010 - 750 44 00 Contact
Vuurwerk-advance.jpg

Zorg-festival als openingsfeest voor publiek en medewerkers

Samen met de Zorgboulevard Rotterdam en zorgpartners zoals het Maasstad Ziekenhuis en Aafje hebben wij het openingsfeest voor publiek mogen verzorgen voor meer dan 15.000 belangstellenden.

Openingsfeest in coproductie

Op de Zorgboulevard vind je alles op het gebied van gezondheid en zorg, maar je kunt er ook sporten, ontspannen en winkelen. De doelstelling was dat dit tijdens het openingsfeest voor publiek goed naar voren zou komen. Advance Events is voor dit project op basis van coproductie ingezet. Samen met de communicatie medewerkers van de diverse zorginstellingen zoals het Maasstad Ziekenhuis, Aafje en Delta zijn er twee Event Producers gedurende een aantal maanden gedetacheerd om dit grote openingsfeest voor publiek te organiseren.

Zorgboulevard Rotterdam: openingsfeest voor publiek

Van berendokter tot schilderen

Tijdens het openingsfeest voor publiek was er van alles op de Zorgboulevard te beleven. Er waren rondleidingen in het ziekenhuis en de zorginstellingen. Je kon een ambulance van binnenuit bewonderen en als je knuffelbeer een poot miste, dan kon de berendokter hem genezen. Er waren workshops waarbij kinderen zelf mochten gipsen en tal van ander zorggerelateerd amusement. De openingshandeling omvatte een mozaïk van honderden kleine schilderijtjes die de bezoekers zelf mochten inschilderen. Alle schilderijen tezamen werden opgehangen en vormen nog steeds een prachtig aandenken aan de opening.

Foto's van dit openingsfeest voor publiek

Staat er een groot publieksevenement op de agenda en zoek je hulp bij de organisatie? Neem contact met ons op voor meer informatie. Bekijk ook deze pagina eens, die gaat over het organiseren van een openingsfeest.

Meer informatie aanvragen

Cases

Evenementenbedrijf Advance Events zorgt voor spraakmakende evenementen met impact! Laat je inspireren door cases van andere bedrijfsevenementen, georganiseerd door ons evenementenbureau. #advanceevents #verrassendveelzijdig 

Bekijk meer cases

Wij werken voor

Relatie events, openingen, jubileumfeesten, open dagen, personeelsfeesten, personeelsweekend, relatie events... Als evenementenbureau en event partner worden we voor veel evenementen ingezet. We zijn trots te werken voor:

Logo APM Terminals - Advance Events Logo Chemgas - Advance Events
Logo CPM - Advance Events Logo Erasmus - Advance Events
Logo Grontmij - Advance Events Logo Harding - Advance Events
Logo Provimi - Advance Events Logo Schuuring - Advance Events
Logo Independer - Advance Events Logo Nedmag - Advance Events
Logo Franciscus - Advance Events Logo ABB - Advance Events
Logo Intermax - Advance Events Logo Vopak - Advance Events

CONTACT OPNEMEN

Op zoek naar een evenementenbureau voor de totaalorganisatie van je evenement of bedrijfsfeest? Of zoek je een deskundig event partner die bepaalde onderdelen van jullie evenement kan regelen? Benieuwd welke rol wij als evenementenorganisatie kunnen invullen? Neem contact met ons op.

Contact opnemen

Volg ons via:

© 2018 Advance Events - Sitemap - Disclaimer - Privacy - Leveringsvoorwaarden