010 - 750 44 00 Contact
Online bedrijfsuitje organiseren

Online bedrijfsuitje organiseren

Ben je op zoek naar een spectaculair bedrijfsuitje? Wil je een gezellig en verrassend online bedrijfsuitje organiseren? Of ben je op zoek naar een origineel bedrijfsuitje in de vorm van een digiborrel of juist een ander online teamuitje in coronatijd? Advance Events heeft de leukste bedrijfsuitje ideeën en biedt diverse online coronaproof bedrijfsuitje, personeelsuitjes en teamuitjes aan. Wij hebben de leukste bedrijfsuitjes voor teambuilding, digitaal borrelen (digiborrel)...
Meer informatie aanvragen

Een gezellig en verrassend online bedrijfsuitje organiseren?

Wil jij voor je team of medewerkers een gezellig en verrassend online bedrijfsuitje organiseren? Ben je op zoek naar een digitaal bedrijfsevent of een bedrijfsuitje voor teambuilding, een digiborrel of een coronaproof bedrijfsuitje? Zoek je bijvoorbeeld een leuke online activiteit voor de invulling van het 'reboarding' na Corona? Of zoek je een leuk online alternatief voor bijvoorbeeld een online vrijmibo, zomerparty, het eindejaarsevent of kerstevenement? Advance Events brengt de leukste en gezelligste online bedrijfsuitjes waarmee je je collega's kunt verrassen. Uniek zijn onze eigen funshows, die vanuit onze eigen online event studio worden uitgezonden. Interactief, hilarisch en supergezellig! Een online bedrijfsuitje organiseren was nog nooit zo makkelijk! Geef ons je wensen door en wij regelen alles, van uitnodiging tot Borrelbox

Onze nummer 1: online bedrijfsuitje Fun & Music Show

Als je echt een uniek online bedrijfsuitje wilt organiseren, dan is onze Fun & Music Show echt een topper! We brengen deze show in diverse uitvoeringen: de Summertime Edition, de X-mas Edition en zelfs een Happy New Year Edition. Kortom, een online personeelsuitje, gevat in een interactieve online show, waar je je collega's het hele jaar door blij mee kunt maken! Een ideaal online teamuitje als alternatief voor de live zomerparty, kerstevent of nieuwjaarsbijeenkomst. De presentatrice/showmaster van dit hilarische bedrijfsuitje, neemt je in een 90 minuten durende interactieve online funshow mee op een virtuele reis met onverwachte ontmoetingen, verrassende opdrachten, hilarische momenten, een quiz, een muzikale bingo en swingende muziek. Kortom, een online bedrijfsuitje dat je niet mag missen! Offerte aanvragen.

De leukste online bedrijfsuitjes organiseer je natuurlijk met Advance Events! Van online pubquizzen, muzikale bingo's tot interactieve funshows.

De Online Borrelshow - het leukste personeelsuitje van 2021!

Samen borrelen is tijdens een online bedrijfsuitje, teamuitje of personeelsuitje natuurlijk iets dat niet mag ontbreken. Speciaal voor deze momenten hebben wij samen met showmaster, zanger en entertainer Bas Bovenlander een geweldige borrelshow bedacht, die je als online bedrijfsuitje kunt inzetten. De Online Borrelshow is een volwaardig alternatief voor een live-personeelsfeest en zit vol met interactie! Er zijn drie varianten van deze online borrelshow. De meest uitgebreide variant is inclusief live-optredens van een muzikant/zanger en twee danseressen. Na de online borrelshow volgt een afterparty met een virtuele DJ. De Online Borrelshow is een aaneenschakeling van hoogtepunten. De Music Lottery waarbij het publiek jouw win-kansen kan beëinvloeden, Karaoke, Quizvragen, battles, contests... en dat allemaal in een wervelend tempo! Bij de Online Borrelshow hoort een zeer uitgebreide interactieve Borrelbox met daarin allerlei activiteiten die tijdens de show een rol hebben. Sowieso is de show enorm interactief, want zowel via chat, mobiele telefoon en webcam kan je zomaar live in de show worden gehaald. Daarnaast kun je met je collega's chatten en kun je elkaar zien op het beeldmozaïek. Direct een offerte aanvragen. Er is ook een speciale Online Kerstborrel-Show.

De online Muzikale bingo

Ook dit is weer zo'n swingend online teamuitje dat perfect in te zetten is tijdens de VrijMiBo of online afdelingsborrel. De online muzikale Bingo wordt gepresenteerd door quizmaster en pianovirtuoos Guus van Marwijk. Een superleuke show met voor ieder wat wils! Guus heeft tijdens de muzikale bingo een dubbelrol: hij is quizmaster en speelt zelf alle hits voor je. Naast de Top-40 muzikale bingo, is er zelfs een kerstbingo en een nieuwjaarsbingo. Of organiseren jullie liever een online bedrijfsuitje zoals een Foute Sinterklaasbingo of een leuke Summertime Bingo? Offerte aanvragen.

De Online Pubquiz

De online Pubquiz is één van de populairste Coronaproof bedrijfsuitjes van dit moment. Dit online personeelsuitje zit boordevol hilarische videofilmpjes en ludieke vragen. De online VrijMiBo Pubquiz was nog nooit zo leuk als nu! Ook is dit één van de weinige online pubquiz waar een echte presentator bij betrokken is. Vooraf krijgen de deelnemers een Pubquiz@Home Box thuis gestuurd, vol met lekkernijen en items die je tijdens de pubquiz kunt gebruiken. Tijdens de Pubquiz is er volop interactie en de showmaster maakt er echt een te gek feest van! Offerte aanvragen.

Online Maatwerk Quizzz

Zoek je een online teamuitje dat echt supergaaf is? Dan is de Online Maatwerk Quizzz echt iets voor jullie! De maatwerk Quizzz wordt helemaal op maat voor jullie gemaakt. De gehele online quizshow wordt afgestemd op jullie bedrijf en zit vol met ludieke vragen waarin fun & pleasure de hoofdrol spelen. Ook vragen over het bedrijf en de collega’s komen voorbij. Je smartphone is een stemkastje en op deze manier wordt je volop interactief bij de show betrokken. De Online Maatwerk Quizzz is een ideaal format voor HR-bijeenkomsten of teambijeenkomsten. Offerte aanvragen.

Nog zo'n gave interactieve show als bedrijfsuitje: de Festival Fun Show!

Een online bedrijfsuitje organiseren met "festival" als thema? Dan is onze interactieve Festival Fun Show echt iets voor jou! Een online teambuilding zoals je 'm nog nooit ervaren hebt! Met dit personeelsuitje maak je vrienden! Immers, iedereen vindt het festival altijd superleuk. Ook deze show brengen we in drie verschillende uitvoeringen, zodat je 'm het hele jaar door kunt organiseren: de Summertime Festival Funshow, de Christmas-Edition Festival Funshow en de Happy New Year Festival Funshow. Kortom, er is altijd wel een invulling die je kunt gebruiken voor jullie online bedrijfsuitje. De Festival Fun Show is een interactieve, muzikale en verbindende show, vol met meezingers, gekke competities, onverwachte verrassingen, hilarische doe-elementen, superleuke prijzen, kilo's confetti (of sneeuw) en een onderlinge strijd, waarbij jij ook nog eens invloed uitoefent op het verloop van de show. Jij bepaalt! Daag je collega's uit tijdens de Lambada, belandt met je afdelingschef in de Dance Battle en zing luidkeels mee met de Karaoke contest. Een online teamuitje dat z'n weerga niet kent!

Nieuw! De Mindhack Show... live gepresenteerd en vol met verwondering, verbijstering en magie.

Online Mindhack Show - van illusie tot het beïnvloeden van jouw gedachte!

Zoek je echt iets heel bijzonders voor je online teamuitje of bedrijfsuitje? Dan zijn onze online Mindhack Shows een echte wanna-have! Feitelijk hebben we twee soorten Online Mindhack Shows, waarbij gebruik wordt gemaakt van twee bekende illusionisten. Samen met Victor Mids brengen we de Mind F*ck Show. Deze show is echt uniek! Met zijn optreden zal Victor Mids tijdens het online teamuitje je gasten echt overdonderen. Een online beleving met impact! Victor brengt online een interactieve show, waarin de deelnemers ook zelf écht onderdeel zijn. Een andere show vol met verwondering, verbijstering en magie, is de Mindhack Show van Jan Reinders. Ook hij laat je kennis maken met de kunst van het 'beïnvloeden van het brein'. Tijdens de uitzending neemt Jan ook live contact op met verschillende deelnemers... hoe spannend wordt dat! Lukt het Victor Mids of Jan Reinders om via de digitale snelweg het brein van jou en je collega’s te hacken? Vraag nu een offerte aan.

Verrassende online bedrijfsuitjes, personeelsuitjes en teamuitjes om het teamgevoel te versterken!

Overige online bedrijfsuitjes en teamuitjes


VIRTUELE QUARANTEAMBUILDING

Een online game waarin alles samenkomt. Er barst een ware strijd los tussen de diverse teams en dit allemaal vanuit huis. Het spel kent gevarieerde rondes waarin diverse thema’s de revue passeren. Er zijn vragenrondes, audiorondes en fotorondes. Er worden zelfs onderdelen op maat toegevoegd en creativiteit, lef en humor wordt beloond! Welk team weet de meeste punten te scoren? Het spel wordt afgesloten met een gezellige Thuisborrel, waarvoor wij de Borrelbox leveren. Quaranteambuilding, de verzekering van een geslaagd online teamactiviteit!

ESCAPE THE FIRM - ONLINE TEAMBUILDING

Het online bedrijfsuitje Escape The Firm gaat helemaal over digitalisering, data en privacy. Om het digitale mysterie op te lossen, bouw je met je team een eigen datacenter. Maar hoe? En hoe krijgen jullie toegang? Hoe moeten de servers met elkaar worden verbonden? De mysterieuze stem van Escape the Firm helpt jullie verder met cryptische aanwijzingen. Maar is die stem wel te vertrouwen? Jullie krijgen een pakketje met raadselachtige inhoud toegestuurd en in 10 tot 12 teams van 3 tot 6 personen, die online met elkaar verbonden zijn, moet dit mysterie worden opgelost. Supergaaf! 

REMOTE TEAMBUILDING ECPERIENCE

Het online teamuitje Remote Teambuilding Experience wordt gespeeld in een teams van 5 personen. Je moet samen met je team, binnen de gestelde tijd, een groot aantal opdrachten oplossen en daarmee zoveel mogelijk punten behalen. Vooraf worden de deelnemers ingedeeld in teams en ieder teamlid krijgt een envelop thuisgestuurd met allerlei vragenkaarten, puzzelstukken en attributen. Zo heeft iedere teamlid één deel van het antwoord van alle opdrachten in zijn envelop zitten. Alleen door goed met elkaar te communiceren en samen te werken kunnen de opdrachten opgelost worden. Zodra alle teamleden zijn ingelogd, gaat de tijd lopen en komt de eerste puzzel naar voren. Hoe nu verder? Dat volgt via de interactieve website. 

 

Een geslaagd Online Bedrijfsuitje Organiseren? Dan mag een verrassende borrelbox natuurlijk niet ontbreken!

Online bedrijfsuitje met verrassende borrelbox

Als je een succesvol online bedrijfsuitje wilt organiseren, dan kan een verrassende borrelbox natuurlijk niet ontbreken. Advance Events werkt voor alle online bedrijfsuitjes, teamuitjes en personeelsuitjes samen met Event@Home Box. Dit is één van onze zusterbedrijven en zijn gespecialiseerd in verrassende borrelboxen en borrelpakketten. Daarnaast hebben wij samen met hen een aantal speciale showboxen gemaakt, waarin naast de borrelitems voor jullie online personeelsuitje tevens allerlei interactieve items komen, die je tijdens onze online funshows kunt gebruiken. 

Offerte ontvangen voor een online bedrijfsuitje, personeelsuitje of teamuitje?

Ga jij binnenkort een online bedrijfsuitje organiseren en wil je graag een offerte ontvangen voor één van de genoemde programma's? Neem dan contact op met ons kantoor via telefoon 010 - 750 4400. Je kunt natuurlijk ook direct online een offerte aanvragen. Ook als het gaat om online zakelijke evenementen hebben wij diverse mogelijkheden.

Meer informatie aanvragen
Offerte aanvragen

Benieuwd welke rol wij als evenementenorganisatie kunnen invullen? Neem contact met ons op.

Contact opnemen
Offerte aanvragen

Volg ons via:

© 2022 Advance Events - Sitemap - Disclaimer - Privacy - Leveringsvoorwaarden
Akkoord met cookies
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kunt cookies ook niet accepteren.