010 - 750 44 00 Contact
Open dag organiseren

Open dag organiseren

Ga jij een open dag organiseren op het bedrijf? Voor de medewerkers, hun partners en kinderen en wellicht zelfs voor omwonenden of relaties? Met een open dag geef je de gasten een kijkje achter de schermen van jullie bedrijf. Een open dag of open huis op het bedrijf is een feestelijk combinatie van infotainment, amusement en gezelligheid. Wij helpen je om van jullie open dag op het bedrijf een geweldig succes te maken.

Meer informatie aanvragen

Een Open Dag organiseren

Een open dag organiseren doe je niet zomaar. Er moet heel veel gebeuren voordat een open dag of open huis op het bedrijf succesvol is. Wij kunnen je hierbij helpen. Samen bedenken we een 'rode draad', waarna wij tal van zaken voor je regelen: van uitnodigingstraject en vergunningaanvraag tot de catering en het boeken van entertainment. 

We geven je deskundige tips en adviezen over hoe je de open dag of het open huis het beste kunt vormgeven en welke onderdelen er nodig zijn. Ook geven we je ideeën over bijvoorbeeld de rondleiding en productdemonstraties. Vooraf zorgen voor een stappenplan, waarin ook de 'to do' onderdelen voor de andere afdelingen opgenomen zijn. Vooraf kun je zelf aangeven welke onderdelen van de organisatie van de open dag je liever in eigen hand wilt houden.

Jullie open dag, een feest voor jong en oud!

Belevingen tijdens de open dag

Een Open Dag op het bedrijf moet tot de verbeelding spreken. Bezoekers worden deelgenoot van iets unieks. Al onze concepten voor open dagen zijn interactief en gericht op beleving. Jullie bedrijf speelt daarin de hoofdrol. De open dag wordt een dag vol beleving met infotainment en WOW-momenten.

Alle onderdelen die nodig zijn voor een open dag op het bedrijf hebben wij in eigen beheer: van tenten, toiletwagens, podia, techniek en meubilair tot diverse foodtrucks, springkussens, belevingsamusement en overig entertainment. Ook zaken zoals de vergunningaanvraag, veiligheid en parkeerbeheer worden feilloos door ons geregeld. Zelfs voor specifieke wensen, zoals bijvoorbeeld afzettingen tijdens de rondleidingen of feestelijke festivaltreintjes, kun je bij ons terecht.

Een open dag is een beleving!

Van robot tot 3D bril... WOW!

We geven je alvast wat voorbeelden van activiteiten die we voor andere opdrachtgevers tijdens een open dag op het bedrijf hebben mogen organiseren:p>

  • maak kennis met een dansende robot in de fabriek
  • maak je eigen 3D print op kantoor 
  • vlieg zelf met een camera drone 
  • beleef de Oculus Rift (3D bril) bij logistiek
  • maak zelf "slijm" in het kinderlaboratorium
  • plant je eigen moestuin in de kas
  • bestuur zelf een containerkraan
  • maak een familiefoto bij de Greenscreen Photostudio
  • doe mee met de kennisquiz tijdens de rondleiding
  • stap in de VR racewagen van Max Verstappen

Overigens kun je als invulling van jullie open dag op het bedrijf ook een festival op het bedrijf organiseren. Ook dit is een verrassend feestformat van Advance Events. Stel je eens voor: jullie eigen festival in je eigen pand of op je eigen terrein, hoe gaaf is dat!

Ga jij een open dag organiseren en wil je meer weten?

Al meer dan 25 jaar organiseren wij open dagen, open huis evenementen en familiedagen. De vijf kernwaarden Kwaliteit, Creativiteit, Innovatief, Persoonlijk en Passie zitten diep in onze organisatie verankerd en vormen hét fundament van alles wat we doen, wie we zijn en waar we voor staan. Wil je meer weten of een offerte ontvangen? Bel ons via 010-7504400 of mail ons.

Meer informatie aanvragen

Cases

pen dag op het bedrijf, open huis op het werk, familiedag op de zaak...bekijk wat Advance events voor andere bedrijven heeft georganiseerd:

Bekijk meer cases

Wij werken voor

Relatie events, openingen, jubileumfeesten, open dagen, personeelsfeesten, personeelsweekend, relatie events... Als evenementenbureau en event partner worden we voor veel evenementen ingezet. We zijn trots te werken voor:

Logo APM Terminals - Advance Events Logo Chemgas - Advance Events
Logo CPM - Advance Events Logo Erasmus - Advance Events
Logo Grontmij - Advance Events Logo Harding - Advance Events
Logo Provimi - Advance Events Logo Schuuring - Advance Events
Logo Independer - Advance Events Logo Nedmag - Advance Events
Logo Franciscus - Advance Events Logo ABB - Advance Events
Logo Intermax - Advance Events Logo Vopak - Advance Events

CONTACT OPNEMEN

Op zoek naar een evenementenbureau voor de totaalorganisatie van je evenement of bedrijfsfeest? Of zoek je een deskundig event partner die bepaalde onderdelen van jullie evenement kan regelen? Benieuwd welke rol wij als evenementenorganisatie kunnen invullen? Neem contact met ons op.

Contact opnemen

Volg ons via:

© 2018 Advance Events - Sitemap - Disclaimer - Privacy - Leveringsvoorwaarden