010 - 750 44 00 Contact
contact_visual.jpg

Wat we doen

Met de evenementen die wij organiseren maken wij een vertaalslag van jullie wensen en doelstellingen naar een evenement met beleving. Het is bewezen dat live-events resultaat geven. Het event zet mensen in beweging, zorgt voor motivatie of laat de boodschap nog beter overkomen. Wij adviseren over de strategie om je doelstelling te bereiken en de rol van het evenement daarin. Waar nodig kan onze vaste communicatiepartner aanvullend advies geven over offline en online communicatietrajecten die uitstekend met het evenement te combineren zijn. Maar we doen meer... 

Van eerste idee tot give-away

Naast de concept creatie zorgen we voor de gehele organisatie en coördinatie. We leggen afspraken vast met artiesten, leveranciers en locaties. We briefen de catering, verzorgen de aankleding, regelen de juiste techniek en indien nodig vragen we de vergunningen aan. We bedenken een aantrekkelijk uitnodigingstraject, maken de feestwebsite en zorgen voor een digitale aanmeldingsmodule. Tevens regelen we het vervoer en waarborgen de veiligheid. Alles wordt van minuut tot minuut in het draaiboek opgenomen.

Samen met jullie volgt er een locatiebezoek, gaan we kijken bij bands en hebben we een proefdiner. Op de dag van het evenement zorgen onze producers er voor dat alles vlekkeloos wordt geregeld en dat alles volgens draaiboek gaat. Waar nodig grijpen wij terplekke in. Na het evenement zorgen we voor een leuk 'after' traject en wordt de ROI in kaart gebracht.

Verwachtingen overtreffen

Tijdens alle evenementen zorgen we voor verrassingen en we proberen altijd de verwachting van zowel de opdrachtgever als de gast te overtreffen! Mensen blij maken... Daar draait het om! Maak kennis met ons stappenplan voor een succesvol evenement.

Niet voor niets is onze naam Advance Events!

Met ruim 25 jaar ervaring durven we met gepaste trots te zeggen dat we echte ervaringsdeskundigen zijn. We denken aan de kleinste details, geven je deskundige tips en adviezen, behoeden je voor 'valkuilen' en zorgen voor antwoorden op vragen als ‘what if’. “Vooruit zien is regeren”… Niet voor niets is onze bedrijfsnaam Advance Events! 

Wat we doen

Wij bedenken, organiseren en produceren evenementen voor het bedrijfsleven zoals:

Kennismaken?

Een afspraak is zo gemaakt. Bel ons voor een kennismaking op telefoon 010 - 750 4400. Mailen kan natuurlijk ook.

Volg ons op facebook

 

Meer informatie aanvragen

Cases

Evenementenbedrijf Advance Events zorgt voor spraakmakende evenementen met impact! Laat je inspireren door cases van andere bedrijfsevenementen, georganiseerd door ons evenementenbureau. #advanceevents #verrassendveelzijdig 

Bekijk meer cases

Wij werken voor

Relatie events, openingen, jubileumfeesten, open dagen, personeelsfeesten, personeelsweekend, relatie events... Als evenementenbureau en event partner worden we voor veel evenementen ingezet. We zijn trots te werken voor:

Logo APM Terminals - Advance Events Logo Chemgas - Advance Events
Logo CPM - Advance Events Logo Erasmus - Advance Events
Logo Grontmij - Advance Events Logo Harding - Advance Events
Logo Provimi - Advance Events Logo Schuuring - Advance Events
Logo Independer - Advance Events Logo Nedmag - Advance Events
Logo Franciscus - Advance Events Logo ABB - Advance Events
Logo Intermax - Advance Events Logo Vopak - Advance Events

CONTACT OPNEMEN

Op zoek naar een evenementenbureau voor de totaalorganisatie van je evenement of bedrijfsfeest? Of zoek je een deskundig event partner die bepaalde onderdelen van jullie evenement kan regelen? Benieuwd welke rol wij als evenementenorganisatie kunnen invullen? Neem contact met ons op.

Contact opnemen

Volg ons via:

© 2018 Advance Events - Sitemap - Disclaimer - Privacy - Leveringsvoorwaarden