010 - 750 44 00 Contact
Familiedag organiseren

Familiedag organiseren

Ga jij een familiedag organiseren voor het bedrijf? Zoek je leuke ideeën en verrassende elementen voor jong en oud? Wij kunnen je helpen! Advance Events zorgt voor een familiedag die verrast en waarover men nog lang napraat. We bedenken een uniek programma en zorgen voor een meerwaarde die je nergens anders krijgt.

Meer informatie aanvragen

Familiedag organiseren voor het bedrijf

Een familiedag voor het bedrijf kan op vele plekken plaatsvinden. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een leuk programma aan het strand, in het bos of op de hei. Ook erg populair zijn de familiedagen in de grote steden, pretparken of bij andere bezienswaardigheden. Sinds de invoering van de WKR is de familiedag op het eigen bedrijf ook enorm in opkomst. Advance Events heeft in de afgelopen jaren vele tientallen familiedagen mogen organiseren. Vanuit onze expertise komen wij met verrassende voorstellen voor de invulling van jullie familiedag.

De familiedag: een glimlach voor jong en oud!

Familiedag voor het bedrijf: intern of extern?

Weet jij al wat jullie dit jaar tijdens de familiedag voor het bedrijf gaan doen? Graag geven we je wat voorbeelden wat anderen tijdens hun familiedag zoal hebben gedaan:

Eén van de laatste trends is het familiefestival op het eigen bedrijf. Vrijwel volledig vrij voor de WKR en altijd een grandioos succes! Wil je meer weten of een offerte voor jullie familiedag ontvangen? Neem dan contact met ons op via telefoon 010 - 750 4400

Aan het strand, in de polder, op het water...

Fullservice Event Partner voor jullie familiedag

Als fullservice event partner bieden wij creatieve totaaloplossingen voor familiedagen voor bedrijven. De vijf kernwaarden Kwaliteit, Innovatief, Creatief, Persoonlijk en Passie, zitten diep in onze organisatie verankerd en vormen hét fundament van alles wat we doen, wie we zijn en waar we voor staan. Onze kracht? Doen wat je beloofd, met een tomeloze inzet. Vol trots doen we altijd net even dat stapje extra. Om te verrassen, te ontzorgen en de verwachtingen te overtreffen. 

Familiedag organiseren voor het bedrijf

Wil je een offerte voor jullie familiedag ontvangen of wil je meer weten en een vrijblijvend kennismakingsgesprek?

Vraag een offerte aan | maak een afspraak  | bel ons kantoor via telefoon 010-7504400

Meer informatie aanvragen

Ideeën voor familiedagen

Ga je een familiedag organiseren voor het bedrijf en ben je op zoek naar leuke ideeën voor je collega's, hun partners en kinderen? Bekijk de familiedagen die wij voor andere bedrijven hebben georganiseerd. 

Bekijk meer cases

Wij werken voor

Relatie events, openingen, jubileumfeesten, open dagen, personeelsfeesten, personeelsweekend, relatie events... Als evenementenbureau en event partner worden we voor veel evenementen ingezet. We zijn trots te werken voor:

Logo APM Terminals - Advance Events Logo Chemgas - Advance Events
Logo CPM - Advance Events Logo Erasmus - Advance Events
Logo Grontmij - Advance Events Logo Harding - Advance Events
Logo Provimi - Advance Events Logo Schuuring - Advance Events
Logo Independer - Advance Events Logo Nedmag - Advance Events
Logo Franciscus - Advance Events Logo ABB - Advance Events
Logo Intermax - Advance Events Logo Vopak - Advance Events

CONTACT OPNEMEN

Op zoek naar een evenementenbureau voor de totaalorganisatie van je evenement of bedrijfsfeest? Of zoek je een deskundig event partner die bepaalde onderdelen van jullie evenement kan regelen? Benieuwd welke rol wij als evenementenorganisatie kunnen invullen? Neem contact met ons op.

Contact opnemen

Volg ons via:

© 2018 Advance Events - Sitemap - Disclaimer - Privacy - Leveringsvoorwaarden