010 - 750 44 00 Contact
Feest op het bedrijf

Feest op het bedrijf

Ga je binnenkort een feest op het bedrijf organiseren? Dan kunnen wij je zeker helpen. Als full-service evenementenbureau zijn wij specialist in de creatie, organisatie en uitvoering van feesten en partijen voor het bedrijfsleven. Van personeelsfeesten tot jubileumfeesten en van open dagen tot familiedagen. 

Meer informatie aanvragen

Feest op het eigen bedrijf

Een feest op het eigen bedrijf is vrij voor de WKR! Je hebt hier dus niet te maken met een bijtelling wanneer je boven de grens van 1,2% komt. Dat scheelt! Juist daarom zijn feesten op het eigen bedrijf tegenwoordig zo populair. Advance Events heeft zich als evenementenbureau de laatste jaren extra gespecialiseerd in de organisatie van bedrijfsfeesten en evenementen op het eigen bedrijf. Samen met onze partners hebben we aanzienlijk geïnvesteerd in materialen, mensen en middelen waardoor het mogelijk is geworden tegen aantrekkelijke tarieven een geweldig bedrijfsfeest in het magazijn, de fabriekshal of de bedrijfsloods neer te zetten. We komen graag bij je langs om je aan de hand van voorbeelden te laten zien wat we zoal kunnen. Zowel voor relatie evenementen als personeelsfeesten.

Feesten die op de eigen werkplek worden gehouden zijn vrij voor de WKR!

Feest in een externe feestlocatie

Ook als het gaat om het organiseren van bedrijfsfeesten, personeelsfeesten of jubileumfeesten in externe feestlocaties hebben wij veel ervaring. Een paar referenties op een rij:

  • Personeelsfeest ASML 2.000 gasten 
  • Jubileumfeest Netwerk bedrijf, 1.000 gasten
  • Bedrijfsfeest t.g.v. jubileum Chemgas, 2x 300 gasten 
  • Medewerkersfeest Zeelandia, 750 gasten 

Bij de cases kun je van ieder feest een beschrijving vinden. Wanneer je er voor kiest het feest in een externe feestlocatie te houden kunnen wij je helpen alles op elkaar af te stemmen: van decoratie tot catering en van techniek tot facilitair. Maar we doen meer! We helpen je met het uitnodigingstraject, regelen het gastenvervoer, zorgen voor de veiligheid en leveren spectaculair entertainment en verrassend amusement. Kortom: wij zorgen er voor dat jullie bedrijfsfeest een onvergetelijk succes wordt!

Ga je een feest op het bedrijf organiseren en wil je meer weten?

Wij zijn al jaren actief in de organisatie van feesten op het bedrijf. De vijf kernwaarden Kwaliteit, Creativiteit, Innovatief, Persoonlijk en Passie zitten diep in onze organisatie verankerd en vormen hét fundament van alles wat we doen, wie we zijn en waar we voor staan. Onze kracht? Doen wat je beloofd, met een tomeloze inzet. Om te verrassen, te ontzorgen en de verwachtingen te overtreffen. Ga jij binnenkort een personeelsfeest organiseren en wil je meer weten? Neem contact met ons op of bel 010-7504400

Meer informatie aanvragen

Cases

Evenementenbedrijf Advance Events zorgt voor spraakmakende evenementen met impact! Laat je inspireren door cases van andere bedrijfsevenementen, georganiseerd door ons evenementenbureau. #advanceevents #verrassendveelzijdig 

Bekijk meer cases

Wij werken voor

Relatie events, openingen, jubileumfeesten, open dagen, personeelsfeesten, personeelsweekend, relatie events... Als evenementenbureau en event partner worden we voor veel evenementen ingezet. We zijn trots te werken voor:

Logo APM Terminals - Advance Events Logo Chemgas - Advance Events
Logo CPM - Advance Events Logo Erasmus - Advance Events
Logo Grontmij - Advance Events Logo Harding - Advance Events
Logo Provimi - Advance Events Logo Schuuring - Advance Events
Logo Independer - Advance Events Logo Nedmag - Advance Events
Logo Franciscus - Advance Events Logo ABB - Advance Events
Logo Intermax - Advance Events Logo Vopak - Advance Events

CONTACT OPNEMEN

Op zoek naar een evenementenbureau voor de totaalorganisatie van je evenement of bedrijfsfeest? Of zoek je een deskundig event partner die bepaalde onderdelen van jullie evenement kan regelen? Benieuwd welke rol wij als evenementenorganisatie kunnen invullen? Neem contact met ons op.

Contact opnemen

Volg ons via:

© 2018 Advance Events - Sitemap - Disclaimer - Privacy - Leveringsvoorwaarden