010 - 750 44 00 Contact
online nieuwjaarsevenement | online nieuwjaarsborrel

Nieuwjaarsevenement

Wil je in 2023 een online nieuwjaarsevenement of nieuwjaarsborrel organiseren? Denk je aan een nieuwjaarsfeest, nieuwjaarsreceptie, nieuwjaarsbijeenkomst, nieuwjaarsshow of ander nieuwjaarsevenement? Advance Events heeft de leukste feestideeën voor een verrassende online nieuwjaarsbijeenkomst! Onze online new-year events zijn uitstekend te combineren met een nieuwjaarspeech en bijvoorbeeld een funshow.
Meer informatie aanvragen

Nieuwjaarsevenement organiseren

Wil jij ook een verrassend nieuwjaarsevenement organiseren? Weet je al hoe je dit gaat doen, want wij kunnen je helpen! We kunnen een live event voor je organiseren, maar we hebben ook speciale online events die worden uitgezonden vanuit onze eigen livestream studio. Onze online nieuwjaarsevents geven ruimte voor een toespraak vanuit de directie of RVB, terwijl er ook voldoende ruimte is voor ontspanning met leuke funonderdelen, spelitems tot optredens van bijvoorbeeld Victor Mids.

Start 2023 goed met gezamenlijk Proostmoment!

Advance Events heeft voor de start van 2023 diverse verrassende online eventconcepten gemaakt. Ideale formats die je kunt inzetten voor je nieuwjaarsbijeenkomst, nieuwjaarsborrel of nieuwjaar kick-off. Stuk voor stuk online events waarmee je verrast, verbaast en verbindt! Vanuit onze eigen livestreamstudio presenteren we diverse nieuwjaarshows, waarin een officieel programma met speeches van directie of RVB op een leuke wijze kan worden gecombineerd met verrassende funelementen, spelonderdelen, een nieuwjaarsquiz, muzikale bingo of een gastoptreden van een bekend artiest zoals bijvoorbeeld Viktor Mids of de zandkunstenaar. We maken graag voor jullie nieuwjaarsevent een voorstel op maat. Neem contact met ons op.

Van nieuwjaarsborrel tot kick-off of nieuwjaarsfeest - Advance Events zorgt voor een onvergetelijke online start van het nieuwe jaar!

Het Happy New Year Kick-Off Event

Zoek je een invulling voor jullie nieuwjaarmeeting die anders dan anders is? Een online nieuwjaarsbijeenkomst waarmee je je collega’s echt kunt verrassen en die zorgt voor verbinding in deze roerige tijden? Dan is de Happy New Year Kick-Off echt een concept voor jullie. Dit eventconcept kenmerkt zich door de stijlvolle presentatie zonder over de top te zijn. Chique, stijlvol, verrassend en toch toegankelijk en feestelijk. Een presentator in smoking of presentatrice in glitterjurk, stijlvolle studiodecoraties en een en al feestelijkheid. De Happy New Year Kick-Off bevat meestal de nieuwjaarsspeech, een optreden waarin verbinding centraal staat en een afsluiting met een gezellig funelement. Feitelijk is met dit online event je nieuwjaarsbijeenkomst gelijk een doeltreffende kick-off en teambuilding. Meer weten of een offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op.

Magic & Music nieuwjaarsshow

Wat gebeurd er als je magie, muziek en twee getalenteerde artiesten combineert? Juist! Dan krijg je een bijzondere en feestelijke online live nieuwjaarsshow! Laat je inspireren door het krachtige verhaal van Jan Reinder, motiverend spreker en illusionist of geniet van de heerlijke sound van Ruben Hein, zanger en pianist. Beleef weer even het gevoel van samen plezier maken! Een betere start van het nieuwe jaar kun je je niet wensen. Jullie online nieuwjaarsborrel wordt op deze manier wel heel bijzonder!

Feel the Magic - Mindhack

Online mindhack met Victor Mids - Tijdens deze online interactieve show neemt Victor contact op met verschillende deelnemers, om die vervolgens bij zijn interactieve experimenten te betrekken. Hierdoor word je echt onderdeel van de magische wereld van Victor. Dit optreden duurt 30 minuten en is uitstekend toe te voegen aan jullie online nieuwjaarsevent. Naast Victor Mids werken wij ook met Jan Reinder en andere illusionisten. Maak de start van het nieuwe jaar magisch!

Fun Quiz & Music Bingo Show

Samen met Sophie van Hoytema hebben we een supergezellige Nieuwjaarsshow ontwikkeld. In deze interactieve show staat onder andere meezingen, meedansen en fun centraal. Ook is de show uitgebreid met een aantal spelelementen. Van een gezellige quiz tot aan items zoals ren je rot en raad de plaat. Wij zorgen ervoor dat het een online belevenis is die niet snel vergeten zal worden. Deze online show is uitstekend te gebruiken tijdens jullie nieuwjaarsborrel of nieuwjaarsbijeenkomst.

De Nieuwjaar Fun & Music Show

In de Nieuwjaar Fun  & Music Show neemt presentatrice, zangeres en cabaretiere Sophie van Hoytema de gasten mee voor een bijzondere start van het nieuwe jaar. Na een warm welkom volgt natuurlijk eerst de nieuwjaarstoespraak van de directie. Dit kan worden vormgegeven als een interview door Sophie. Hierna volgt het speciaal voor jullie gemaakte Nieuwjaarslied, waarin gebeurtenissen van 2022 en doelstellingen van 2023 naar voren komen. Dit lied wordt speciaal door Sophie voor jullie bedrijf op maat gemaakt. Hierna is het tijd voor fun & pleasure! In overleg met jullie maken we een gezellige invulling met bijvoorbeeld een feitenquiz, een muzikale bingo en het onderdeel photomorphen, waarbij de foto van George Clooney langzaamaan veranderd naar het gezicht van jullie directeur. De Nieuwjaar Fun & Music Show wordt afgesloten met een digitale nieuwjaarsreceptie, waarbij iedereen met elkaar het glas kan heffen en elkaar de beste wensen kan geven. 

“Ook online events regelen wij van A tot Z… Advance Events heeft alles onder één dak! Van eigen studio tot artiesten en van techniek tot regisseurs!”

De Online Nieuwjaarsborrelshow 2023

De Nieuwjaarsborrelshow 2023 is één van onze eerste online formats en inmiddels hebben meer dan 150 organisaties deze show geboekt. Onze quizmaster neemt de gasten mee in een gezellige, vrolijke en laagdrempelige interactieve show met voor ieder wat wils. Ook hier starten we natuurlijk met een nieuwjaarstoespraak van de directie. Aansluitend start de online borrelshow waarbij het "elkaar nieuwjaar wensen" op een bijzondere wijze invulling vindt. Er zijn diverse interactieve fun-onderdelen die voorbij komen. Bijvoorbeeld de muzikale lottery, waarbij de kijkers zelf het verloop kunnen bepalen. Maar ook de Karaoke-cam zorgt altijd voor heel veel gezelligheid. Of wat dacht je van de nieuwjaarsquiz, waarin specifieke vragen over jullie organisatie een rol spelen. En natuurlijk zijn er mooie prijzen te winnen. Ook deze online nieuwjaarshow is weer zo'n nieuwjaarsevent waarmee je als werkgever indruk maakt! Een ultieme, interactieve borrelshow die verrast, verbaast en bovenal verbindt! De show duurt gemiddeld 1,5 uur. Neem contact met ons op!

Het leukste nieuwjaarsevent, nieuwjaarsborrel of nieuwjaarfeest organiseer je met Advance Events!

Maak de start van 2023 onvergetelijk met Victor Mids!

Wil je zorgen dat iedereen na afloop van jullie online nieuwjaarsbijeenkomst jou complimenten stuurt omdat het zo bijzonder en waanzinnig was? Dat kunnen wij voor je regelen! Samen met Victor Mids hebben wij een uniek online nieuwjaarsevent bedacht, waarin na de welkomstspeech door de directie een privé optreden volgt, speciaal voor al jullie medewerkers. Victor komt in de woonkamer thuis om je te verwonderen met zijn magische en onnavolgbare trucs. Iedereen kent Victor van zijn TV optredens. Hij is dan ook een echte bekende Nederlander! In een half uur durende show, die op een aantal fronten speciaal op jullie bedrijf wordt afgestemd, neemt hij de gasten mee in de wondere wereld van magie, beïnvloeding, mind f*ck en meer. Met een combinatie van wetenschap en illusie brengt hij mensen op een waanzinnige manier samen! Victor neemt je mee in een wereld waarin niets is wat het lijkt! Tijdens de online Mindhack Show, die uitstekend als tussenprogramma tijdens een digitaal event kan worden ingezet, demonstreert Victor de inzichten die schuil gaan achter zijn unieke illusies en mindf*ck experimenten. Hoe makkelijk ben jij af te leiden? Lukt het Victor om ook jouw mind gedurende de online uitzending te hacken? Spanning en sensatie! Vraag een offerte aan.

Van een Nieuwjaarsborrelshow tot een feestelijk New Year Kick-Off, samen maken we jullie nieuwjaarsbijeenkomst onvergetelijk!

Samen proosten op 2023 tijdens de online nieuwjaarsbijeenkomst

Natuurlijk kun je geen nieuwjaarsevenement organiseren zonder een proostmoment! Speciaal voor onze online nieuwjaarsbijeenkomsten, nieuwjaarevents en nieuwjaarborrels, hebben wij samen met Event@Home Box een aantal verrassende Proostboxen gemaakt, die je eenvoudig naar de gasten thuis kunt opsturen. De Proostboxen zijn beschikbaar in verschillende prijscategoriën. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een leuke borrelbox. Bekijk hier alle borrelboxen. Er zijn ook diverse koffie- en theeboxen, voor wanneer je er een ochtend evenement van wilt maken. Maak jouw nieuwjaarsborrelbox extra speciaal door het logo van je bedrijf erop te zetten, een persoonlijk kaartje of een eigen onderdeel aan de box toe te voegen. 

Wil je meer informatie of een offerte voor jullie online nieuwjaarsevenement ontvangen?

Wil je voor jullie Nieuwjaarsevenement, Nieuwjaarsborrel of Nieuwjaarsbijeenkomst een offerte op maat ontvangen? Of wil je extra toelichting over de mogelijkheden die wij bieden vanuit onze online event studio? Of wil je eigenlijk een pop-up studio op jullie eigen locatie en vandaaruit een nieuwjaarevent brengen? Wij helpen je graag! Neem contact met ons op via telefoon 010 - 750 4400 of stuur ons een bericht

Meer informatie aanvragen
Offerte aanvragen

Benieuwd welke rol wij als evenementenorganisatie kunnen invullen? Neem contact met ons op.

Contact opnemen
Offerte aanvragen

Volg ons via:

© 2023 Advance Events - Sitemap - Disclaimer - Privacy - Leveringsvoorwaarden
Akkoord met cookies
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kunt cookies ook niet accepteren.