010 - 750 44 00 Contact
Personeelsfeest

Personeelsfeest

Wil je een verrassend personeelsfeest organiseren? Wij zijn expert in de organisatie van onvergetelijke personeelsfeesten en brengen je creatieve feestideëen, originele feestthema’s en onverwachte Wow-momenten. Onze Event Managers hebben jarenlange ervaring en helpen je om van jullie personeelsfeest een geweldig succes te maken. 

Meer informatie aanvragen

Verrassend personeelsfeest

Zoek je een verrassend en spraakmakend personeelsfeest? Een bedrijfsfeest dat een onvergetelijke WOW ervaring geeft? Een feestavond waarin beleving, fun en pleasure voorop staan en perfect georganiseerd is? Dan zijn wij als evenementenbureau graag je event partner. Al jaren lang organiseren wij feestelijke bedrijfsevenementen. Wanneer je voor de organisatie van het personeelsfeest samenwerkt met Advance Events ben je verzekerd van kwaliteit, creativiteit en een uitstekende verzorging.

Creatief, origineel en onverwacht!

Wow-momenten

Een personeelsfeest moet een beleving zijn die past bij het publiek. Wij helpen je een personeelsfeest te organiseren waarmee je indruk maakt! Gebaseerd op jullie wensen bedenken we een creatief feestplan, vol met beleving en WOW-momenten. Als het plan je aanspreekt verzorgen wij daarna alles dat nodig is: uitnodigingen, een feestwebsite, gastenvervoer, bands, artiesten, catering, amusement en natuurlijk de feestlocatie. Alles wordt feilloos voor je geregeld. Tijdens het personeelsfeest zorgen wij tevens voor de regie en coördinatie, zodat jij zelf heerlijk kunt meefeesten. 

Onze cases: inspiratie voor jullie personeelsfeest

Cases van personeelsfeesten

op onze website hebben we diverse cases omschreven van personeelsfeesten die wij hebben mogen organiseren. Een ideale bron waar je terecht kunt voor feestinspiratie. Daarnaast krijg je een goed beeld van onze manier van werken en de referenties waarvoor wij evenementen organiseren, zoals ASML, Independer, Erasmus Universiteit, Mokveld, Koppert en vele anderen. Wij organiseren feesten vanaf 100 personen. We brengen maatwerk maar ook voor een themafeest kun je bij ons terecht.

Offertel voor jullie personeelsfeest

Ben je benieuwd hoe wij jullie wensen vertalen in een verrassend feestconcept? Daag ons uit en neem contact met ons op. Bel ons kantoor op telefoon 010-7504400 of stuur een e-mail. Je kunt ook het contactformulier invullen.

Meer informatie aanvragen

Personeelsfeest organiseren: inspiratie nodig?

In ons case overzicht zijn diverse personeelsfeesten genoemd die wij voor anderen mochten organiseren. Laat je inspireren door de wijze waarop anderen het personeelsfeest samen met Advance Events hebben ingevuld.

Bekijk meer cases

Wij werken voor

Relatie events, openingen, jubileumfeesten, open dagen, personeelsfeesten, personeelsweekend, relatie events... Als evenementenbureau en event partner worden we voor veel evenementen ingezet. We zijn trots te werken voor:

Logo APM Terminals - Advance Events Logo Chemgas - Advance Events
Logo CPM - Advance Events Logo Erasmus - Advance Events
Logo Grontmij - Advance Events Logo Harding - Advance Events
Logo Provimi - Advance Events Logo Schuuring - Advance Events
Logo Independer - Advance Events Logo Nedmag - Advance Events
Logo Franciscus - Advance Events Logo ABB - Advance Events
Logo Intermax - Advance Events Logo Vopak - Advance Events

CONTACT OPNEMEN

Op zoek naar een evenementenbureau voor de totaalorganisatie van je evenement of bedrijfsfeest? Of zoek je een deskundig event partner die bepaalde onderdelen van jullie evenement kan regelen? Benieuwd welke rol wij als evenementenorganisatie kunnen invullen? Neem contact met ons op.

Contact opnemen

Volg ons via:

© 2018 Advance Events - Sitemap - Disclaimer - Privacy - Leveringsvoorwaarden