010 - 750 44 00 Contact
Klantendag

Klantendag

Een klantendag is een uistekende tool voor de sales-, PR- of marketingstrategie. De persoonlijke aandacht voor je klanten tijdens de Klantendag werkt! Het versterkt de relatie, zorgt voor binding en waarborgt de continuïteit. Wij helpen je een klantendag te organiseren waarmee je indruk maakt.

Meer informatie aanvragen

Hoe organiseer je een succesvolle klantendag?

Een succesvolle klantendag organiseer je niet zomaar. Er komt van alles bij kijken en voordat je er erg in hebt is de organisatie een dagtaak. Wanneer je ons inschakelt voor de creatie en organisatie van de klantendag bedenken we samen een creatief en doeltreffend concept. Daarna regelen we alle  succesfactoren: van save the date tot give away en van locatie tot keynote speaker... Alles wordt tot in detail geregeld en vastgelegd. Je kunt hierbij altijd aangeven welke zaken je liever zelf doet en de rest doen wij voor je. 

Het concept bepaalt voor tenminste 50% het succes van een klantendag!

Klantendag en Event Marketing

Wij vertalen jullie wensen en doelstellingen in een creatief en doeltreffend concept voor de klantendag. De afgelopen jaren hebben wij menig klantendag mogen organiseren. In allerlei vormen. Soms spannend en actief zoals rally events, powerboat varen en drone vliegen. Soms ook informatief en onderhoudend zoals een product introductie, een seminar met workshops of een klantendag op het eigen bedrijf. Waar ligt jullie voorkeur? Laat het ons weten en ontvang alvast een overzicht met ideeën.

Powerboat varen, een rally of een bedrijfsfestival?

Bedrijfsfestival als klantendag

Ooit wel eens gedacht om op het eigen bedrijf een festival te organiseren. Een bedrijfsfestival is helemaal in en ook uitstekend inzetbaar voor klanten en relaties! Zie je het al voor je? Samen met je beste klant sta je op jullie eigen festival te genieten van een ijskoud zomerbiertje en een malse hamburger die zojuist op de smoker barbecue is bereid. Zo'n ontmoeting blijft hangen! Een festival setting is ideaal om te netwerken en zorgt voor een informeel en persoonlijk contact. Een bedrijfsfestival kan zowel binnen als buiten plaatsvinden. Daarnaast kun je een festival op het bedrijf na de klantendag ook inzetten als familiedag voor de eigen medewerkers.

Ook een klantendag die scoort?

Wij bieden al meer dan 25 jaar creatieve totaaloplossingen voor klantendagen en relatie events. De vijf kernwaarden Kwaliteit, Creativiteit, Innovatief, Persoonlijk en Passie zitten diep in onze organisatie verankerd en vormen hét fundament van alles wat we doen, wie we zijn en waar we voor staan. Onze kracht? Doen wat je beloofd, met een tomeloze inzet. Wil je een offerte ontvangen of advies voor jullie klantendag? Neem contact met ons op of bel 010-7504400.

Meer informatie aanvragen

Cases klantendag

Een klantendag met Hollands thema in een fabriek, een klantendag in een nieuwe kantoor of in een reddingsboot van Harding Safety of een Olympisch programma op het strand. Laat je inspireren door cases van klantendagen die wij hebben georganiseerd.

Bekijk meer cases

Wij werken voor

Relatie events, openingen, jubileumfeesten, open dagen, personeelsfeesten, personeelsweekend, relatie events... Als evenementenbureau en event partner worden we voor veel evenementen ingezet. We zijn trots te werken voor:

Logo APM Terminals - Advance Events Logo Chemgas - Advance Events
Logo CPM - Advance Events Logo Erasmus - Advance Events
Logo Grontmij - Advance Events Logo Harding - Advance Events
Logo Provimi - Advance Events Logo Schuuring - Advance Events
Logo Independer - Advance Events Logo Nedmag - Advance Events
Logo Franciscus - Advance Events Logo ABB - Advance Events
Logo Intermax - Advance Events Logo Vopak - Advance Events

CONTACT OPNEMEN

Op zoek naar een evenementenbureau voor de totaalorganisatie van je evenement of bedrijfsfeest? Of zoek je een deskundig event partner die bepaalde onderdelen van jullie evenement kan regelen? Benieuwd welke rol wij als evenementenorganisatie kunnen invullen? Neem contact met ons op.

Contact opnemen

Volg ons via:

© 2018 Advance Events - Sitemap - Disclaimer - Privacy - Leveringsvoorwaarden