010 - 750 44 00 Contact
evenement_op_eigen_locatie_organiseren_evenementenbureau.jpg

Evenement op eigen locatie

Een evenement op het eigen locatie organiseren is in! Of het nu gaat om een relatie evenement, een bedrijfsjubileum, een personeelsfeest, familiedag of open dag... Een evenement op eigen locatie zorgt voor impact. En wist je dat personeelsevenementen op het eigen bedrijf vrij zijn voor de WKR?
Meer informatie aanvragen

Specialist in evenementen op eigen locatie

Al meer dan 25 jaar organiseren wij evenementen op de eigen locatie van de opdrachtgever. Onze rol gaat verder dan alleen de organisatie. Tenten, elektratechniek, aankleding, decoraties, foodtrucks, catering... we hebben vrijwel alle onderdelen in eigen beheer waardoor we snel en doeltreffend kunnen schakelen. Alle onderdelen die nodig zijn voor een evenement in eigen locatie worden door ons geregeld, van parkeerbeheer tot give-away.

Cases van evenementen op locatie

Laat je inspireren door de evenementen die wij op het eigen bedrijf, op eigen locatie of op het eigen bedrijfsterrein van andere opdrachtgevers hebben georganiseerd. 

Bekijk meer cases

Wij werken voor

Relatie events, openingen, jubileumfeesten, open dagen, personeelsfeesten, personeelsweekend, relatie events... Als evenementenbureau en event partner worden we voor veel evenementen ingezet. We zijn trots te werken voor:

Logo APM Terminals - Advance Events Logo Chemgas - Advance Events
Logo CPM - Advance Events Logo Erasmus - Advance Events
Logo Grontmij - Advance Events Logo Harding - Advance Events
Logo Provimi - Advance Events Logo Schuuring - Advance Events
Logo Independer - Advance Events Logo Nedmag - Advance Events
Logo Franciscus - Advance Events Logo ABB - Advance Events
Logo Intermax - Advance Events Logo Vopak - Advance Events

CONTACT OPNEMEN

Op zoek naar een evenementenbureau voor de totaalorganisatie van je evenement of bedrijfsfeest? Of zoek je een deskundig event partner die bepaalde onderdelen van jullie evenement kan regelen? Benieuwd welke rol wij als evenementenorganisatie kunnen invullen? Neem contact met ons op.

Contact opnemen

Volg ons via:

© 2018 Advance Events - Sitemap - Disclaimer - Privacy - Leveringsvoorwaarden