010 - 750 44 00 Contact
Uniek! Virtual Reality Dining

Uniek! Virtual Reality Dining

Virtual Reality doet zijn intrede in de wereld van evenementen en feesten. Neem het Virtual Reality Dining... een uniek dinerconcept waarin de culinaire beleving een extra dimensie krijgt!

Door middel van Virtual Reality word je meegenomen op een culinaire reis die varieert van het eten van oesters aan de Zeeuwse kust tot een truffelervaring waarbij je midden in het bos staat. Je waant je letterlijk in een heel andere 3D omgeving, terwijl je gelijktijdig een culinaire beleving ondergaat. Zintuigen als reuk, smaak en zicht worden daarbij nog intensiever betrokken bij de ervaring.

Virtual Reality ook voor bedrijfsevenementen

Dit unieke concept is bedacht voor in restaurants. Inmiddels is er in samenwerking met de evenementenbranche ook een versie beschikbaar voor relatie evenementen en bedrijfsevents. Ideaal voor een exclusieve klanten ontvangst, een verrassend jubileumdiner of als belevingsamusement tijdens een bedrijfsfeest. Nu al beschikbaar voor groepen van maximaal 50 personen per ronde.

Dit concept brengt Advance Events in samenwerking met VR-dining en ons eigen cateringbedrijf. Dit driemanschap maakt het verhaal en de beleving helemaal af! Wil je meer weten over dit verrassende concept? Bel met ons kantoor via 010-7504400 of stuur ons een e-mail

Meer informatie aanvragen

Cases

Evenementenbedrijf Advance Events zorgt voor spraakmakende evenementen met impact! Laat je inspireren door cases van andere evenementen en bedrijfsfeesten, georganiseerd door ons evenementenbureau. #advanceevents #verrassendveelzijdig 

Bekijk meer cases

Wij werken voor

Relatie events, openingen, jubileumfeesten, open dagen, personeelsfeesten, personeelsweekend, relatie events... Als evenementenbureau en event partner worden we voor veel evenementen ingezet. We zijn trots te werken voor:

Logo APM Terminals - Advance Events Logo Chemgas - Advance Events
Logo CPM - Advance Events Logo Erasmus - Advance Events
Logo Grontmij - Advance Events Logo Harding - Advance Events
Logo Provimi - Advance Events Logo Schuuring - Advance Events
Logo Independer - Advance Events Logo Nedmag - Advance Events
Logo Franciscus - Advance Events Logo ABB - Advance Events
Logo Intermax - Advance Events Logo Vopak - Advance Events

CONTACT OPNEMEN

Op zoek naar een evenementenbureau voor de totaalorganisatie van je evenement of bedrijfsfeest? Of zoek je een deskundig event partner die bepaalde onderdelen van jullie evenement kan regelen? Benieuwd welke rol wij als evenementenorganisatie kunnen invullen? Neem contact met ons op.

Contact opnemen

Volg ons via:

© 2018 Advance Events - Sitemap - Disclaimer - Privacy - Leveringsvoorwaarden