010 - 750 44 00 Contact
evenementenbureau-advance-events-rotterdam.jpg

Personeelsevenement

Ben je op zoek naar een onvergetelijke invulling van jullie personeelsevenement? De deskundige event managers van Advance Events helpen je bij de creatie en organisatie van een spraakmakend event.
Meer informatie aanvragen

Personeelsevenement organiseren

Elk personeelsevenement is maatwerk en wordt afgestemd op het bedrijf, de gasten en de doelstelling. Vertel ons je wensen en budget, waarna wij je verrassen met een creatief en spraakmakend plan voor het personeelsevenement. Weet je al voor welk type evenement je een voorstel wilt ontvangen? Wordt het een jubileumfeest, personeelsfeest of dit keer een personeelsweekend? Eén ding is zeker: het wordt onvergetelijk!

 

Cases van personeelsevenementen

Teambuilding met powerboats, dansende robots in de fabriek tijdens de open dag, een familiedag in de gevangenis, around the world tijdens het jubileumfeest, een Expeditie Robinson weekend op de Veluwe. Laat je inspireren door personeelsevenementen van anderen.

Bekijk meer cases

Wij werken voor

Relatie events, openingen, jubileumfeesten, open dagen, personeelsfeesten, personeelsweekend, relatie events... Als evenementenbureau en event partner worden we voor veel evenementen ingezet. We zijn trots te werken voor:

Logo APM Terminals - Advance Events Logo Chemgas - Advance Events
Logo CPM - Advance Events Logo Erasmus - Advance Events
Logo Grontmij - Advance Events Logo Harding - Advance Events
Logo Provimi - Advance Events Logo Schuuring - Advance Events
Logo Independer - Advance Events Logo Nedmag - Advance Events
Logo Franciscus - Advance Events Logo ABB - Advance Events
Logo Intermax - Advance Events Logo Vopak - Advance Events

CONTACT OPNEMEN

Op zoek naar een evenementenbureau voor de totaalorganisatie van je evenement of bedrijfsfeest? Of zoek je een deskundig event partner die bepaalde onderdelen van jullie evenement kan regelen? Benieuwd welke rol wij als evenementenorganisatie kunnen invullen? Neem contact met ons op.

Contact opnemen

Volg ons via:

© 2018 Advance Events - Sitemap - Disclaimer - Privacy - Leveringsvoorwaarden