010 - 750 44 00 Contact
Openingsfeest organiseren

Openingsfeest organiseren

De bouw is gereed en alles staat op z'n plaats. Een ideaal moment om een openingsfeest te organiseren. Ben jij op zoek naar een deskundig eventpartner die je kan helpen bij de organisatie en uitvoering van jullie openingsfeest? Dan zijn wij je graag feestelijk van dienst. Al meer dan 25 jaar organiseren en creëren wij verrassende bedrijfsopeningen en openingsfeesten in heel Nederland.

Meer informatie aanvragen

Openingsfeest in jullie pand

Er is een nieuw pand of de verbouwing is klaar: tijd voor een spetterend openingsfeest! Natuurlijk moet zo'n openingsfeest bij het pand plaatsvinden, dat spreekt voor zich. Maar wat komt er allemaal bij kijken wanneer je een openingsfeest op eigen locatie organiseert? Onze event producers kunnen je hierbij helpen! Tijdens een eerste kennismaking vertellen zij je alles over de onderdelen die van belang zijn zoals veiligheid, vergunningen en dergelijke. Ze controleren of er voldoende ruimte in het pand is en adviseren je indien nodig over een partytent. Ook geven zij tips en suggesties over de invulling van jullie openingsfeest.

Daarna zorgt Advance Events voor een gaaf feestplan met bijzondere WOW-momenten. Ook bij de organisatie en productie nemen wij je alle zorgen uit handen. Hierbij kun je zelf aangeven welke onderdelen je liever in eigen hand houdt en al het overige wordt door ons geregeld. 

Jullie openingsfeest: verrassend, spraakmakend en perfect georganiseerd!

Verrassende WOW momenten

Tijdens een eerste brainstormsessie gaan we dieper in op jullie wensen, eigen ideeën en het budget. Vervolgens gaan wij creatief aan de slag en komen we met een verrassend feestconcept. Het openingsfeest wordt opgebouwd rondom een 'rode draad' die op ludieke wijze overal in terugkomt. We zorgen voor spectaculaire effecten en WOW-momenten.

We creëren een openingsfeest met beleving. Een spectaculaire openingsact, bijzonder amusement, ludieke acts, smakelijke culinaire traktaties en belevingsonderdelen zoals bijvoorbeeld de silent disco, virtual reality of jullie eigen escape room... alle ingrediënten voor een succesvol bedrijfsfeest zijn aanwezig. Nadat het feestplan tot in detail is fijngeslepen en helemaal aansluit bij jullie wensen, wordt alles door ons vormgeven in een gedetailleerd draaiboek. Niets wordt door ons aan het toeval overgelaten. 

Het gemak van een deskundig event partner...

Jullie openingsfeest: totaal- of deelorganisatie

Wanneer je voor de creatie en organisatie van jullie openingsfeest met ons samenwerkt, weet je zeker dat alles tip top wordt geregeld. Je kunt zelf bepalen welke onderdelen je zelf wilt regelen. Alle overige zaken kun je met een gerust hart aan onze event professionals uitbesteden. Tijdens het organisatietraject houden wij je continue op de hoogte over de voortgang en regelmatig worden en productiemeetings gehouden. Je hebt zelf de touwtjes strak in handen, terwijl wij er voor zorgen dat alles wordt geregeld.

Voor ieder openingsfeest wordt een producer ingezet die vanaf het eerste productieoverleg tot aan het weggaan van de gasten je vaste contactpersoon is. Dit zorgt voor korte communicatielijnen en voorkomt ruis. Tijdens jullie openingsfeest kan je zelf gezellig meefeesten, want de regie van het evenement is bij ons in deskundige handen! 

Mogen we ook jullie openingsfeest organiseren?

Wij bieden al meer dan 25 jaar creatieve totaaloplossingen voor evenementen. De vijf kernwaarden Kwaliteit, Creativiteit, Innovatief, Persoonlijk en Passie zitten diep in onze organisatie verankerd en vormen hét fundament van alles wat we doen, wie we zijn en waar we voor staan. Wil je een offerte ontvangen voor jullie bedrijfsopening of openingsfeest? Een afspraak is altijd vrijblijvend en zo gemaakt. Bel 010-7504400 of stuur ons een e-mail

Meer informatie aanvragen

Cases van openingsfeesten

We hebben inmiddels heel wat bedrijfsopeningen mogen organiseren. Bekijk de cases die hieronder staan. Meer over bedrijfsopening.

Bekijk meer cases

Wij werken voor

Relatie events, openingen, jubileumfeesten, open dagen, personeelsfeesten, personeelsweekend, relatie events... Als evenementenbureau en event partner worden we voor veel evenementen ingezet. We zijn trots te werken voor:

Logo APM Terminals - Advance Events Logo Chemgas - Advance Events
Logo CPM - Advance Events Logo Erasmus - Advance Events
Logo Grontmij - Advance Events Logo Harding - Advance Events
Logo Provimi - Advance Events Logo Schuuring - Advance Events
Logo Independer - Advance Events Logo Nedmag - Advance Events
Logo Franciscus - Advance Events Logo ABB - Advance Events
Logo Intermax - Advance Events Logo Vopak - Advance Events

CONTACT OPNEMEN

Op zoek naar een evenementenbureau voor de totaalorganisatie van je evenement of bedrijfsfeest? Of zoek je een deskundig event partner die bepaalde onderdelen van jullie evenement kan regelen? Benieuwd welke rol wij als evenementenorganisatie kunnen invullen? Neem contact met ons op.

Contact opnemen

Volg ons via:

© 2018 Advance Events - Sitemap - Disclaimer - Privacy - Leveringsvoorwaarden