uit de kast getrokken. Naast het pand werd een fraai partypaviljoen gebouwd dat werd ingericht met een ontvangstgedeelte en een theaterruimte. In de bedrijfshal werd de garderobe ingericht, die later dienst deed als vertrekpunt voor de rondleiding. Na de rondleiding nam André Kuipers de gasten mee op een indrukwekkende reis door de ruimte. De klantendag werd afgesloten met een walking dinner waarbij er verrassende streekspecialiteiten uit Zaandam en omgeving werden geserveerd. 

Bekijk de video van deze klantendag

Kennismaken of een voorstel ontvangen? Neem contact met ons op.

Meer informatie aanvragen

Cases

Evenementenbedrijf Advance Events zorgt voor spraakmakende evenementen met impact! Laat je inspireren door cases van andere bedrijfsevenementen, georganiseerd door ons evenementenbureau. #advanceevents #verrassendveelzijdig 

Bekijk meer cases

Wij werken voor

Relatie events, openingen, jubileumfeesten, open dagen, personeelsfeesten, personeelsweekend, relatie events... Als evenementenbureau en event partner worden we voor veel evenementen ingezet. We zijn trots te werken voor:

Logo APM Terminals - Advance Events Logo Chemgas - Advance Events
Logo CPM - Advance Events Logo Erasmus - Advance Events
Logo Grontmij - Advance Events Logo Harding - Advance Events
Logo Provimi - Advance Events Logo Schuuring - Advance Events
Logo Independer - Advance Events Logo Nedmag - Advance Events
Logo Franciscus - Advance Events Logo ABB - Advance Events
Logo Intermax - Advance Events Logo Vopak - Advance Events

CONTACT OPNEMEN

Op zoek naar een evenementenbureau voor de totaalorganisatie van je evenement of bedrijfsfeest? Of zoek je een deskundig event partner die bepaalde onderdelen van jullie evenement kan regelen? Benieuwd welke rol wij als evenementenorganisatie kunnen invullen? Neem contact met ons op.

Contact opnemen

Volg ons via:

© 2018 Advance Events - Sitemap - Disclaimer - Privacy - Leveringsvoorwaarden