010 - 750 44 00 Contact
Teambuilding organiseren

Teambuilding organiseren

Wij organiseren Teambuilding programma's bedoeld om de interne communicatie en het wij-gevoel te verbeteren. Gebaseerd op jullie specifieke doelstelling en de grootte van de groep, bedenken wij een teambuilding programma met impact! Wij zijn vooral gespecialiseerd in de organisatie van teambuilding programma's voor grotere groepen. Van 50 tot zelfs 1.500 deelnemers.

Meer informatie aanvragen

Teambuilding: van samen werken naar samenwerken

Together everyone achieves more! Samenwerking en plezier zijn het fundament van een teambuilding evenement. Hoe het teambuilding programma verder wordt opgebouwd, is geheel afhankelijk van de grootte van het team, de samenstelling van de groep en het doel dat bereikt moet worden. Ieder teambuilding programma wordt volledig naar wens samengesteld en voorzien van de elementen die het programma aantrekkelijk, verrassend en bijzonder maken. Een uitgebreide intake waarbij wij alles te weten willen komen over de groep, het doel, jullie bedrijf en de aard van de deelnemers, is dan ook altijd onmisbaar.

Teambuilding organiseren = Effectiviteit vergroten

Teambuilding programma's van klein tot groot

We hebben al heel wat teambuilding programma's mogen organiseren: van de "Connection Day" voor 800 medewerkers van de belastingdienst tot de "IT's on the Move" voor 1.100 medewerkers van de ING bank. Maar ook een teambuilding weekend voor 100 medewerkers van voetbalclub AZ in Noordwijk, tot een Team Experience voor 80 medewerkers van CPM Europe op forteiland Pampus.

Voor Samsung organiseerden wij de Olympische Spelen op het Scheveningse strand, terwijl we voor Stiho een zeepkistenrace bedachten. En voor een onderwijsinstelling creërden we Expeditie Robinson voor 100 leraren. Kortom: hoe groot de groep ook is en welke doelstelling er bereikt moet worden, wij zorgen voor een doeltreffende invulling van het teambuilding programma en zorgen ervoor dat alles tip top geregeld is.

Motivation, Fun and Pleasure

Teambuilding = gezelligheid!

Geen enkel teambuilding programma kan effectief zijn zonder een flinke dosis fun en gezelligheid. Een informele setting is haast essentieel om het gewenste effect te bereiken. Daarom worden vrijwel alle teambuilding programma's afgesloten met een gezellige borrel, compleet met barbecue of smakelijk buffet. En ook dit programmaonderdeel wordt door ons perfect geregeld. Inclusief DJ, smakelijke catering en natuurlijk een hilarische prijsuitreiking.

Teambuiding organiseren

Wij bieden al meer dan 25 jaar creatieve totaaloplossingen voor teambuilding events. De vijf kernwaarden Kwaliteit, Creativiteit, Innovatief, Persoonlijk en Passie zitten diep in onze organisatie verankerd en vormen hét fundament van alles wat we doen, wie we zijn en waar we voor staan. Ben je benieuwd hoe wij jullie teambuildimg evenement vormgeven? Daag ons uit! Bel ons via telefoon 010-7504400 of stuur een mail.

Meer informatie aanvragen

Cases van Teambuilding Events

Hieronder een aantal voorbeelden van teambuilding evenementen die wij hebben georganiseerd.

Bekijk meer cases

Wij werken voor

Relatie events, openingen, jubileumfeesten, open dagen, personeelsfeesten, personeelsweekend, relatie events... Als evenementenbureau en event partner worden we voor veel evenementen ingezet. We zijn trots te werken voor:

Logo APM Terminals - Advance Events Logo Chemgas - Advance Events
Logo CPM - Advance Events Logo Erasmus - Advance Events
Logo Grontmij - Advance Events Logo Harding - Advance Events
Logo Provimi - Advance Events Logo Schuuring - Advance Events
Logo Independer - Advance Events Logo Nedmag - Advance Events
Logo Franciscus - Advance Events Logo ABB - Advance Events
Logo Intermax - Advance Events Logo Vopak - Advance Events

CONTACT OPNEMEN

Op zoek naar een evenementenbureau voor de totaalorganisatie van je evenement of bedrijfsfeest? Of zoek je een deskundig event partner die bepaalde onderdelen van jullie evenement kan regelen? Benieuwd welke rol wij als evenementenorganisatie kunnen invullen? Neem contact met ons op.

Contact opnemen

Volg ons via:

© 2018 Advance Events - Sitemap - Disclaimer - Privacy - Leveringsvoorwaarden