010 - 750 44 00 Contact
Vuurwerk-advance.jpg

Winter Wonderland Familiedag

In opdracht van een Rotterdams containeroverslagbedrijf organiseerden wij voor ruim 2.300 gasten een Winter Wonderland Familiedag met kerstmarkt. De locatie was een enorme partytent op de eigen terminal.

Winter Wonderterminal

Gedurende twee dagen bezochten 2.300 medewerkers en gezinsleden deze Winter Wonderland Familiedag. De Winter Wonderterminal omvatte een tentenpaviljoen van ruim 3.000 m2 met een winters landschap, inclusief een schaatsbaan, gezellige houten berghutjes, steigerhouten meubilair, prachtige winterdecoraties en tienduizenden lampjes. Vanuit de winterse huisjes werden gerechten zoals flamkuchen, bratwurst en winterburgers geserveerd. Maar ook poffertjes en erwtensoep ontbraken niet. Tijdens de familiedag kon men deelnemen aan de bustours over de terminals en diverse demonstraties bekijken.

Winter Wonderland Familiedag op eigen bedrijf

Fun, Pleasure en Kerstmarkt

Natuurlijk kon er geschaatst worden op de schaatsbaan. Maar er was voor jong en oud nog veel meer te beleven. Zo kon je meedoen met het ijspegel vangspel of de eland rodeo. Bijzonder waren ook de snowboard- en ski simulators. Bij de greenscreen photostudio kon je een winters familieportret laten maken. Leuk detail is dat deze foto daarna door velen als kerstkaart werd gebruikt. Er was een quiz waarmee je een gesigneerd T-shirt van Feyenoord kon winnen en voor de kleinste gasten was er een grote Kids Corner met allerlei kinderactiviteiten. Uniek was de kerstmarkt waar de gasten zelf het kerstpakket bij elkaar konden shoppen. 

Filmpje Winter Wonderland Familiedag

Laat je inspireren door het filmpje. Wil je weten hoe wij jullie Winter Wonderland evenement kunnen vormgeven? Neem contact met ons op.

Meer informatie aanvragen

Cases

Evenementenbedrijf Advance Events zorgt voor spraakmakende evenementen met impact! Laat je inspireren door cases van andere evenementen en bedrijfsfeesten, georganiseerd door ons evenementenbureau. #advanceevents #verrassendveelzijdig 

Bekijk meer cases

Wij werken voor

Relatie events, openingen, jubileumfeesten, open dagen, personeelsfeesten, personeelsweekend, relatie events... Als evenementenbureau en event partner worden we voor veel evenementen ingezet. We zijn trots te werken voor:

Logo APM Terminals - Advance Events Logo Chemgas - Advance Events
Logo CPM - Advance Events Logo Erasmus - Advance Events
Logo Grontmij - Advance Events Logo Harding - Advance Events
Logo Provimi - Advance Events Logo Schuuring - Advance Events
Logo Independer - Advance Events Logo Nedmag - Advance Events
Logo Franciscus - Advance Events Logo ABB - Advance Events
Logo Intermax - Advance Events Logo Vopak - Advance Events

CONTACT OPNEMEN

Op zoek naar een evenementenbureau voor de totaalorganisatie van je evenement of bedrijfsfeest? Of zoek je een deskundig event partner die bepaalde onderdelen van jullie evenement kan regelen? Benieuwd welke rol wij als evenementenorganisatie kunnen invullen? Neem contact met ons op.

Contact opnemen

Volg ons via:

© 2018 Advance Events - Sitemap - Disclaimer - Privacy - Leveringsvoorwaarden