010 - 750 44 00 Contact
contact_visual.jpg

Over ons

Als organisatiebureau creëren, organiseren en produceren evenementen en feesten voor het bedrijfsleven. Met ruim 25 jaar ervaring heb je de garantie te werken met een deskundig event partner. Wij werken met een team van ervaren event managers die allemaal hun sporen in de branche hebben verdiend. Ons gemeenschappelijke doel: van jullie evenement een geweldig succes maken!

Van oorsprong een familiebedrijf

Advance Events is van oorsprong een familiebedrijf. Ook vandaag de dag staat de familie Brouwer aan het roer van de onderneming. Naast multinationals en MKB bedrijven zijn veel grote en kleine familiebedrijven klant bij Advance Events. 

Kernwaarden en missie

De vijf kernwaarden Kwaliteit, Creativiteit, Innovatie, Persoonlijk en Passie zitten diep in onze organisatie verankerd en vormen hét fundament van alles wat we doen, wie we zijn en waar we voor staan. Onze missie is een toonaangevende partner te zijn voor de creatie, organisatie en productie van inspirerende en doeltreffende bedrijfsevenementen. Daarbij ondernemen we bewust. Om bij te dragen aan de resultaten van onze klanten en aan onze omgeving.

Onze kracht

Onze kracht? Doen wat je zegt en altijd met een tomeloze inzet. Om te verrassen, te ontzorgen en de verwachtingen altijd te overtreffen. 

Meerdere disciplines in eigen beheer

Wij hebben meerdere event-disciplines in eigen beheer, zoals design, creatie, opmaak, IT etc. Daarnaast werken wij met ervaren preferred suppliers die voldoen aan onze strenge kwaliteitseisen. Gezamenlijk brengen we je een unieke combinatie van materialen, diensten en middelen waarmee we de mooiste evenementen neerzetten, misschien wel jouw event! Daarnaast hebben wij een enorm magazijn met allerlei unieke event materialen die we graag ook voor jullie evenement inzetten.

De zekerheid van een professional

Wij zijn continue bezig met de ontwikkeling van ons bedrijf, onze producten en diensten. Ook onze medewerkers houden zich dagelijks op de hoogte van de allerlaatste trends en regelgeving. Opleiding en training zijn een vast onderdeel van onze bedrijfsvoering. Alle Event Managers hebben niet alleen BHV, maar ook het VCA-vol diploma, waardoor we de events zelfs volledig VCA gecertificeerd kunnen uitvoeren. Wel zo veilig.

Totaalverzorging of deelverzorging

Veelal schakelen bedrijven ons in voor het gehele organisatietraject: van creatie tot uitvoering. De laatste tijd werken wij ook steeds meer als event partner voor bepaalde onderdelen van het evenement. Bij deze 'deelorganisatie' zorgen we samen met jou voor het totaalpakket, waarbij jij zelf kunt bepalen welke onderdelen je aan ons uitbesteed. 

Hands-on, no-nonsense en doortastend

Ons bedrijf is gevestigd in Schiedam en we werken door heel Nederland. “Niet lullen maar poetsen, hands-on, flexibel, no-nonsense en doortastend”: ons DNA is nu eenmaal zo. Ontdek ons stappenplan voor een succesvol evenement.

Kennismaken?

Elkaar echt leren kennen kan alleen 'live'. We komen graag langs voor een kopje koffie of thee. Bel ons via 010 - 750 4400. Je kunt ons natuurlijk ook een e-mail sturen.

Volg ons op facebook

 

Meer informatie aanvragen

Cases

Evenementenbedrijf Advance Events zorgt voor spraakmakende evenementen met impact! Laat je inspireren door cases van andere bedrijfsevenementen, georganiseerd door ons evenementenbureau. #advanceevents #verrassendveelzijdig 

Bekijk meer cases

Wij werken voor

Relatie events, openingen, jubileumfeesten, open dagen, personeelsfeesten, personeelsweekend, relatie events... Als evenementenbureau en event partner worden we voor veel evenementen ingezet. We zijn trots te werken voor:

Logo APM Terminals - Advance Events Logo Chemgas - Advance Events
Logo CPM - Advance Events Logo Erasmus - Advance Events
Logo Grontmij - Advance Events Logo Harding - Advance Events
Logo Provimi - Advance Events Logo Schuuring - Advance Events
Logo Independer - Advance Events Logo Nedmag - Advance Events
Logo Franciscus - Advance Events Logo ABB - Advance Events
Logo Intermax - Advance Events Logo Vopak - Advance Events

CONTACT OPNEMEN

Op zoek naar een evenementenbureau voor de totaalorganisatie van je evenement of bedrijfsfeest? Of zoek je een deskundig event partner die bepaalde onderdelen van jullie evenement kan regelen? Benieuwd welke rol wij als evenementenorganisatie kunnen invullen? Neem contact met ons op.

Contact opnemen

Volg ons via:

© 2018 Advance Events - Sitemap - Disclaimer - Privacy - Leveringsvoorwaarden