010 - 750 44 00 Contact
Congrestival organiseren

Congrestival organiseren

Het ideale evenementenformat waarbij een congres, seminar of communicatie doelstelling wordt gecombineerd met fun, pleasure en gezelligheid... het CONGRESTIVAL.

Congrestival organiseren voor medewerkers of klanten

Samen met een aantal verrassende buitenlocaties heeft evenementenbureau Advance Events een geweldig concept uitgewerkt, waarbij de gasten gedurende meerdere dagen een informatief congres bijwonen, maar zich toch in een super gezellige festivalsfeer begeven. Slapen in unieke "huurlingen" of houten "festihutten", lunchen onder de stretchtent, eten van de Afrikaanse mega braai en 's avond lekker relaxen in een hottub of op een ligzak bij het kampvuur. Het Congrestival... hoe onvergetelijk wil je het maken?

Voordelen van een congrestival

Het Congrestival is er in eendaagse vorm, maar ook in meerdaagse vorm. Ideaal bijvoorbeeld voor het bedrijfsweekend of jubileumweekend. Zo wordt het aangename op een verrassende manier gecombineerd met het nuttige. Het zakelijke karakter is ook handig voor de WKR en de verplichte bijtelling.

Jullie Congrestival goed geregeld: totaal organisatie of deelorganisatie

Advance Events regelt je Congrestival van A tot Z. We bedenken een creatieve rode draad, verzorgen het uitnodigingstraject, regelen het gastenvervoer en zetten bijvoorbeeld vooraf al alle koffers in de overnachtingsaccommodaties. We zorgen voor hilarisch amusement, doeltreffende sprekers, verrassende presentaties en verder alles dat een goed festival nodig heeft: van foodtrucks tot hottubs en van hangmatten tot strandstoelen. Maar ook zaken die jullie congrestival echt onvergetelijk maken: van Burning Man tot Wensballonnen. Je kunt ons ook inhuren voor het regelen van bepaalde onderdelen van jullie congrestival.

Zelf ook een congrestival organiseren?

Meer weten over dit congrestival idee? Bel ons op 010-7504400 of stuur een e-mail.

Meer inspiratie over een jubileumweekend. Lees meer over onze rol als organisatiebureau.

Meer informatie aanvragen

Cases

Evenementenbedrijf Advance Events zorgt voor spraakmakende evenementen met impact! Laat je inspireren door cases van andere bedrijfsevenementen, georganiseerd door ons evenementenbureau. #advanceevents #verrassendveelzijdig 

Bekijk meer cases

Wij werken voor

Relatie events, openingen, jubileumfeesten, open dagen, personeelsfeesten, personeelsweekend, relatie events... Als evenementenbureau en event partner worden we voor veel evenementen ingezet. We zijn trots te werken voor:

Logo APM Terminals - Advance Events Logo Chemgas - Advance Events
Logo CPM - Advance Events Logo Erasmus - Advance Events
Logo Grontmij - Advance Events Logo Harding - Advance Events
Logo Provimi - Advance Events Logo Schuuring - Advance Events
Logo Independer - Advance Events Logo Nedmag - Advance Events
Logo Franciscus - Advance Events Logo ABB - Advance Events
Logo Intermax - Advance Events Logo Vopak - Advance Events

CONTACT OPNEMEN

Op zoek naar een evenementenbureau voor de totaalorganisatie van je evenement of bedrijfsfeest? Of zoek je een deskundig event partner die bepaalde onderdelen van jullie evenement kan regelen? Benieuwd welke rol wij als evenementenorganisatie kunnen invullen? Neem contact met ons op.

Contact opnemen

Volg ons via:

© 2018 Advance Events - Sitemap - Disclaimer - Privacy - Leveringsvoorwaarden