010 - 750 44 00 Contact
evenementenbureau-relatie-evenement-advance-events_3.jpg

Relatie evenement

Relatie evenementen zijn een belangrijke tool voor event marketing. Het is een doeltreffend middel om klanten in beweging te brengen, te binden of samen iets moois te vieren. Onze event professionals helpen je graag bij de creatie en organisatie.
Meer informatie aanvragen

Relatie evenement organiseren

Een relatie evenement kan op meerdere momenten worden ingezet. Bijvoorbeeld bij een bedrijfsjubileum, de opening van een nieuw pand, een fusie of de introductie van een nieuw product of dienst. Daarnaast is het relatie evenement een doeltreffende tool voor klantenbinding. Voor welk relatie evenement zou jij meer over onze mogelijkheden willen weten?

Cases van relatie evenementen

Laat je inspireren door cases van relatie evenementen die wij hebben georganiseerd. Van een opening met de kleinste lasershow ter wereld tot een 50-jarig bedrijfsjubileum met de Koning als gast.

Bekijk meer cases

Wij werken voor

Relatie events, openingen, jubileumfeesten, open dagen, personeelsfeesten, personeelsweekend, relatie events... Als evenementenbureau en event partner worden we voor veel evenementen ingezet. We zijn trots te werken voor:

Logo APM Terminals - Advance Events Logo Chemgas - Advance Events
Logo CPM - Advance Events Logo Erasmus - Advance Events
Logo Grontmij - Advance Events Logo Harding - Advance Events
Logo Provimi - Advance Events Logo Schuuring - Advance Events
Logo Independer - Advance Events Logo Nedmag - Advance Events
Logo Franciscus - Advance Events Logo ABB - Advance Events
Logo Intermax - Advance Events Logo Vopak - Advance Events

CONTACT OPNEMEN

Op zoek naar een evenementenbureau voor de totaalorganisatie van je evenement of bedrijfsfeest? Of zoek je een deskundig event partner die bepaalde onderdelen van jullie evenement kan regelen? Benieuwd welke rol wij als evenementenorganisatie kunnen invullen? Neem contact met ons op.

Contact opnemen

Volg ons via:

© 2018 Advance Events - Sitemap - Disclaimer - Privacy - Leveringsvoorwaarden