010 - 750 44 00 Contact
officiele-opening-voor-klanten-organiseren.jpg

Klanten event in supersnelle powerboats

Een klanten evenement voor Intermax met een origineel programma in Rotterdam. Inclusief spectaculaire activiteiten en een diner aan boord van het cruiseschip ss Rotterdam. Een programma met impact!

Succesvol klanten evenement in Rotterdam

Intermax is expert in hosting en cloud-computing en verzorgt de complete architectuur, realisatie en het beheer van ICT infrastructuren bij bedrijven. Een goede relatie met je klanten staat bij Intermax op de eerste plaats en daarom organiseren zij regelmatig, met hulp van Advance Events, bijzondere activiteiten zoals ook dit klanten evenement in Rotterdam. Het evenement omvatte twee dagen waarbij de belangrijkste relaties werden uitgenodigd voor een leuk programma. Titel van het event "Manhattan aan de Maas"!

Klanten evenement met RIB boot varen in Rotterdam

Een klanten evenement met pit!

Het klanten evenement voor Intermax had pit. Eén van de programma onderdelen was namelijk een vaart met de supersnelle RIB boten over de Maas in Rotterdam. Tijdens deze High speed Harbour Tour kregen de relaties echt alles van Rotterdam tot aan de Botlek te zien. Vliegensvlug vaarden ze langs de speciale offshore schepen en tankers. Maar ook de havens van Rotterdam zelf kregen volop aandacht, evenals de prachtige skyline. Na een rondleiding door de machinekamer van het cruiseschip ss Rotterdam werd de dag afgesloten met een heerlijk diner met Rotterdamse streekgerechten.

Weten hoe we jullie klanten evenement vormgeven?

Neem contact met ons op voor meer informatie of een voorstel op maat.

Meer informatie aanvragen

Cases

Evenementenbedrijf Advance Events zorgt voor spraakmakende evenementen met impact! Laat je inspireren door cases van andere evenementen en bedrijfsfeesten, georganiseerd door ons evenementenbureau. #advanceevents #verrassendveelzijdig 

Bekijk meer cases

Wij werken voor

Relatie events, openingen, jubileumfeesten, open dagen, personeelsfeesten, personeelsweekend, relatie events... Als evenementenbureau en event partner worden we voor veel evenementen ingezet. We zijn trots te werken voor:

Logo APM Terminals - Advance Events Logo Chemgas - Advance Events
Logo CPM - Advance Events Logo Erasmus - Advance Events
Logo Grontmij - Advance Events Logo Harding - Advance Events
Logo Provimi - Advance Events Logo Schuuring - Advance Events
Logo Independer - Advance Events Logo Nedmag - Advance Events
Logo Franciscus - Advance Events Logo ABB - Advance Events
Logo Intermax - Advance Events Logo Vopak - Advance Events

CONTACT OPNEMEN

Op zoek naar een evenementenbureau voor de totaalorganisatie van je evenement of bedrijfsfeest? Of zoek je een deskundig event partner die bepaalde onderdelen van jullie evenement kan regelen? Benieuwd welke rol wij als evenementenorganisatie kunnen invullen? Neem contact met ons op.

Contact opnemen

Volg ons via:

© 2018 Advance Events - Sitemap - Disclaimer - Privacy - Leveringsvoorwaarden