010 - 750 44 00 Contact
Personeelsfeest organiseren

Personeelsfeest organiseren

Ga jij een personeelsfeest organiseren en zoek je een professioneel event partner die je hierbij kan helpen? Wij zijn je graag feestelijk van dienst en kunnen je helpen een personeelsfeest te organiseren waar nog lang over nagesproken wordt. Je kunt ons voor jullie personeelsfeest op twee manieren inschakelen: voor de organisatie van bepaalde onderdelen of voor de totaalorganisatie, waarbij we alles van A tot Z voor je regelen en je zelf nergens geen omkijken meer naar hebt. 

Meer informatie aanvragen

Verrassend personeelsfeest organiseren

Zoek je een verrassend en spraakmakend personeelsfeest? Een bedrijfsfeest dat een onvergetelijke WOW ervaring geeft? Een feestavond waarin beleving, fun en pleasure voorop staan en perfect georganiseerd is? Dan zijn wij als evenementenbureau graag je event partner. Al meer dan 25 jaar zijn wij eventspecialist in feestelijke bedrijfsevenementen. Wanneer je voor de organisatie van het personeelsfeest samenwerkt met Advance Events ben je verzekerd van kwaliteit, creativiteit en een uitstekende verzorging.

Jullie personeelsfeest: verrassend, beleving en een onvergetelijke WOW-ervaring!

Personeelsfeest met Wow-momenten

Een personeelsfeest organiseren is iets dat je niet zomaar doet. Het feest moet een beleving zijn die past bij het publiek en waarover men nog lang napraat. Wij helpen je een personeelsfeest te organiseren waarmee je indruk maakt! Gebaseerd op jullie wensen bedenken we een creatief feestplan, vol met beleving en WOW-momenten. Als het plan je aanspreekt zorgen wij voor alles dat nodig is om er een succes van te maken. Uitnodigingen, een feestwebsite, gastenvervoer, bands, artiesten, catering, amusement en natuurlijk de feestlocatie... alles wordt feilloos voor je geregeld. Ook tijdens het personeelsfeest zorgen wij voor de regie en coördinatie, zodat je zelf heerlijk kunt meefeesten. Kortom; of het nu gaat om een personeelsfeest voor 150 gasten of een bedrijfsfeest voor 2.500 medewerkers... wij zorgen voor een feest met IMPACT!

Ga jij een personeelsfeest organiseren en wil je meer weten?

Wij zijn al jaren actief in de organisatie van personeelsfeesten en bedrijfsfeesten. De vijf kernwaarden Kwaliteit, Creativiteit, Innovatief, Persoonlijk en Passie zitten diep in onze organisatie verankerd en vormen hét fundament van alles wat we doen, wie we zijn en waar we voor staan. Ga jij binnenkort een personeelsfeest organiseren en wil je meer weten? Neem contact met ons op of bel 010-7504400. Wij maken graag een eerste vrijblijvend praatplan voor jullie personeelsfeest.

Meer informatie aanvragen

Personeelsfeest organiseren: inspiratie nodig?

Ga je een personeelsfeest organiseren en zoek je inspiratie en ideeën? Bekijk de volgende cases van andere personeelsfeesten en bedrijfsfeesten waarin Advance Events als totaalorganisator of deelorganisator een rol heeft gespeeld:

Bekijk meer cases

Wij werken voor

Relatie events, openingen, jubileumfeesten, open dagen, personeelsfeesten, personeelsweekend, relatie events... Als evenementenbureau en event partner worden we voor veel evenementen ingezet. We zijn trots te werken voor:

Logo APM Terminals - Advance Events Logo Chemgas - Advance Events
Logo CPM - Advance Events Logo Erasmus - Advance Events
Logo Grontmij - Advance Events Logo Harding - Advance Events
Logo Provimi - Advance Events Logo Schuuring - Advance Events
Logo Independer - Advance Events Logo Nedmag - Advance Events
Logo Franciscus - Advance Events Logo ABB - Advance Events
Logo Intermax - Advance Events Logo Vopak - Advance Events

CONTACT OPNEMEN

Op zoek naar een evenementenbureau voor de totaalorganisatie van je evenement of bedrijfsfeest? Of zoek je een deskundig event partner die bepaalde onderdelen van jullie evenement kan regelen? Benieuwd welke rol wij als evenementenorganisatie kunnen invullen? Neem contact met ons op.

Contact opnemen

Volg ons via:

© 2018 Advance Events - Sitemap - Disclaimer - Privacy - Leveringsvoorwaarden