010 - 750 44 00 Contact
Ballonnen-advance.jpg

Activiteitenweekend voor AZ

Voor AZ, de voetbalclub uit Alkmaar, organiseerden wij een teambuildingsweekend. Medewerkers, staff en spelers werden meegenomen voor 2 dagen fun & pleasure aan het strand in Noordwijk.

Teambuildingsweekend aan het strand

De club heeft een roerige tijd achter de rug en we willen iedereen een keertje extra in het zonnetje zetten om te bedanken. Hoe kunnen we dat het beste doen? Toen AZ ons met deze vraag benaderde, moesten we eerst even goed nadenken. Want op welke manier kun je met medewerkers die de hele dag in een sportieve wereld actief zijn nu iets met teambuilding doen? Toch wisten we, samen met de event dames van AZ, een geweldig teambuildingsweekend neer te zetten, waarbij de beachclub Strandplaats Nederzandt en NH hotel Leeuwenhorst het decor vormde. Het werd een weekend om niet snel te vergeten.

Teambuildingsweekend met zon, zee, zand en veel fun!

Van Livingstone naar de Piano Show

's Ochtends werden de gasten opgehaald bij het AZ stadion: destination unknown! Het vervolg speelde zich af bij Strandplaats Nederzandt. Hier stond de Expeditie Livingstone op het programma, een spannend spel rondom de grootste ontdekkingsreizigers en oude culturen. Dit is meer dan alleen actief bezig zijn! Een spel dat het hele team tot grote hoogte bracht. Na de beachborrel volgde een Amerikaanse feestavond in het NH hotel. Het feest werd geopend met een optreden van Niek Boes, de stemvirtuoos. Aansluitend maakte de Great Piano Show er een swingende avond van. Het bleef nog lang onrustig in Noordwijk.

Teambuildingsweekend AZ

Bekijk de foto's. Ook een teambuilding weekend organiseren met fun and pleasure? Bekijk de informatiepagina over teambuilding organiseren.

Meer informatie aanvragen

Cases

Evenementenbedrijf Advance Events zorgt voor spraakmakende evenementen met impact! Laat je inspireren door cases van andere evenementen en bedrijfsfeesten, georganiseerd door ons evenementenbureau. #advanceevents #verrassendveelzijdig 

Bekijk meer cases

Wij werken voor

Relatie events, openingen, jubileumfeesten, open dagen, personeelsfeesten, personeelsweekend, relatie events... Als evenementenbureau en event partner worden we voor veel evenementen ingezet. We zijn trots te werken voor:

Logo APM Terminals - Advance Events Logo Chemgas - Advance Events
Logo CPM - Advance Events Logo Erasmus - Advance Events
Logo Grontmij - Advance Events Logo Harding - Advance Events
Logo Provimi - Advance Events Logo Schuuring - Advance Events
Logo Independer - Advance Events Logo Nedmag - Advance Events
Logo Franciscus - Advance Events Logo ABB - Advance Events
Logo Intermax - Advance Events Logo Vopak - Advance Events

CONTACT OPNEMEN

Op zoek naar een evenementenbureau voor de totaalorganisatie van je evenement of bedrijfsfeest? Of zoek je een deskundig event partner die bepaalde onderdelen van jullie evenement kan regelen? Benieuwd welke rol wij als evenementenorganisatie kunnen invullen? Neem contact met ons op.

Contact opnemen

Volg ons via:

© 2018 Advance Events - Sitemap - Disclaimer - Privacy - Leveringsvoorwaarden