010 - 750 44 00 Contact
Online Kerstborrel Show: dé online X-mas borrelshow die je niet mag missen!

Online Kerstborrel Show: dé online X-mas borrelshow die je niet mag missen!

Samen met je collega’s de sterren van de hemel zingen, terwijl je je verborgen origami talent laat zien. De Online Kerstborrel Show: dé online X-mas borrelshow die je niet mag missen! Advance Events helpt je bij het organiseren van de leukste digitale kerstborrel of kerstfeest! Samen met collega’s online borrelen waarbij je deelneemt aan een spectaculaire, energieke en dynamische online ervaring! En dat allemaal live uitgezonden via het digitale web! In combinatie met een speciale kerstborrelbox vol lekkers en interactieve gimmicks, worden jij en je collega’s letterlijk onderdeel van deze bijzondere Kerst Borrelshow.

Een onvergetelijke Kerst Borrelshow als online personeelsfeest

Ons paradepaardje onder de online shows - de Online X-mas Borrelshow! De Online X-mas Borrelshow is een spectaculaire virtuele “liveshow“ die vanuit onze eigen eventstudio wordt uitgezonden. Tijdens de X-mas Borrelshow wordt je meegenomen in een wereld vol fun, pleasure, doe-opdrachten, verrassende ontmoetingen en bijzondere competities. Inclusief de afterparty duurt de show circa 90 minuten.

De kerstborrelshow is één en al live, maar dan digitaal uitgezonden. Het is dus zomaar mogelijk dat je tijdens de uitzending samen met je collega ineens midden in een karaoke wedstrijd staat! Ga op het puntje van je stoel zitten, laat je hersens alvast kraken, pak je X-mas borrelbox erbij en maak je klaar voor deze rollercoaster... In rap tempo vliegen de maatwerk-quizvragen je om de oren tijdens de pubquiz, sta je ineens midden in een muziekworkshop, maak je kans op mooie prijzen tijdens de lottery en zing je uit volle borst mee met de showmaster en zangeressen. Let's party!

Een waanzinnige show die verrast, verbaast en verbindt!

kerstborrelshow online personeelsfeest voor de kerst

Hoe ziet jullie online X-mas Borrelshow er uit?

Aftelklok

Vanaf vijf minuten voordat jullie show start, is er al een ‘aftelklok’ zichtbaar op het inlogscherm. Ook laten we muziek horen. Een mooi moment voor iedereen om alles even te checken. Tevens vragen we iedereen om alvast in te loggen in het speciale showplatform, waarmee je later als kijker interactief kunt meedoen.

Warm welkom & interview directie of MT

Zodra de aftelklok op 0 terecht komt, start de show. De presentator- en showmaster heet iedereen hartelijk welkom. We starten eerst met een kort interview met jullie directie of MT. Dit kan live in de studio maar ook ‘op afstand’ digitaal plaatsvinden.

De interactieve Borrelshow

Nadat alle uitleg is gegeven, gaat de show in een razend tempo van start. Diverse spelrondes volgen elkaar op en binnen de kortste keren staat de studio op z’n kop! Fun, fun en nog eens fun! Tijdens de show speelt het publiek een belangrijke rol. Het is één en al interactie en iedereen ziet elkaar op het ‘hoofden-mozaïek’. 

Swingende afterparty

Nadat de hoofdprijzen zijn uitgereikt en het laatste showblok is afgerond, is het tijd voor een swingende afterparty met de virtuele DJ. Waar kiezen jullie voor? Worden het dance classics, top40 muziek of lekkere kersttoppers?

online personeelsfeest kerstfeest kerstborrel digitaal

X-Mas Borrelshow in High Speed Modus!

De meest energieke X-mas Borrelshow van Nederland! Het ideale online format voor jullie kerstfeest, eindejaarsfeest of personeelsfeest!

  • Volop interactie
  • Verbinding met een en al fun and pleasure
  • De leukste (kerst)muziek met X-mas meezingers
  • Bijzondere quizvragen, inclusief maatwerk
  • Te gekke teamopdrachten
  • Interactieve Music Lottery
  • Een karaoke-cam
  • Verrassende interactie met alle deelnemers
  • Onverwachte ontmoetingen
  • Kilo’s sneeuw en superleuke prijzen!

borrelshow-online-kerst-kerstfeest-kerstborrel-borrelen-onlineevent-event-evenement-feest

Een Kerstborrelshow die verrast, verbaast en verbindt!

Het publiek speelt een belangrijke rol!
We nemen je mee op een dynamisch en interactief avontuur van 1,5 uur. Na een welkom door de showmaster, volgt een interview met het MT of de directie. Hierna gaat de show van start. In hoog tempo nemen we je mee in een reis vol verrassende ontmoetingen en momenten, waarbij alle kijkers live een belangrijke rol spelen en dus volop meedoen. Er zijn te gekke doe-opdrachten en bijzondere competities waarin de collega’s het tegen elkaar opnemen!

Interactief & maatwerk
Via de mobiele telefoon kun je als kijker interactief meedoen en bijvoorbeeld stemmen tijdens de quiz of keuzes bepalen tijdens de lottery! In de show komen ook een aantal onderdelen voor, die afgestemd kunnen worden op jullie bedrijf. 

Mooie prijzen & Swingende afterparty
Voor dat je er erg in hebt, spelen we de finale ronde waar je kans maakt op de hoofdprijs. De show wordt afgesloten met een swingende afterparty met de DJ. Je mag hierbij zelf kiezen welke muzikale sfeer je wilt hebben: Clubdisco, Eighties & Nineties, X-mas party of Summertime! 

Een online funshow die zorgt voor verbinding!

Met de Online Kerstborrel Show, een digitale kerstborrel - kun je rond de kerst toch weer ouderwets gezellig met elkaar genieten! Het bomvolle X-mas onlineprogramma, bestaande uit de leukste kerstmuziek, live zang en dans, quizvragen, de Christmas Lotery met een uniek muziek-lot en karaoke, is met zorg samengesteld om een unieke beleving van 1,5 uur vol entertainment aan te bieden. Doordat er diverse individuele en gezamenlijke opdrachten voorbij komen, zorgt de show voor verbinding en teamgevoel. 

Mocht je graag de show willen uitbreiden, dan is dit natuurlijk zeker mogelijk! Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om de Kerst-borrelshow volledig op maat te laten maken en in het voorprogramma gebruik te maken van de grote studiotafel die aanwezig is. Ook de toevoeging van allerlei extra onderdelen, zoals bijvoorbeeld een Mindhackshow van Victor Mids of Jan Reinders, is erg populair.

Ook mogelijk als Eindejaarsborrelshow of Winter Wonderland Borrelshow 

Het format van de Online Kerstborrel Show kan ook in andere thema’s worden uitgevoerd. In de maanden november 2022 tot en met maart 2023 kan de Online Borrelshow ook worden uitgevoerd als Eindejaar-Borrelshow, Nieuwjaar-Borrelshow, Happy New Year feestshow of als Winter Wonderland Borrelshow. We hebben prachtige winterse decors, bestaande uit driedimensionale winterhuisjes, grote fotodoeken met winterse afbeeldingen, losse decoratie rekwisieten zoals ski’s, sledes, sneeuwdekens, schaatsen en nog veel meer. Tijdens de Kerst-Borrelshow voegen we daar verlichte kerstbomen, kerstcadeaus en kerststerren aan toe. Zelfs een sneeuwmachine hebben we in huis! Let it snow!

Kerstborrel show

Maak de online X-mas Borrelshow, dé Kerstshow van 2022, compleet met een borrelbox! 

Wil jij een Online Kerst-Borrelshow waar men nog lang over napraat? Dan is het toevoegen van onze interactieve kerstborrelbox écht een must! We hebben meerdere varianten borrelboxen beschikbaar. Naast lekkere borrelsnacks en drankjes, zit de interactieve borrelbox vol met verrassende items die in de kerst- of wintershow een rol spelen. Interactie van start tot finale, succes gegarandeerd! Personaliseer de borrelboxen door ze te laten voorzien van een logo en/of opdruk en voeg er een persoonlijk kaartje aan toe. Wij zorgen ervoor dat de boxen worden afgeleverd bij jouw medewerkers thuis, zodat ze al snel kunnen genieten van de voorpret van de Online X-mas-Borrelshow. 

De Online Kerst-Borrelshow, ideale als invulling van het kerstfeest op de zaak 

De Online Kerst-Borrelshow is het ideale digitale alternatief voor de kerstborrel of het kerstfeest op de zaak. De deelnemers kijken vanuit een veilige thuisomgeving naar een geweldige interactieve online show, die live vanuit de studio wordt uitgezonden. Het live karakter laat zich zien door de beeldmozaïeken van de deelnemers, de live chats en de competities die onderling plaatsvinden. Dus wanneer je op zoek bent naar een leuk, gezellig en veilig alternatief voor het jaarlijkse kerstfeest op de zaak, dan is de Online Kerst-Borrelshow echt iets voor jou! Het meest veilige Kerstevenement van 2022 dat altijd door kan gaan! En natuurlijk helemaal Coronaproof!

Online kerstfeest

Combineer de online Kerstborrelshow met een Online Kerstmarkt 

Op zoek naar het ultieme Online Kerstevent van 2022? Dan ben je hier op het juiste adres. Combineer de Online Live Kerst-Borrelshow met onze Online Kerstmarkt en je hebt een Kerstevenement dat z’n weerga niet kent. Een unieke combinatie tussen fun & pleasure tijdens de online live-show en het zelf uitkiezen van je kerstgeschenken op een sfeervolle digitale kerstmarkt. Dit concept is uniek in Europa! Bekijk de informatie over de Online Kerstmarkt.

online kerstmarkt, digitale kerstmarkt, virtuele kerstmarkt

Een online LIVE show – beperkte beschikbaarheid rond de kerst!

De Online Kerstborrel Show is speciaal gemaakt voor de Kerst/winter en wordt live uitgezonden vanuit onze eigen studio. We hebben voor de weken rond de Kerst een planning gemaakt, waarbij we tot 3 shows per dag kunnen inplannen. De vraag is net als vorig jaar nu al enorm, waardoor de planning snel volloopt. We adviseren je dan ook er snel bij te zijn. Neem vandaag nog contact met ons op om een optie te plaatsen voor de Kerstborrelshow op de dag en tijdstip van jouw voorkeur.

Neem contact op met onze salesafdeling via telefoonnummer 010 - 750 4400 of stuur een bericht

 

Meer informatie aanvragen

Cases

Advance Events...  evenementenbureau voor feestelijke live en online evenementen met Impact!

Bekijk meer cases

Wij werken voor

Relatie events, openingen, jubileumfeesten, open dagen, personeelsfeesten, personeelsweekend... Als deskundig evenementenbureau worden we door veel grote en kleine bedrijven voor de organisatie van bedrijfsevenementen ingezet.

Logo UWV - Advance Events Logo Stichd - Advance Events
Logo Roche - Advance Events Logo Independer - Advance Events
Logo wageningen-universiteit-research-logo - Advance Events Logo Provimi - Advance Events
Logo Vereniging Eigen Huis - Advance Events Logo Franciscus - Advance Events
Logo Chemgas - Advance Events Logo CPM - Advance Events
Logo APM Terminals - Advance Events Logo Erasmus - Advance Events
Logo Vestia - Advance Events Logo Cargill - Advance Events

Benieuwd welke rol wij als evenementenorganisatie kunnen invullen? Neem contact met ons op.

Contact opnemen
Offerte aanvragen

Volg ons via:

© 2023 Advance Events - Sitemap - Disclaimer - Privacy - Leveringsvoorwaarden
Akkoord met cookies
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kunt cookies ook niet accepteren.