010 - 750 44 00 Contact
  • visual 1
  • visual 2
  • visual 3
Spraakmakende & feestelijke evenementen

Evenementenbureau Advance Events - Evenementenbureau Advance Events | Eventpartner

Als evenementenbureau organiseren wij originele en spraakmakende evenementen. Wij bedenken verrassende eventconcepten waarin beleving centraal staat. Je kunt ons inschakelen voor bedrijfsevenementen zoals klantendagen, jubileumfeesten, bedrijfsweekends en personeelsfeesten. Onze expertise wordt ook vaak ingezet voor events op eigen locatie, zoals officiële openingen, open-dagen en bedrijfsfestivals.

De afgelopen jaren hebben we meer evenementen georganiseerd dan dat er belletjes in een glas Champagne zitten. Soms voor 50, soms voor 2.500 gasten. We werken voor opdrachtgevers met klinkende namen, en vaak al vele jaren. Ze roemen onze professionaliteit, creativiteit en gedrevenheid.

Een team enthousiaste eventmanagers staat klaar om van jullie evenement een succes te maken. Bel ons voor een afspraak op 010-7504400 of stuur een bericht. Je kunt ook direct een vrijblijvende offerte aanvragen.

Lees meer over Advance Events

Cases

Evenementenbedrijf Advance Events zorgt voor spraakmakende evenementen met impact! Laat je inspireren door cases van andere evenementen en bedrijfsfeesten, georganiseerd door ons evenementenbureau. #advanceevents #verrassendveelzijdig 

Bekijk meer cases

Nieuws

Interessante event cases, spraakmakende feestconcepten, verrassende gadgets... Je komt het allemaal tegen in de nieuwsrubriek van evenementenbureau Advance Events.

Bekijk meer nieuwsberichten

Wij werken voor

Relatie events, openingen, jubileumfeesten, open dagen, personeelsfeesten, personeelsweekend, relatie events... Als evenementenbureau en event partner worden we voor veel evenementen ingezet. We zijn trots te werken voor:

Logo APM Terminals - Advance Events Logo Chemgas - Advance Events
Logo CPM - Advance Events Logo Erasmus - Advance Events
Logo Grontmij - Advance Events Logo Harding - Advance Events
Logo Provimi - Advance Events Logo Schuuring - Advance Events
Logo Independer - Advance Events Logo Nedmag - Advance Events
Logo Franciscus - Advance Events Logo ABB - Advance Events
Logo Intermax - Advance Events Logo Vopak - Advance Events

CONTACT OPNEMEN

Op zoek naar een evenementenbureau voor de totaalorganisatie van je evenement of bedrijfsfeest? Of zoek je een deskundig event partner die bepaalde onderdelen van jullie evenement kan regelen? Benieuwd welke rol wij als evenementenorganisatie kunnen invullen? Neem contact met ons op.

Contact opnemen

Volg ons via:

© 2018 Advance Events - Sitemap - Disclaimer - Privacy - Leveringsvoorwaarden