010 - 750 44 00 Contact
Online teambuilding en teamuitjes voor 2021

Online teambuilding en teamuitjes voor 2021

Online teambuilding en virtuele teamuitjes zijn ook in 2021 razend populair. Door Covid-19 kunnen live bedrijfsuitjes voorlopig geen doorgang vinden, waardoor men uitwijkt naar online alternatieven. Advance Events is al jarenlang actief in de markt van doeltreffende en vooral leuke teambuilding, teamuitjes en bedrijfsuitjes (vanaf 75 tot 2.500 personen) en heeft recentelijk een heel scala aan online teambuilding en teamuitjes gemaakt voor het bedrijfsleven. Hieronder geven we je een beknopt overzicht van de online teamuitjes  mogelijkheden voor 2021.

Je kunt ze gebruiken als nieuwjaarsactiviteit, kick-off, teambuilding of gewoon voor de gezelligheid. Alle genoemde online teambuilding activiteiten en online shows, worden geleverd met verrassende Event@Home Borrelboxen, ook een onderdeel van dezelfde eventgroep waar Advance Events toe behoort. Wist je dat we zelfs hele leuke formats hebben voor online nieuwjaarsevents, online nieuwjaarsbijeenkomsten en online nieuwjaarsborrels. Bekijk de online nieuwjaarsmogelijkheden hier.

Wij organiseren uitjes vanaf minimaal 75 / 100 personen. Bij minder gasten kan je terecht bij ons zusterbedrijf Event@Home Box.

Festival fun Show summertime

FESTIVAL FUN SHOW

Als er één ding is wat we allemaal willen is dat natuurlijk met een glimlach de zomer in. Speciaal voor de zomer van 2021 hebben wij de online Festival Fun Show Summer Edition bedacht! Een interactieve, muzikale en verbindende show, vol met zomerse meezingers, gekke competities, onverwachte verrassingen, hilarische doe-elementen, superleuke prijzen, kilo's confetti en een onderlingen strijd, waarbij jij ook nog eens invloed uitoefent op het verloop van de show. Jij bepaalt! Daag je collega's uit tijdens de Lambada, belandt met je afdelingschef in de Dance Battle en zing luidkeels mee met de Zomerkaraoke. Een online zomershow die je niet mag missen!

Summertime fun and music show

SUMMERTIME FUN & MUSIC SHOW

Ben jij op zoek naar een verrassende invulling voor jullie zomerfeest, zomerbarbecue of jaarlijkse zomerborrel? Wil je een zomerparty organiseren waar iedereen nog lang over napraat en die bol staat van fun, pleasure and music? Een zomerfeest waar de vonken vanaf vliegen? Dan is de online Summertime Fun and Music Show echt iets voor jullie! In dit 90 minuten durende online zomerevenement nemen wij jullie mee op een virtuele reis van het zomerterras naar het strand, vervolgens naar de barbecueplaats om te eindigen bij het kampvuur. De Summertime Show zit vol met verrassende opdrachten, hilarische momenten, een bijzondere borrelcontest, een bierproeverij, diverse onverwachte ontmoetingen en swingende zomermuziek waarbij je uit volle borst kunt meezingen. En natuurlijk dansen! Kortom, een zomerfeest waar iedereen aan toe is.


online pubquiz - pup - quiz - borrelshow - vrijmibo online - teamuitje

ONLINE VRIJMIBO PUBQUIZ

Dit is één van de meest geboekte online bedrijfsuitjes. De leukste Online VrijMiBo Pubquiz wordt gehouden in de leukste kroeg van Nederland: jouw eigen woonkamer! Tijdens de Online Pubquiz wordt je overvallen met allerlei creatieve doe-opdrachten, quizvragen, escape-games en kennisvragen over jullie bedrijf gemaakt. Wanneer je een online Pub Quiz boekt voor jullie bedrijfsuitje, krijg je een eigen Quizmaster. Na de pub quiz volgt een gezellige online borrel, waarin jullie eigen Borrelbox centraal staat. De Online VrijMiBo Pubquiz kun je al spelen vanaf 75 personen. Vraag een offerte aan via het contactformulier.

online teamuitje bedrijfsuitje teambuilding foute bingo - bingoshow

FOUTE BINGO SHOW - ONLINE BEDRIJFSUITJE

Deze online teambuilding activiteit is gewoon supergezellig! Een ideaal online teamuitje dat je kunt houden samen met een online borrel. Een ideale combinatie voor een hilarische VrijMiBo. Met dit teamuitje zet je voor even een roze bril op en vergeet je de realiteit van alledag. We nemen je mee in een dolkomische bingoshow waarin niets is wat het lijkt. Een showmaster in een gelikte outfit neemt je mee in een supergave Foute Bingo Show. Er zijn 5 verschillende ronden. De digitale Foute Bingo Show is vanaf 75 personen te boeken. Bel ons via 010 - 750 4400 voor meer informatie of boekingen!

online borrelshow - borrelquiz - borrelspel - online event - teambuilding

DE ONLINE BORRELSHOW

Dit is onze eigen online borrelshow, die speciaal is gemaakt voor groepen vanaf 100 gasten. De Online Borrelshow bevat een showmaster/presentator/zanger en diverse showdanseressen en zangeressen. Er zijn drie varianten, waarbij de meest uitgebreide variant tevens is voorzien van een DJ. De Online Borrelshow is een aaneenschakeling van hoogtepunten. De Music Lottery waarbij het publiek jouw win-kansen kan beëinvloeden, Karaoke, Quizvragen, battles, contests... en dat allemaal in een wervelend tempo! Bij de Online Borrelshow hoort een zeer uitgebreide interactieve Borrelbox met daarin allerlei activiteiten die tijdens de show een rol hebben. Sowieso is de show enorm interactief, want zowel via chat, mobiele telefoon en webcam kan je zomaar live in de show worden gehaald. Daarnaast kun je met je collega's chatten en kun je elkaar zien op het beeldmozaïek. We hebben een uitgebreide Online Borrelshow vanuit onze grote livestream studio, maar je kunt ook kiezen voor de minder uitgebreide Small Edition, die wordt gegeven vanuit één van onze thuisstudio’s. Wil je meer weten? Stuur dan een bericht of bel met een van onze eventmanagers via 010 - 750 4400.

online popquiz - muziek spelshow - bedrijfsuitje - teambuilding
ONLINE POP QUIZ SHOW - MUZIKAAL TEAMUITJE

Robin van Beek, bekend als vocal coach van The Voice of Holland, heeft voor ons een swingende muziekshow gemaakt: de Online Pop Quiz Show. Muziek speelt de hoofdrol en deelnemers worden interactief bij de show betrokken. Speel mee met de popquiz en zing uit volle borst mee! In de show worden tevens een aantal bedrijfsvragen verwerkt. Wist je dat deze show ook in kerstthema of eindejaarsthema te boeken is? Een ideaal online alternatief voor het kerstfeest of eindejaarsfeest. De Pop-Quiz Show wordt geleverd met een goed gevulde borrelbox van ons label Event@Home Box. We hebben ook een speciale Hollandse editie of Carnavals editie, een ideale invulling van een online carnavalsfeest. Neem contact met ons op via het contactformulier of bel 010 – 750 4400.

online piano show - bedrijfsuitje - personeelsuitje - teambuilding - virtueel

DE ONLINE SWINGING PIANO SHOW

Het Dueling Piano concept is een grote hit over de hele wereld. Het pianoconcept is ook in Nederland zeer actief sinds Crazy Piano's het format aan het grote publiek heeft laten zien. Met onze muzikale partners van Funky Piano’s hebben wij een waanzinnig online pianoshow format bedacht. De Dueling Piano’s spelen hierin een centrale rol en het publiek kan online, via de chat, smartphone of webcam, verzoeknummers aanvragen. Zing uit volle borst mee! De online Swinging Piano Show is een geweldige invulling van je VrijMiBo, borrelshow of bedrijfsfeest. Bel voor meer informatie met één van onze medewerkers via telefoon 010 - 750 4400.

online piano show - muziekshow - borrelshow - virtueel bedrijfsfeest

ONLINE SING & SWING MUSIC SHOW

De Sing & Swing Music Show is een combinatie van de Super Borrelshow en de Pop Quiz! Alles draait om de muziek. Een professionele zanger en zangeres brengen de meest geweldige muziek, eventueel live begeleid door een band. Tussendoor zijn er natuurlijk vragenrondes, waarbij er niet alleen muziekvragen, maar ook vragen over jullie bedrijf worden gesteld. Je kunt deze online show helemaal naar wens ‘opbouwen’ met diverse bouwstenen. Zelfs een optreden van een bekende gast-artiest is mogelijk. Vanaf 150 personen. Wil je meer weten of een offerte ontvangen? Stuur ons dan een berichtje of bel via telefoon 010 – 750 4401.

online teamuitje - bedrijfsuitje - hackathon - teambuilding

ONLINE HACKATHON GAME

Hét online teamuitje voor de ICT en IT branche! Spanning en sensatie. Hackers zijn een bijzonder ras: intuïtief en slim, ambitieus en bekwaam en vooral denkers & doeners! Samenwerken is het gezamenlijke doel van deze spannende game. Laat jullie hersenen kraken en los zoveel mogelijk raadsels op. Hack vervolgens het gecodeerde bericht om hoge scores te behalen. Het spel wordt gespeeld in minimaal 10 teams van 5 personen en ieder team heeft een teamcaptain. Samen met zijn teamleden kan hij gedurende de dag (op een tijdstip dat iedereen uitkomt) de opdrachten uitvoeren. De finale is gezamenlijk, waarbij alle teams online bij elkaar komen en het eindspel gaan spelen. Vanaf 75 personen. Durf jij de uitdaging aan? Vraag een offerte aan of bel 010 – 750 4400.

online muzikale bingo - teamuitje - bedrijfsuitje - vrijmibo - online borrelshow

MUZIKALE BINGO - ONLINE VERSIE 

Ook dit is weer zo'n online teamuitje dat perfect in te zetten is tijdens de VrijMiBo of online afdelingsborrel. Het is een superleuke activiteit waarbij iedereen mee zal doen. De online muzikale Bingo wordt gepresenteerd door quizmaster en pianovirtuoos Guus van Marwijk. Een laagdrempelige show met voor ieder wat wils! Guus heeft tijdens de muzikale bingo een dubbelrol: hij is quizmaster en speelt zelf alle hits voor je.  Je kunt kiezen uit twee varianten: een muziekbingo van een half uur of van een uur. Er is zelfs een kerstbingo en een eindejaarsbingo. Natuurlijk zorgt Event@Home Box voor verrassende borrelboxen voor dit online bedrijfsuitje. Vanaf 75 personen. Vraag een offerte aan.

bedrijfsborrelshow online - bedrijfsuitje - bedrijfsfeest - teambuilding - online borrelshow

BEDRIJFSBORRELSHOW

Samen met Jorrit ter Braak hebben we een geweldig showprogramma gemaakt: de virtuele bedrijfsborrelshow. Een show die bijna de uitstraling van een tv-programma heeft en je meeneemt in een superleuk programma met een interactieve quiz, diverse doe-opdrachten en natuurlijk leuke onderonsjes. Via de smartphone kun je interactief meedoen en wie weet wordt jij online de studio ingehaald om het eindspel te spelen. Kan jij het van de andere kandidaat winnen? Er zijn diverse spelletjes en actieve elementen, zoals contests en battles. Het rad bepaald het aantal punten. Welk team wint? Er is ook een X-mas versie en een Eindejaarsversie beschikbaar. Wil je meer weten over de mogelijkheden van de Bedrijfsborrelshow voor jou bedrijf? Neem dan contact op met onze event-adviseurs via telefoon 010 – 750 4400 of stuur een bericht.

online quiz - quizshow - teambuilding - teamuitje - online bedrijfsfeest

ONLINE FUN QUIZ

Zoek je een online teamuitje dat professioneel en echt supergaaf is? Dan is de Online Fun Quiz echt iets voor jullie! We maken een maatwerk Fun Quiz die helemaal op jullie bedrijf is afgestemd. De Fun Quiz zit vol met ludieke vragen, waarin fun & pleasure de hoofdrol spelen. Het is ook mogelijk om specifieke vragen over het bedrijf of de collega’s toe te voegen. Bij de Online Fun Quiz is je smartphone een stemkastje en wordt je volop interactief bij de show betrokken. We zenden de Online Fun Quiz uit vanuit de greenscreen studio, waarmee we ook makkelijk jullie huisstijl kunnen inbrengen. De Quiz-Show is een ideaal online format voor bijvoorbeeld HR-bijeenkomsten of online teambijeenkomsten, waarbij het nuttige met het aangename wordt gecombineerd. Wil je een offerte ontvangen? Bel ons via 010 – 750 4400. 

online mindhackshow - victor mids show - virtuele show - bedrijfsevenement - event - teambuilding

ONLINE MINDHACKSHOW MET VICTOR MIDS

Zoek je echt iets heel bijzonders? Deze online show met Victor Mids is echt uniek! De online MindhackShow met Victor Mids is een online programma waarmee je je gasten echt zal overdonderen. Een online beleving met impact! Victor brengt online een interactieve show waarin de deelnemers door middel van het quizelement ook zelf écht onderdeel zijn van de magische wereld van Victor. De Mindhack Show wordt live gepresenteerd en zit vol met verwondering, verbijstering en magie. Tijdens de uitzending neemt Victor live contact op met verschillende deelnemers... hoe spannend wordt dat!  Lukt het Victor Mids om via de digitale snelweg het brein van jou en je collega’s te hacken? Neem contact op met onze eventadviseurs via telefoon 010 – 750 4400.

online haquathon game - bedrijfsuitje - teamuitje - teambuilding

VIRTUELE QUARANTEAMBUILDING

Een online game waarin alles samenkomt. Er barst een ware strijd los tussen de diverse teams en dit allemaal vanuit huis. Het spel kent gevarieerde rondes waarin diverse thema’s de revue passeren. Er zijn vragenrondes, audiorondes en fotorondes. Er worden zelfs onderdelen op maat toegevoegd en creativiteit, lef en humor wordt beloond! Welk team weet de meeste punten te scoren? Het spel wordt afgesloten met een gezellige Thuisborrel, waarvoor wij de Borrelbox leveren. Wil je een offerte ontvangen voor Quaranteambuilding voor minimaal 50 personen? Neem dan contact op met onze eventmanagers of bel 010 – 750 4400.

Online Escape the Firm - online bedrijfsuitje - teamuitje - teambuiling

ESCAPE THE FIRM - ONLINE TEAMBUILDING

Escape The Firm gaat helemaal over digitalisering, data en privacy. Om het digitale mysterie op te lossen, bouw je met je team een eigen datacenter. Maar hoe? En hoe krijgen jullie toegang?  Hoe moeten de servers met elkaar worden verbonden? De mysterieuze stem helpt jullie verder met cryptische aanwijzingen. Maar is die stem wel te vertrouwen? Jullie krijgen een pakketje met raadselachtige inhoud toegestuurd en in 10 tot 12 teams van 3 tot 6 personen, die online met elkaar verbonden zijn, moet dit mysterie worden opgelost. Hiervoor krijg je maximaal 90 minuten. Uiteindelijk moeten jullie de locatie van de Firm zien te vinden! Dit online teamuitje is vergelijkbaar met de spanning van een escape room. Vraag een offerte aan.

REMOTE TEAMBUILDING ECPERIENCE

Remote Teambuilding Experience wordt gespeeld in een teams van 5 personen. Dit online teamuitje duurt ongeveer 75 minuten. Iedere deelnemer speelt vanuit zijn of haar eigen werkplek (thuis of op kantoor) mee. Doelstelling is om samen met je team, binnen de gestelde tijd, een groot aantal opdrachten op te lossen en daarmee zoveel mogelijk punten te behalen! Het team kan zelf bepalen wanneer ze het spel gezamenlijk starten. Vooraf worden de deelnemers ingedeeld in teams van circa 5 personen per team. Ieder teamlid krijgt een envelop thuisgestuurd met allerlei vragenkaarten, puzzelstukken en attributen. Zo heeft iedere teamlid één deel van het antwoord van alle opdrachten in zijn envelop zitten. Ook krijgt iedereen vooraf een overzicht van de leden per team, inclusief mailadres. Alleen door goed met elkaar te communiceren en samen te werken kunnen de opdrachten opgelost worden. Deelnemers loggen eerst in via bijvoorbeeld Zoom voor een welkom en uitleg. Ook kan de directeur dan een welkomstwoordje doen. Daarna ligt iedereen in bij de teamopdracht middels een unieke code die in de envelop zit. Zodra alle teamleden zijn ingelogd, gaat de tijd lopen en komt de eerste puzzel naar voren. Hoe nu verder? Dat volgt via de interactieve website. Men krijgt een vooraf bepaald aantal minuten om de vragen van dit online bedrijfsuitje te beantwoorden en de opdrachten te vervullen. Dan logt men weer in bij Zoom, waar de winnaars bekend worden gemaakt. We sluiten af met een gezellig online borrel. Vanaf 75 personen. Vraag een offerte aan.


ZAKELIJKE ONLINE EVENTS

Ga je binnenkort een online evenement organiseren? Evenementenbureau Advance Events is specialist wanneer het gaat om de organisatie van verrassende en unieke online events. We produceren de online events vanuit onze eigen Livestream Studio in Schiedam of Amsterdam of vanuit een pop-up studio op jullie eigen locatie. Sinds de eerste lockdown hebben wij meer dan 100 online evenementen mogen organiseren voor overheidsinstellingen, multinationals en MKB. We kunnen dus zonder overdrijven stellen dat wij een echte ervaringsdeskundige zijn. Bekijk de mogelijkheden op de pagina Online Evenement Organiseren.

MEER INFORMATIE?
Wil je meer informatie of een offerte ontvangen? Bel dan met 010-750 4400 of stuur ons een bericht.

Meer informatie aanvragen

Cases

Advance Events...  evenementenbureau voor feestelijke live en online evenementen met impact!

Bekijk meer cases

Wij werken voor

Relatie-events, openingen, jubileumfeesten, open dagen, personeelsfeesten, personeelsweekend... Als deskundig evenementenbureau worden we door veel grote en kleine bedrijven voor de organisatie van live en online evenementen ingezet.

Logo UWV - Advance Events Logo Stichd - Advance Events
Logo Roche - Advance Events Logo Independer - Advance Events
Logo wageningen-universiteit-research-logo - Advance Events Logo Provimi - Advance Events
Logo Vereniging Eigen Huis - Advance Events Logo Franciscus - Advance Events
Logo Chemgas - Advance Events Logo CPM - Advance Events
Logo APM Terminals - Advance Events Logo Erasmus - Advance Events
Logo Vestia - Advance Events Logo Cargill - Advance Events

Benieuwd welke rol wij als evenementenorganisatie kunnen invullen? Neem contact met ons op.

Contact opnemen
Offerte aanvragen

Volg ons via:

© 2021 Advance Events - Sitemap - Disclaimer - Privacy - Leveringsvoorwaarden
Akkoord met cookies
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kunt cookies ook niet accepteren.