010 - 750 44 00 Contact
Nieuw zusterbedrijf: Festival op het bedrijf

Nieuw zusterbedrijf: Festival op het bedrijf

Sinds 1 mei jongstleden heeft Advance Events een nieuw zusterbedrijf. Onder de noemer Festival op het Bedrijf brengen we festivalconcepten voor bedrijfsfeesten die op de eigen werkplek plaatsvinden. 

Snel, eenvoudig en vrij van de WKR bijtelling!

Met de verplichte WKR-regeling is het voor bedrijven nu nog aantrekkelijker om bedrijfsfeesten op eigen locatie te organiseren. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een open dag, een open huis, een familiedag, een jubileumevent of een bedrijfsopening.

Een festival is altijd leuk en gezellig en is op vrijwel iedere locatie mogelijk: het parkeerterrein, de kantine, een loods of zelfs midden in de fabriek. Het grote voordeel is dat events die op de werkplek worden gehouden niet belast worden vanuit de WKR.

festival op de werkplek zonder wkr bijtelling

Via de website van Festival op het bedrijf kun je eenvoudig het festival van jouw voorkeur kiezen. Geef vervolgens het aantal gasten op en je krijgt automatisch een offerte. Naast het basis arrangement ontvang je een lijst met supplementen waarmee je zelf het festival geheel naar wens kunt uitbreiden. De uitbreidingsmogelijkheden variëren van foodtrucks, stretchtenten en amusement tot allerlei aanvullende diensten en faciliteiten. Bekijk hier bijvoorbeeld het familiefestival.

Het concept van Festival op het bedrijf is gericht op veel zelf doen. Denk hierbij aan het uitnodigingstraject, vergunning aanvragen e.d.. Wil je wel een festivalsfeer maar liever ook dat echt alles voor je geregeld wordt? Dan is Advance Events graag je eventpartner! 

Meer informatie aanvragen

Cases

Evenementenbedrijf Advance Events zorgt voor spraakmakende evenementen met impact! Laat je inspireren door cases van andere bedrijfsevenementen, georganiseerd door ons evenementenbureau. #advanceevents #verrassendveelzijdig 

Bekijk meer cases

Wij werken voor

Relatie events, openingen, jubileumfeesten, open dagen, personeelsfeesten, personeelsweekend, relatie events... Als evenementenbureau en event partner worden we voor veel evenementen ingezet. We zijn trots te werken voor:

Logo APM Terminals - Advance Events Logo Chemgas - Advance Events
Logo CPM - Advance Events Logo Erasmus - Advance Events
Logo Grontmij - Advance Events Logo Harding - Advance Events
Logo Provimi - Advance Events Logo Schuuring - Advance Events
Logo Independer - Advance Events Logo Nedmag - Advance Events
Logo Franciscus - Advance Events Logo ABB - Advance Events
Logo Intermax - Advance Events Logo Vopak - Advance Events

CONTACT OPNEMEN

Op zoek naar een evenementenbureau voor de totaalorganisatie van je evenement of bedrijfsfeest? Of zoek je een deskundig event partner die bepaalde onderdelen van jullie evenement kan regelen? Benieuwd welke rol wij als evenementenorganisatie kunnen invullen? Neem contact met ons op.

Contact opnemen

Volg ons via:

© 2018 Advance Events - Sitemap - Disclaimer - Privacy - Leveringsvoorwaarden