010 - 750 44 00 Contact
Online Summertime Fun and Music Show - het online zomerevent van 2021

Online Summertime Fun and Music Show

De leukste fun- & borrelshow van deze zomer! Interactief, verrassend, onvergetelijk en swingend! Online feesten was nog nooit zo leuk! Ben jij er klaar voor?
Offerte aanvragen voor jullie zomerfeest.

De online Summertime Fun and Music Show

Ben jij op zoek naar een verrassende invulling voor jullie zomerfeest, zomerbarbecue of jaarlijkse zomerborrel? Wil je een zomerparty organiseren waar iedereen nog lang over napraat en die bol staat van fun, pleasure and music? Een zomerfeest waar de vonken vanaf vliegen? Dan is de online Summertime Fun and Music Show echt iets voor jullie! In dit 90 minuten durende online zomerevenement nemen wij jullie mee op een virtuele reis van het zomerterras naar het strand, vervolgens naar de barbecueplaats om te eindigen bij het kampvuur. De Summertime Show zit vol met verrassende opdrachten, hilarische momenten, een bijzondere borrelcontest, een bierproeverij, diverse onverwachte ontmoetingen en swingende zomermuziek waarbij je uit volle borst kunt meezingen. En natuurlijk dansen! Kortom, een zomerfeest waar iedereen aan toe is. Een interactieve en dynamische zomershow, waarbij je wordt meegenomen in de wereld van Summertime! Let's party!

Met de online Summertime Fun & Music Show breng je een onvergetelijke zomerparty!

De zomer van 2021 wordt er eentje die niemand snel zal vergeten! Zeker niet wanneer je kiest voor de online Summertime Fun & Music Show als invulling voor jullie zomerevenement, zomerborrel of zomerfeest. Met deze interactieve online zomershow, uitgezonden vanuit onze eigen online-event-studio, beleven de deelnemers in 90 minuten een compleet zomerfeest. De opzet van de show is zodanig, dat iedereen elkaar kan zien en continue met elkaar in contact staat. Regelmatig worden er één of meerdere deelnemers virtueel de studio ingehaald, om vervolgens het tegen elkaar op te nemen met ludieke opdrachten en bijzondere competities. Ook bevat de online Summertime Fun & Music Show meerdere gezamenlijke opdrachten, waarbij het hele team een opdracht moet vervullen. Lachen, gieren, brullen, wanneer iedereen de voortgang van deze opdrachten op de beeldmozaïeken ziet. Kortom, laat die vakantie maar zitten, want wij dompelen je onder in het echte zomergevoel!

De online Summertime Fun & Music Show - het ideale alternatief voor het live zomerevent! Veilig, interactief en voor ieder wat wils.

Geniet tijdens de show van een verrassende Summertime Borrelbox

Een goed evenement kan niet zonder de lekkerste drankjes en heerlijke bites. Enkele dagen voor de online Summertime Fun and Music Show, ontvangen de gasten thuis een feestelijke zomerbox met allerlei lekkernijen. Maar dat niet alleen! De box bevat ook verrassende gimmicks, zoals twee opblaasbare cheering-sticks, een kleurrijke Hawaï ketting, zomerse photo props, een strandbal en nog veel meer. Deze heb je tijdens de online Summertime Fun and Music Show nodig! De zomerse borrelboxen worden gemaakt door ons label Event@Home Box en er zijn drie soorten: small, medium en large. Afhankelijk van het type waarvoor je kiest, zit de bierproeverij er al in. Optioneel kun je het cateringpakket uitbreiden met bijvoorbeeld een cocktailworkshop, waarbij een cocktailtender in de studio een halfuur durende workshop geeft en waarbij iedereen in de box thuis de cocktailingrediënten krijgt.

Ludieke uitnodiging

Tegen een geringe meerprijs zorgen wij voor een ludieke uitnodiging in zomerse sfeer. Ook kunnen we zorgen voor een registratietool. Het is zelfs mogelijk om een leuke event-website te maken, waar men op een later tijdstip de show nog eens terug kan zien. Zo'n website kan goed werken voor het communicatie traject rondom de online Summer Fun & Music Show.

Maatwerk, branding en logo

Het is ook mogelijk om de zomershow te voorzien van maatwerk branding, waarbij elementen van jullie organisatie op een unieke wijze naar voren komen. Dit kan beeldmateriaal zijn, maar ook elementen die in de diverse opdrachten worden verwerkt. Voor slechts € 50,00 is het al mogelijk om bijvoorbeeld jullie logo tijdens de uitzending te vertonen.

Interactief voortraject

Om te zorgen dat men de weken voor de online Summertime Fun & Music Show al in de zomerstemming komt, hebben wij originele onderdelen die we tijdens het voortraject al opstarten. Wat dacht je bijvoorbeeld van een Dress to Impress Award uitreiking? Of de verkiezing van de top 10 van de Spotify Playlist van jullie bedrijf, die vervolgens door ons in de show wordt verwerkt.

Showmaster en zangeres Sophie van Hoytema - de expert voor interactieve online shows!

De Summertime Show wordt gebracht door presentatrice, actrice en zangeres Sophie van Hoytema. Wellicht ken je haar al van het RTL programma Snowworld of één van haar theatertours. Advance Events en Sophie van Hoytema vormen een hecht duo. We werkten al jarenlang samen voor de live events het afgelopen jaar hebben we met elkaar vele tientallen online shows mogen doen. En met groots succes! Zelfs voor ons was het verrassend om te zien dat een goed doordacht interactief onlineprogramma dezelfde gevoelens kan losmaken als een live event. We brengen je graag in contact met enkele van onze referenties van online shows. De kracht van Sophie is tevens dat zij de funshow eenvoudig kan uitbreiden met een officieel gedeelte. Ze kan ook als geen ander de rol van host, dagvoorzitter of interviewer aannemen. En heb je speciale wensen, wil je een gezamenlijke teamactiviteit of een lied op maat in de show verwerken? Geen probleem, want Sophie doet het allemaal!

Morphen, proeverijen, dansen, zingen, eten, drinken, flirten, fun-foto's, opdrachten... de online Summertime Fun & Music Show is onvergetelijk!

Funky Fun Wheel, Photobooth, Limbo en andere opdrachten - het wordt lachen, gieren, brullen!

De Summertime Fun and Music Show staat bol van opdrachten, leuke showelementen en verrassende ontmoetingen. We nemen je mee in de zomerse wereld van fun & pleasure. Met deze online show leveren wij je het bewijs dat online show echt superleuk is en door alle deelnemers zeer hoog wordt gewaardeerd. De interactie is één van de onderdelen waarmee deze zomershow zich onderscheid van andere online bedrijfsuitjes en spelprogramma's. Wij zorgen ervoor dat de deelnemers elkaar tijdens de show continue kunnen zien op het gezichtenmozaïek. Daarnaast is er doorlopend een chatfunctie waar men gebruik van kan maken en regelmatig halen we één of meerdere van je collega's via spotlighten 'live' de studio in, waarna zij deelnemen aan een leuke contest, wedstrijd of competitie. Bijzonder zijn ook de opdrachten die op het Funky Fun Wheel staan en die door iedereen gedaan moeten worden. Hilariteit alom!

"Cause a little bit of summer is what the whole year is about."

What happens around the Campfire stays at the Campfire

Zie je het al voor je? Na een heerlijke stranddag sluiten jij en je vrienden de zomerdag af rond een groot kampvuur midden op het strand. Die setting brengen wij tijdens de show virtueel in je woonkamer! Terwijl je geniet van de ondergaande zon en nog even een verfrissende duik neemt in de branding, geniet je van de sing & songwriters die met hun gitaar de zwoelste zomerhits brengen. Of kies jij liever voor de Ibiza DJ die de menigte in beweging brengt met lekkere swingende beats? Tijdens de online Summertime Fun & Music Show kan het allemaal! Samen marshmellows roosteren en elkaar sterke gossip's vertellen... zo kom je nog eens wat te weten over je collega's. En dan de barbecue, dit keer vorm gegeven als een uitgebreide zomerse borrelbox. Er zijn diverse invullingen mogelijk: small, medium en XL. En voor de echte party die-hards hebben we zelfs een heuse barbecuebox! En dan, wanneer we zijn aangekomen aan het einde van het programma, gaat nog één keer het dak eraf! Een Braziliaanse brassband zorgt voor een spectaculaire zomerse finale waarop niemand stil kan blijven staan. Hierna volgt een 20 tot 30 minuten durende afterparty met de Summertime DJ!

“If you're not barefoot, then you're overdressed.”

The Summertime Dress to Impress Award uitreiking

Jullie hebben vast al eens een online event meegemaakt. Dit keer wordt het echt volledig anders! In het voortraject wordt de Summertime Dress to Impress Award uitreiking aangekondigd. De opdracht is om tijdens de uitzending je leukste zomeroutfit aan te trekken. Tijdens de show zal de jury drie medewerkers nomineren, die halverwege de show in de studio worden gehaald. Aan het publiek de taak om met applaus aan te geven wie de winnaar is. Hij of zij wint een mooie kledingbon van Zalando. In de zomerse borrelbox zitten overigens allerlei partygimmicks die tijdens de show een rol spelen. Feitelijk kun je de show dus niet zonder de borrelboxen bestellen. Wil je dit toch, dan geldt er een meerprijs op het tarief van de show, waarbij wij alleen de partygadgets via een envelop aan de deelnemers kunnen toesturen. 

Offerte voor jullie online zomerfeest, zomerborrel of bedrijfsuitje ontvangen?

Ben je enthousiast geworden en wil je de online Summertime Fun & Music Show graag voor jullie bedrijfsfeest, zomerfeest, borrel of bedrijfsuitje organiseren? Wij maken graag een offerte Music & Fun Show voor je. Je kunt ons ook bellen via telefoonnummer 010 - 750 4400.

Speciale funshows van 1 uur

Wist je overigens dat we samen met Sophie ook speciale funshows van 1 uur hebben? Bijvoorbeeld de Muzikale Bingo Funshow waar alles draait om muziek en de Fun Quiz Show, een maatwerk funquiz die helemaal op jullie bedrijf wordt afgestemd. 

Meer informatie aanvragen
Offerte aanvragen

Benieuwd welke rol wij als evenementenorganisatie kunnen invullen? Neem contact met ons op.

Contact opnemen
Offerte aanvragen

Volg ons via:

© 2021 Advance Events - Sitemap - Disclaimer - Privacy - Leveringsvoorwaarden
Akkoord met cookies
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kunt cookies ook niet accepteren.