010 - 750 44 00 Contact
Klantenbinding

Klantenbinding

Een klantenbindingsactiviteit of loyaliteitsprogramma zorgt voor resultaat. Het zijn momenten waarop je klanten kunt bedanken zonder directe commerciële druk. Dat zo’n evenement een positieve bijdrage levert aan de onderlinge relatie, spreekt voor zich. Het werkt om samen op vriendschappelijke wijze de samenwerking te vieren! 

Meer informatie aanvragen

Klantenbinding zorgt voor loyale klanten

De wederzijdse relatie tussen klant en bedrijf is naast het product gebaseerd op loyaliteit en aandacht. Ook kenmerken als vertrouwen, respect, waardering en affectie zijn belangrijke aspecten om loyale klanten te creëren en deze te behouden. Loyale klanten zijn cruciaal voor winstgevendheid. Bedrijven die investeren in hun klanten, zullen zelf ook groeien. Wij helpen je om verrassende klantenbinding activiteiten te organiseren die mensen bij elkaar houdt!

Klantenbinding of loyaliteitsprogramma: het werkt!

Klantenbinding waarmee je indruk maakt!

Er zijn vele programma’s denkbaar waarmee je de klanten op een bijzondere manier kunt verrassen. Zoek je een cultureel, actief, culinair of sportief programma of gaat het om vermaak en informatie? Wij helpen je met het bedenken van een evenement dat bij jullie klanten past en dat naadloos aansluit bij het doel vanuit de organisatie. Gebaseerd op jullie wensen en afgestemd op de doelgroep maken wij met plezier een programma op maat dat volledig aansluit bij het DNA van jullie bedrijf en jullie klanten.

Weten welke klantenbinding activiteiten wij organiseren?

Bekijk voor meer informatie de diverse cases of vraag meer informatie aan.

Meer informatie aanvragen

Bekijk de cases

Bekijk hieronder enkele voorbeelden van relatie evenementen die wij hebben georganiseerd.

Bekijk meer cases

Wij werken voor

Relatie events, openingen, jubileumfeesten, open dagen, personeelsfeesten, personeelsweekend, relatie events... Als evenementenbureau en event partner worden we voor veel evenementen ingezet. We zijn trots te werken voor:

Logo APM Terminals - Advance Events Logo Chemgas - Advance Events
Logo CPM - Advance Events Logo Erasmus - Advance Events
Logo Grontmij - Advance Events Logo Harding - Advance Events
Logo Provimi - Advance Events Logo Schuuring - Advance Events
Logo Independer - Advance Events Logo Nedmag - Advance Events
Logo Franciscus - Advance Events Logo ABB - Advance Events
Logo Intermax - Advance Events Logo Vopak - Advance Events

CONTACT OPNEMEN

Op zoek naar een evenementenbureau voor de totaalorganisatie van je evenement of bedrijfsfeest? Of zoek je een deskundig event partner die bepaalde onderdelen van jullie evenement kan regelen? Benieuwd welke rol wij als evenementenorganisatie kunnen invullen? Neem contact met ons op.

Contact opnemen

Volg ons via:

© 2018 Advance Events - Sitemap - Disclaimer - Privacy - Leveringsvoorwaarden