010 - 750 44 00 Contact
Summer Vibes... Ook zo'n zin in de zomer?

Summer Vibes... Ook zo'n zin in de zomer?

Heb je ook zo'n zin in de zomer? Nu de eerste zonnestralen weer doorkomen ontkom je niet aan het gevoel van gezellig met z'n allen rondom de smoker bbq genieten van een ijskoud zomerdrankje en een malse hamburger. Speciaal voor de zomer van 2017 heeft Advance Events het zomerevenement "SUMMER VIBES" bedacht. Een zonnig en supergezellig event, dat uitstekend in te zetten is op het eigen bedrijf. Extra voordeel: dit event is vrij voor de WKR!

Zomerbarbecue op het bedrijf

Zie het al voor je? Samen met je collega's ben je op het zomerplein dat bij jullie op het parkeerterrein is ingericht. Strandstoelen, zitzakken, hangmatten, parasols, statafels en natuurlijk een speciale zomerbar... het is er allemaal! Pak een ijskoud zomerbiertje uit de bakken met crushed ice en proost op een geweldige zomervakantie! Ondertussen doe je je tegoed aan de overheerlijke barbecue gerechten die terplekke op de smoker worden bereid. Vanuit een oldtimer Volkswagen busje zorgt de Woodstock DJ voor heerlijke relaxte muziek.

Summer Vibes... een zomerevenement dat je helemaal naar wens kunt uitbreiden met allerlei toevoegingen. Heb je interesse en wil je meer weten? Stuur dan een e-mail of bel ons kantoor via telefoon 010 - 750 4400 We sturen je met plezier het basis arrangement, inclusief de lijst met 'Summer Vibes Bouwstenen' waarmee je het event zelf helemaal naar wens kunt invullen met extra's.

summer vibes barbecuefeest op het bedrijf

Summer Vibes externe locatie

Natuurlijk is het evenement Summer Vibes ook mogelijk in een externe locatie. We hebben een heel aantal beachclubs, strandpaviljoens, buitenlocaties en zelfs oude 'forten' waar dit evenement kan plaatsvinden. De invulling is ook een ideaal format om te combineren met bijvoorbeeld een teambuilding event of een relatie evenement.

Meer informatie aanvragen

Cases

Evenementenbedrijf Advance Events zorgt voor spraakmakende evenementen met impact! Laat je inspireren door cases van andere bedrijfsevenementen, georganiseerd door ons evenementenbureau. #advanceevents #verrassendveelzijdig 

Bekijk meer cases

Wij werken voor

Relatie events, openingen, jubileumfeesten, open dagen, personeelsfeesten, personeelsweekend, relatie events... Als evenementenbureau en event partner worden we voor veel evenementen ingezet. We zijn trots te werken voor:

Logo APM Terminals - Advance Events Logo Chemgas - Advance Events
Logo CPM - Advance Events Logo Erasmus - Advance Events
Logo Grontmij - Advance Events Logo Harding - Advance Events
Logo Provimi - Advance Events Logo Schuuring - Advance Events
Logo Independer - Advance Events Logo Nedmag - Advance Events
Logo Franciscus - Advance Events Logo ABB - Advance Events
Logo Intermax - Advance Events Logo Vopak - Advance Events

CONTACT OPNEMEN

Op zoek naar een evenementenbureau voor de totaalorganisatie van je evenement of bedrijfsfeest? Of zoek je een deskundig event partner die bepaalde onderdelen van jullie evenement kan regelen? Benieuwd welke rol wij als evenementenorganisatie kunnen invullen? Neem contact met ons op.

Contact opnemen

Volg ons via:

© 2018 Advance Events - Sitemap - Disclaimer - Privacy - Leveringsvoorwaarden