010 - 750 44 00 Contact
evenementenbureau-advance-events-rotterdam.jpg

Personeelsevenement

Je bent op zoek naar een leuk personeelsevenement dat past bij jullie bedrijf. Maar je zoekt ook een deskundig event partner die je kan helpen bij de organisatie en uitvoering van het personeelsevenement. Advance Events is je graag feestelijk van dienst. Onze ervaren en deskundige event producers bedenken een verrassend plan, zorgen daarna voor een gedegen organisatie en staan garant voor een perfecte uitvoering.
Meer informatie aanvragen

Personeelsevenement organiseren

Van een bedrijfsuitje met een zeepkistenrace tot een experience in fort Pampus, van Expeditie Company tot de Family Fun Day en van een zeilweekend op het IJsselmeer tot een groots "Vrienden Van" feest... in de afgelopen jaren hebben wij honderden verrassende personeelsevenementen mogen organiseren.

Vertel ons je wensen, je budget en je doelstelling, dan vertalen wij die in een creatief en verrassend concept voor een personeelsevenement dat past bij jullie bedrijf en jullie medewerkers. Wist je dat je ons ook kunt inschakelen voor personeelsweekends en open huis events? 

Cases van personeelsevenementen

Teambuilding met powerboats, dansende robots in de fabriek tijdens de open dag, een familiedag in de gevangenis, around the world tijdens het jubileumfeest, een Expeditie Robinson weekend op de Veluwe. Laat je inspireren door personeelsevenementen van anderen.

Bekijk meer cases

Wij werken voor

Relatie events, openingen, jubileumfeesten, open dagen, personeelsfeesten, personeelsweekend, relatie events... Als evenementenbureau en event partner worden we voor veel evenementen ingezet. We zijn trots te werken voor:

Logo APM Terminals - Advance Events Logo Chemgas - Advance Events
Logo CPM - Advance Events Logo Erasmus - Advance Events
Logo Grontmij - Advance Events Logo Harding - Advance Events
Logo Provimi - Advance Events Logo Schuuring - Advance Events
Logo Independer - Advance Events Logo Nedmag - Advance Events
Logo Franciscus - Advance Events Logo ABB - Advance Events
Logo Intermax - Advance Events Logo Vopak - Advance Events

CONTACT OPNEMEN

Op zoek naar een evenementenbureau voor de totaalorganisatie van je evenement of bedrijfsfeest? Of zoek je een deskundig event partner die bepaalde onderdelen van jullie evenement kan regelen? Benieuwd welke rol wij als evenementenorganisatie kunnen invullen? Neem contact met ons op.

Contact opnemen

Volg ons via:

© 2018 Advance Events - Sitemap - Disclaimer - Privacy - Leveringsvoorwaarden