010 - 750 44 00 Contact
Nieuw bedrijfspand Advance Events

Nieuw bedrijfspand Advance Events

Vanaf 1 november hebben wij onze intrek genomen in ons nieuwe bedrijfspand. Met bijna 1.000 m2 ruimte zijn we nu nog beter in staat in te spelen op de enorme groei van het aantal evenementen dat wij organiseren. Daanaast geeft het nieuwe pand mogelijkheden voor iets dat we al heel lang willen: kennisdeling in het Event Experience Center.

We blijven een 010-evenementenbureau

Na bijna 11 jaar hebben we afscheid genomen van ons kantoor in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam. Ons nieuwe onderkomen ligt in bedrijvenpark 's-Gravenlandsepolder op de rand tussen Rotterdam en Schiedam. We blijven dus een echt 010-evenementenbureau. In de hal van ons nieuwe kantoor komt dat goed naar voren met een prachtige afbeelding van De Hef. Bruggen bouwen... het evenement doet niet anders!

 

Event Experience Center

De komende maanden wordt er hard gewerkt om ons Event Experience Center in te richten. Vanaf februari 2018 gaan we meerdere malen per jaar interessante kennisevents organiseren voor onze klanten en potentiële relaties. Tijdens deze kennissessies kun je meer te weten komen over bijvoorbeeld de veiligheid tijdens je event, de ins en outs van een goed uitnodigingstraject, de hele vergunningskwestie en nog veel meer. Kortom, kennisdeling staat straks in ons Event Experience Center voorop!

Nieuwe adresgegevens

Advance Events, Ringersstraat 6, 3125 BP, Schiedam. Telefoon 010-7504400, info@advance-events.nl

Meer informatie aanvragen

Cases

Evenementenbedrijf Advance Events zorgt voor spraakmakende evenementen met impact! Laat je inspireren door cases van andere bedrijfsevenementen, georganiseerd door ons evenementenbureau. #advanceevents #verrassendveelzijdig 

Bekijk meer cases

Wij werken voor

Relatie events, openingen, jubileumfeesten, open dagen, personeelsfeesten, personeelsweekend, relatie events... Als evenementenbureau en event partner worden we voor veel evenementen ingezet. We zijn trots te werken voor:

Logo APM Terminals - Advance Events Logo Chemgas - Advance Events
Logo CPM - Advance Events Logo Erasmus - Advance Events
Logo Grontmij - Advance Events Logo Harding - Advance Events
Logo Provimi - Advance Events Logo Schuuring - Advance Events
Logo Independer - Advance Events Logo Nedmag - Advance Events
Logo Franciscus - Advance Events Logo ABB - Advance Events
Logo Intermax - Advance Events Logo Vopak - Advance Events

CONTACT OPNEMEN

Op zoek naar een evenementenbureau voor de totaalorganisatie van je evenement of bedrijfsfeest? Of zoek je een deskundig event partner die bepaalde onderdelen van jullie evenement kan regelen? Benieuwd welke rol wij als evenementenorganisatie kunnen invullen? Neem contact met ons op.

Contact opnemen

Volg ons via:

© 2018 Advance Events - Sitemap - Disclaimer - Privacy - Leveringsvoorwaarden