010 - 750 44 00 Contact
Kantoor-Advance-Events.jpg

Over ons

Als organisatiebureau creëren, organiseren en produceren evenementen en feesten voor het bedrijfsleven. Met ruim 25 jaar ervaring heb je de garantie te werken met een deskundig event partner. Wij werken met een team van ervaren event managers die allemaal hun sporen in de branche hebben verdiend. Ons gemeenschappelijke doel: van jullie evenement  een geweldig succes maken!

Kernwaarden en missie

De vijf kernwaarden Kwaliteit, Creativiteit, Innovatie, Persoonlijk en Passie zitten diep in onze organisatie verankerd en vormen hét fundament van alles wat we doen, wie we zijn en waar we voor staan. Onze missie is een toonaangevende partner te zijn voor de creatie, organisatie en productie van inspirerende en doeltreffende bedrijfsevenementen. Daarbij ondernemen we bewust. Om bij te dragen aan de resultaten van onze klanten en aan onze omgeving.

Onze kracht

Onze kracht? Doen wat je beloofd, met een tomeloze inzet. Om te verrassen, te ontzorgen en de verwachtingen te overtreffen. Wil je een offerte ontvangen of een advies- en inspiratiegesprek? Een afspraak is zo gemaakt (of bel 010-7504400).

Ingetogen of uitbundig, zakelijk of juist feestelijk

Ieder evenement is uniek. Jullie wensen en doelstelling vertalen wij in een verrassend maatwerk event. Formeel of informeel, ingetogen of uitbundig, zakelijk of feestelijk... We maken jullie evenement inspirerend en altijd doeltreffend.

Meerdere disciplines in eigen beheer

Wij hebben meerdere event-disciplines in eigen beheer, zoals design, creatie, opmaak, IT etc. Daarnaast werken wij met ervaren preferred suppliers die voldoen aan onze strenge kwaliteitseisen. Gezamenlijk brengen we je een unieke combinatie van materialen, diensten en middelen waarmee we de mooiste evenementen neerzetten, misschien wel jouw event!

De zekerheid van een professional

Wij zijn continue bezig met de ontwikkeling van ons bedrijf, onze producten en diensten. Ook onze medewerkers houden zich dagelijks op de hoogte van de allerlaatste trends en regelgeving. Opleiding en training zijn een vast onderdeel van onze bedrijfsvoering. Alle Event Managers hebben niet alleen BHV, maar ook het VCA-vol diploma, waardoor we de events zelfs volledig VCA gecertificeerd kunnen uitvoeren. Wel zo veilig.

Totaalverzorging of deelverzorging

Veelal schakelen bedrijven ons in voor het gehele organisatietraject: van creatie tot uitvoering. De laatste tijd werken wij ook steeds meer als event partner voor bepaalde onderdelen van het evenement. Bij deze 'deelorganisatie' zorgen we samen met jou voor het totaalpakket, waarbij jij zelf kunt bepalen welke onderdelen je aan ons uitbesteed. Het is daarbij zelfs mogelijk om de losse event onderdelen voor je te verzorgen, zelfs wanneer je de organisatie helemaal zelf doet. We verheugen ons nu al op de samenwerking voor bijvoorbeeld jullie personeelsfeest, relatie evenement of jullie eigen openingsfestival...

Hands-on, no-nonsense en doortastend

Ons bedrijf is gevestigd in Rotterdam en we werken door heel Nederland. “Niet lullen maar poetsen, hands-on, flexibel, no-nonsense en doortastend”: ons Rotterdamse DNA is nu eenmaal zo. Ontdek ons stappenplan voor een succesvol evenement.

Kennismaken?

Elkaar echt leren kennen kan alleen 'live'. We komen graag langs voor een kopje koffie of thee. Bel ons via 010 - 750 4400. Je kunt ons natuurlijk ook een e-mail sturen.

Volg ons op facebook

 

Meer informatie aanvragen

Cases

Beleving, zintuigen prikkelen, een onuitwisbare indruk... Laat je inspireren door cases van andere bedrijfsevenementen, georganiseerd door evenementenbureau Advance Events - event partner met totaaloplossingen voor ieder denkbaar bedrijfsevenement.

Bekijk meer cases

Wij werken voor

Relatie events, openingen, jubileumfeesten, open dagen, personeelsfeesten, personeelsweekend, relatie events... Als evenementenbureau en event partner worden we voor veel evenementen ingezet. We zijn trots te werken voor:

Logo APM Terminals - Advance Events Logo Chemgas - Advance Events
Logo CPM - Advance Events Logo Erasmus - Advance Events
Logo Grontmij - Advance Events Logo Harding - Advance Events
Logo Provimi - Advance Events Logo Schuuring - Advance Events
Logo Independer - Advance Events Logo Nedmag - Advance Events
Logo Franciscus - Advance Events Logo ABB - Advance Events
Logo Intermax - Advance Events Logo Vopak - Advance Events

CONTACT OPNEMEN

Op zoek naar een evenementenbureau voor de totaalorganisatie van je evenement of bedrijfsfeest? Of zoek je een deskundig event partner die bepaalde onderdelen van jullie evenement kan regelen? Benieuwd welke rol wij als evenementenorganisatie kunnen invullen? Neem contact met ons op.

Contact opnemen

Volg ons via:

© 2017 Advance Events - Sitemap - Disclaimer - Privacy - Leveringsvoorwaarden