010 - 750 44 00 Contact
bedrijfsjubileum-voor-klanten-organiseren.jpg

Open huis in de scrap metals shredder van HKS

HKS Metals verwerkt jaarlijks een miljoen ton ijzer, metalen en elektronica en is de grootste metaalrecycler van Nederland. Na de uitbreiding in 's Gravendeel werd er voor klanten een Open Huis georganiseerd.

Open Huis HKS Metals

Op de hoofdvestiging van HKS Metals in 's Gravendeel is recentelijk één van de meest geavanceerde shredders van Nederland in gebruik genomen. Daarnaast had de gehele scrap-werf een metamorfose ondergaan. Reden genoeg om alle klanten uit te nodigen voor een Open Huis op het bedrijf, waarbij men vol trots de nieuwe aanwinst kon laten zien. Tijdens het Open Huis werden klanten geïnformeerd over de nieuwe milieudiensten van HKS Metals en de ontwikkelingen rondom het onderwerp recycling. 

Open Huis voor relaties op de werf in 's Gravendeel

Open Huis met rondleiding in een shredder

Op de werf was een prachtig partypaviljoen geplaatst waar de gasten werden ontvangen. Staal en scrap vormde het decor dat helemaal aansloot bij de bedrijfsactiviteiten van HKS Metals. Na een hartelijk welkom en diverse toespraken, werden de gasten uitgenodigd voor een rondleiding over de werf. Het meest bijzondere was de rondleiding in de nieuwe shredder. De afmetingen van deze nieuwe aanwinst zijn zo immens, dat de gasten meer dan een half uur nodig hadden om alleen deze machine te bekijken. Overal op de werf gaven medewerkers toelichting en werden demonstraties gehouden. Het Open Huis werd afgesloten met de jaarlijkse haringparty en een informele netwerkborrel.

Inspiratie opdoen voor jullie Open Huis?

Bel ons voor een afspraak via telefoon 010 - 750 4400 of stuur een bericht. Klik hier voor meer inspiratie over een open dag.

Meer informatie aanvragen

Cases

Evenementenbedrijf Advance Events zorgt voor spraakmakende evenementen met impact! Laat je inspireren door cases van andere bedrijfsevenementen, georganiseerd door ons evenementenbureau. #advanceevents #verrassendveelzijdig 

Bekijk meer cases

Wij werken voor

Relatie events, openingen, jubileumfeesten, open dagen, personeelsfeesten, personeelsweekend, relatie events... Als evenementenbureau en event partner worden we voor veel evenementen ingezet. We zijn trots te werken voor:

Logo APM Terminals - Advance Events Logo Chemgas - Advance Events
Logo CPM - Advance Events Logo Erasmus - Advance Events
Logo Grontmij - Advance Events Logo Harding - Advance Events
Logo Provimi - Advance Events Logo Schuuring - Advance Events
Logo Independer - Advance Events Logo Nedmag - Advance Events
Logo Franciscus - Advance Events Logo ABB - Advance Events
Logo Intermax - Advance Events Logo Vopak - Advance Events

CONTACT OPNEMEN

Op zoek naar een evenementenbureau voor de totaalorganisatie van je evenement of bedrijfsfeest? Of zoek je een deskundig event partner die bepaalde onderdelen van jullie evenement kan regelen? Benieuwd welke rol wij als evenementenorganisatie kunnen invullen? Neem contact met ons op.

Contact opnemen

Volg ons via:

© 2018 Advance Events - Sitemap - Disclaimer - Privacy - Leveringsvoorwaarden