010 - 750 44 00 Contact
Open Dag of Open Huis

Open Dag of Open Huis

Je bent van plan een Open Dag of Open Huis te organiseren en neemt geen genoegen met een 'dertien in een dozijn' invulling. Je hebt een evenement voor ogen met beleving, infotainment en een hoge Wow-factor. Een Open Dag met impact, waarmee je je als bedrijf kunt onderscheiden! Een maatwerk invulling die past bij de doelgroep. Wij kunnen je helpen dit te realiseren.

Meer informatie aanvragen

Waarom een Open Dag of Open Huis organiseren

Een Open Dag of Open Huis is een uitstekend event om het publiek kennis te laten maken met jullie bedrijf. Het kweekt goodwill, werkt imago versterkend en kan zelfs een rol spelen bij het werven van nieuwe medewerkers. Maar ook voor de interne doelgroep is een Open Dag of Open Huis ideaal. Het verbetert de motivatie en je kunt op een leuke manier het thuisfront bij het bedrijf betrekken. Het evenement zorgt langdurig voor positieve effecten.

Beleving, infotainment, hoge Wow-factor en impact!

Een Open Dag organiseer je niet zomaar...

Een Open Dag of een Open Huis organiseren doe je niet zomaar. Het kost veel tijd en energie. Er zijn 1001 leuke ideeën om er een onvergetelijk evenement van te maken. Maar tegelijkertijd zijn er ook veel valkuilen. Ga voor zekerheid en kies voor een deskundig eventpartner. Samen met jullie bedenken we belevenissen waarmee we de Open Dag of het Open Huis tot de verbeelding laten spreken. We zorgen er voor dat jullie bedrijf op een originele manier in de spotlights wordt gezet. Voor de uitvoering zelf kun je vertrouwen op ons vakmanschap en jarenlange ervaring.

Veiligheid staat op nummer één!

Veiligheid tijdens jullie open dag

Bij ons staat veiligheid altijd bovenaan! Omdat wij veel werken voor opdrachtgevers uit de industrie- en havensector, is het maken van een veiligheidsplan vanzelfsprekend. Als jullie HSSE afdeling daar om vraagt, kunnen wij de Open Dag geheel volgens de VCA-normering uitvoeren. Vooraf maken we dan een Risico Inventarisatie en Evaluatie (RIE) en worden er Taak Risico Analyses (TRA's) gemaakt. We maken aansluitend een VGWM-plan en zorgen er voor dat het evenement 200% veilig is. 

Ook een Open Dag of Openhuis organiseren?

Als fullservice event partner bieden wij creatieve totaaloplossingen voor open dagen op het bedrijf. De vijf kernwaarden Kwaliteit, Innovatief, Betrouwbaar, Persoonlijk en Passie, zitten diep in onze organisatie verankerd en vormen hét fundament van alles wat we doen, wie we zijn en waar we voor staan. Voor ons ultieme doel: mensen blij maken! Onze kracht? Doen wat je beloofd, met een tomeloze inzet. Vol trots doen we altijd net even dat stapje extra. Om te verrassen, te ontzorgen en de verwachtingen te overtreffen.

Wil je een offerte ontvangen of wil je meer weten over jullie open dag? Een afspraak is zo gemaakt. Neem contact met ons op, of bel 010-7504400.

Meer informatie aanvragen

CASES

Bekijk de cases van Open Dagen en andere evenementen die wij op eigen locatie organiseren.

Bekijk meer cases

Wij werken voor

Relatie events, openingen, jubileumfeesten, open dagen, personeelsfeesten, personeelsweekend, relatie events... Als evenementenbureau en event partner worden we voor veel evenementen ingezet. We zijn trots te werken voor:

Logo APM Terminals - Advance Events Logo Chemgas - Advance Events
Logo CPM - Advance Events Logo Erasmus - Advance Events
Logo Grontmij - Advance Events Logo Harding - Advance Events
Logo Provimi - Advance Events Logo Schuuring - Advance Events
Logo Independer - Advance Events Logo Nedmag - Advance Events
Logo Franciscus - Advance Events Logo ABB - Advance Events
Logo Intermax - Advance Events Logo Vopak - Advance Events

CONTACT OPNEMEN

Op zoek naar een evenementenbureau voor de totaalorganisatie van je evenement of bedrijfsfeest? Of zoek je een deskundig event partner die bepaalde onderdelen van jullie evenement kan regelen? Benieuwd welke rol wij als evenementenorganisatie kunnen invullen? Neem contact met ons op.

Contact opnemen

Volg ons via:

© 2018 Advance Events - Sitemap - Disclaimer - Privacy - Leveringsvoorwaarden