010 - 750 44 00 Contact
evenementenbureau-relatie-evenement-advance-events_3.jpg

Relatie evenement

Het evenement is een perfecte springplank voor een langdurige klantrelatie. Daarnaast zorgen relatie evenementen voor extra binding en daarmee continuïteit. Als deskundig event partner helpen wij je een doeltreffend relatie evenement te organiseren.
Meer informatie aanvragen

Relatie evenement organiseren

Ga je een relatie evenement organiseren? Dan is het goed te weten welke mogelijkheden er zijn. Wij geven je graag advies over welk type relatie evenement het beste bij jullie strategie en doelstelling past. Vervolgens vertalen we jullie wensen in een verrassend concept voor een relatie evenement met impact!

Cases van relatie evenementen

Laat je inspireren door cases van relatie evenementen die wij voor andere opdrachtgevers hebben georganiseerd. Van een opening met de kleinste lasershow ter wereld, een spannende rally als klantendag tot een spetterend bedrijfsjubileum.

Bekijk meer cases

Wij werken voor

Relatie events, openingen, jubileumfeesten, open dagen, personeelsfeesten, personeelsweekend, relatie events... Als evenementenbureau en event partner worden we voor veel evenementen ingezet. We zijn trots te werken voor:

Logo APM Terminals - Advance Events Logo Chemgas - Advance Events
Logo CPM - Advance Events Logo Erasmus - Advance Events
Logo Grontmij - Advance Events Logo Harding - Advance Events
Logo Provimi - Advance Events Logo Schuuring - Advance Events
Logo Independer - Advance Events Logo Nedmag - Advance Events
Logo Franciscus - Advance Events Logo ABB - Advance Events
Logo Intermax - Advance Events Logo Vopak - Advance Events

CONTACT OPNEMEN

Op zoek naar een evenementenbureau voor de totaalorganisatie van je evenement of bedrijfsfeest? Of zoek je een deskundig event partner die bepaalde onderdelen van jullie evenement kan regelen? Benieuwd welke rol wij als evenementenorganisatie kunnen invullen? Neem contact met ons op.

Contact opnemen

Volg ons via:

© 2018 Advance Events - Sitemap - Disclaimer - Privacy - Leveringsvoorwaarden