010 - 750 44 00 Contact
contact_visual.jpg

Hoe we werken

Ieder evenement, groot of klein, vraagt om een unieke werkwijze en een doordachte aanpak. Hieronder ons stappenplan:

1) Wederzijdse kennismaking

Tijdens een (persoonlijk) kennismakingsgesprek leren wij jullie, de organisatie en de vraag kennen. Vice Versa leren jullie ons kennen. Wij verdiepen ons in de vraag, de randvoorwaarden, doelstelling en de specifieke wensen.

2) Brainstormen en ideeën bedenken

Hierna volgt het brainstormproces. Meerdere vak-specialisten buigen zich over jullie ‘case’ waardoor er een uniek event concept ontstaat dat volledig is afgestemd op de doelstelling en doelgroep. Er ontstaat een ruwe schets die tot in de puntjes wordt uitgewerkt.

3) Productie en coördinatie

Vervolgens gaan onze Event Producers aan de slag met de productie. Er is altijd een vast team van 2 Event Producers bij jullie evenement betrokken. Zij zijn het vaste aanspreekpunt. Wel zo handig, het voorkomt ruis en de communicatie gaat sneller. 

4) Uitvoering

En dan is het zover… De dag van het evenement. Onze Event Producers  zijn er al vroeg bij om er voor te zorgen dat alles vlekkeloos verloopt. Toeleveranciers worden door ons opgevangen, techniek en catering gecontroleerd, veiligheid nagelopen en het personeel geïnstrueerd. Zelfs de ‘peuken voor de ingang’ worden door ons opgeveegd. Op het moment suprême staat alles er spik en span bij en is iedereen in de hoogste staat van paraatheid! Let the show begin! 

5) Nazorg

Voor ons is het evenement nog niet afgelopen nadat het applaus in ontvangst is genomen. De foto’s worden op de website gezet en indien gewenst versturen wij persberichten. In vele gevallen zorgen wij zelfs voor een survey om de ROI (return on investment) van het evenement te bepalen en alvast plannen te bedenken voor het toekomstige evenement. Meten is weten! Ook in de evenementenbranche!

Contact

Benieuwd naar de invulling van het stappenplan voor jullie evenement? Neem via de e-mail contact met ons op of bel ons voor een afspraak via telefoon 010 - 7504400.

Volg ons op facebook

 

Meer informatie aanvragen

Cases

Evenementenbedrijf Advance Events zorgt voor spraakmakende evenementen met impact! Laat je inspireren door cases van andere bedrijfsevenementen, georganiseerd door ons evenementenbureau. #advanceevents #verrassendveelzijdig 

Bekijk meer cases

Wij werken voor

Relatie events, openingen, jubileumfeesten, open dagen, personeelsfeesten, personeelsweekend, relatie events... Als evenementenbureau en event partner worden we voor veel evenementen ingezet. We zijn trots te werken voor:

Logo APM Terminals - Advance Events Logo Chemgas - Advance Events
Logo CPM - Advance Events Logo Erasmus - Advance Events
Logo Grontmij - Advance Events Logo Harding - Advance Events
Logo Provimi - Advance Events Logo Schuuring - Advance Events
Logo Independer - Advance Events Logo Nedmag - Advance Events
Logo Franciscus - Advance Events Logo ABB - Advance Events
Logo Intermax - Advance Events Logo Vopak - Advance Events

CONTACT OPNEMEN

Op zoek naar een evenementenbureau voor de totaalorganisatie van je evenement of bedrijfsfeest? Of zoek je een deskundig event partner die bepaalde onderdelen van jullie evenement kan regelen? Benieuwd welke rol wij als evenementenorganisatie kunnen invullen? Neem contact met ons op.

Contact opnemen

Volg ons via:

© 2018 Advance Events - Sitemap - Disclaimer - Privacy - Leveringsvoorwaarden