010 - 750 44 00 Contact
Kantoor-Advance-Events.jpg

Wie we zijn

Wij bieden creatieve totaaloplossingen voor evenementen. De afgelopen 25 jaar hebben we meer evenementen georganiseerd dan dat er belletjes in een glas Champagne zitten. Bedrijfsopeningen waarop een minister spreekt, sprookjesachtige personeelsfeesten tot familiedagen in festivalsfeer. Soms voor 50, soms voor 2.500 gasten.

De vijf kernwaarden Kwaliteit, Creativiteit, Innovatief, Persoonlijk en Passie zitten diep in onze organisatie verankerd en vormen hét fundament van alles wat we doen, wie we zijn en waar we voor staan.

Onze kracht? Doen wat je beloofd, met een tomeloze inzet. Om te verrassen, te ontzorgen en de verwachtingen te overtreffen. Wil je een offerte ontvangen of een gratis advies- en inspiratiegesprek van 1 uur? Een afspraak is zo gemaakt.

Onze missie is een toonaangevende partner te zijn voor inspirerende en doeltreffende bedrijfsevenementen. Met een Hollandse nuchterheid zeggen wij liever dat we gewoon een uitstekend evenement willen leveren. We werken daarom altijd aan langdurige relaties met klanten en blijven innoveren. Daarbij ondernemen we bewust en zijn we partner van MVO-Nederland. Om bij te dragen aan de resultaten van onze klanten en aan onze omgeving.

Veelal schakelen bedrijven ons in voor het gehele organisatietraject: van creatie tot uitvoering. De laatste tijd werken wij ook steeds vaker als event partner voor bepaalde onderdelen van het evenement. Bij deze 'deelorganisatie of coproductie' doen we sec die onderdelen van het evenement die aan ons worden uitbesteed. Van creatie, coördinatie tot productie.

Wil je een afspraak voor een nadere kennismaking of vrijblijvende brainstormsessie? Neem contact op of bel ons via telefoon 010 - 750 4400. Je kunt ook onderstaande contactbutton gebruiken.

Volg ons op facebook

 

Meer informatie aanvragen

Cases

Beleving, zintuigen prikkelen, een onuitwisbare indruk... Laat je inspireren door cases van andere bedrijfsevenementen, georganiseerd door evenementenbureau Advance Events - event partner met totaaloplossingen voor ieder denkbaar bedrijfsevenement.

Bekijk meer cases

Wij werken voor

Relatie events, openingen, jubileumfeesten, open dagen, personeelsfeesten, personeelsweekend, relatie events... Als evenementenbureau en event partner worden we voor veel evenementen ingezet. We zijn trots te werken voor:

Logo APM Terminals - Advance Events Logo Chemgas - Advance Events
Logo CPM - Advance Events Logo Erasmus - Advance Events
Logo Grontmij - Advance Events Logo Harding - Advance Events
Logo Provimi - Advance Events Logo Schuuring - Advance Events
Logo Independer - Advance Events Logo Nedmag - Advance Events
Logo Franciscus - Advance Events Logo ABB - Advance Events
Logo Intermax - Advance Events Logo Vopak - Advance Events

CONTACT OPNEMEN

Op zoek naar een evenementenbureau voor de totaalorganisatie van je evenement of bedrijfsfeest? Of zoek je een deskundig event partner die bepaalde onderdelen van jullie evenement kan regelen? Benieuwd welke rol wij als evenementenorganisatie kunnen invullen? Neem contact met ons op.

Contact opnemen

Volg ons via:

© 2017 Advance Events - Sitemap - Disclaimer - Privacy - Leveringsvoorwaarden