010 - 750 44 00 Contact
Jubileumfeest organiseren

Jubileumfeest organiseren

Bestaat het bedrijf 10, 15, 25, 50 of 75 jaar en ga je een jubileumfeest organiseren? Ben je op zoek naar een bijzonder jubileumfeest dat creatief en spraakmakend is? Wij kunnen je helpen. Wij organiseren verrassende jubileumfeesten in bestaande feestlocaties door heel Nederland en in jullie eigen bedrijfspand (WKR vrij).

Meer informatie aanvragen

Jubileumfeest organiseren met een expert

De afgelopen jaren hebben wij heel wat jubileumfeesten mogen organiseren. De ene keer ging het om een spetterende feestavond, de andere keer was het een compleet verzorgd jubileumweekend. Zelfs open dagen en familiedagen ter gelegenheid van het bedrijfsjubileum kwamen voorbij. Soms sprongen de vonken er letterlijk vanaf bij het jubileumvuurwerk.

Ieder jubileumfeest is uniek en puur maatwerk. Je kunt ons inschakelen voor de totaalorganisatie of voor bepaalde onderdelen. Als ervaren eventpartner geven wij je deskundig advies en verrassende ideeën. We zorgen voor de organisatie en voeren de regie op de feestavond zelf. Dan kun je zelf ook lekker mee-feesten!

Jubileumfeest organiseren met impact!

Inspirerende Jubileumfeesten

We vertellen je graag hoe we een jubileumfeest organiseren dat bij blijft en waarover de gasten nog lang napraten. De volgende cases van jubileumfeesten geven je alvast inspiratie:

Ben je benieuwd naar de ideeën en suggesties voor jullie jubileumfeest? Een afspraak is zo gemaakt. Gebaseerd op jullie wensen maken wij een voorstel dat zeker zal verrassen!

Bijzonder jubileumweekend organiseren

Jubileumweekend organiseren

Liever geen jubileumfeest maar liever een jubileumweekend organiseren? Wij hebben diverse jubileumweekend programma's. Tijdens het jubileumweekend staan er allerlei leuke activiteiten op de agenda: van powerboat varen in Rotterdam, Segway rijden in Maastricht of een Solex tour over de Veluwe. Vaak is er op één van de avonden alsnog een jubileumfeest. Van creatie en organisatie tot uitvoering en begeleiding... vooraf bepaal je zelf welke rol wij tijdens jullie jubileumweekend mogen vervullen.

Samen jullie jubileumfeest organiseren?

Al meer dan 25 jaar zijn wij actief in de organisatie van jubileumfeesten en jubileumweekenden. De vijf kernwaarden Kwaliteit, Creativiteit, Innovatief, Persoonlijk en Passie zitten diep in onze organisatie verankerd en vormen hét fundament van alles wat we doen, wie we zijn en waar we voor staan. Onze kracht? Doen wat je beloofd, met een tomeloze inzet. Om te verrassen, te ontzorgen en de verwachtingen te overtreffen. Wil je een offerte ontvangen of meer weten? Neem contact met ons op of bel 010 - 750 4400

Meer informatie aanvragen

Cases jubileumfeest organiseren

Laat je inspireren door de jubileumfeesten en jubileumweekends die wij voor andere klanten mochten organiseren:

Bekijk meer cases

Wij werken voor

Relatie events, openingen, jubileumfeesten, open dagen, personeelsfeesten, personeelsweekend, relatie events... Als evenementenbureau en event partner worden we voor veel evenementen ingezet. We zijn trots te werken voor:

Logo APM Terminals - Advance Events Logo Chemgas - Advance Events
Logo CPM - Advance Events Logo Erasmus - Advance Events
Logo Grontmij - Advance Events Logo Harding - Advance Events
Logo Provimi - Advance Events Logo Schuuring - Advance Events
Logo Independer - Advance Events Logo Nedmag - Advance Events
Logo Franciscus - Advance Events Logo ABB - Advance Events
Logo Intermax - Advance Events Logo Vopak - Advance Events

CONTACT OPNEMEN

Op zoek naar een evenementenbureau voor de totaalorganisatie van je evenement of bedrijfsfeest? Of zoek je een deskundig event partner die bepaalde onderdelen van jullie evenement kan regelen? Benieuwd welke rol wij als evenementenorganisatie kunnen invullen? Neem contact met ons op.

Contact opnemen

Volg ons via:

© 2018 Advance Events - Sitemap - Disclaimer - Privacy - Leveringsvoorwaarden